ahojte, chcem sa spytat , co robit v pripade, ze si niekto kupi tovar v popise je ze je noseny vo vybornom stave. za cim si stojim, (pred tym cena ovela vyssia.)No mamicka je nespokojna a chce tovar vratit, pretoze vraj je poskodený a sprany. No neviem, si dat rady, pretoze fakt moj nazor je ze je sveter ok, a myslim si ze v skutocnosti vypada aj lepsie ako na foto. nemam problem vratit peniaze, ak by to bolo ozaj tak.A teraz neviem co nechcem aby bol niekto nahnevaný , ze som ho oklamala. dakujem za vase nazory.
ved uz som premyslala nad vselicim, aj tym, ze mi ho moze poslat naozaj poskodeny a ja nebudem mat ani sveter ani peniaze...joj toto tazko sa dohodnut.
@matilda99 skús napísať aj do tejto témy...určite ti kočky poradia🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/
dakujem, pani mi napisala, ze sa stazuje adminovi, no tak som zvedava, teda, ze ako to dopadne. :(
neviem ako to dopadlo s adminom no mne to nedalo ,stale spom rozmyslala co spravit, tak som pani povedala nech mi sveter vrati, takze cakam kym pride a ak bude v poriadku vratim jej peniaze,na svetrik uz mam zaujemkynu. 🙂 a kazdej kupujucej radsej poviem nech sa spyta na vsetko 😉 😝
V normalnych eshopoch to funguje rovnako, peniaze sa za tovar vratia ak pride tovar spat v rovnakom stave ako odisiel. Fotku pred tym mas, ked ti nebodaj pride poskodeny kupujucou odfot si to tiez a posli jej to spat s tym ze tovar si poskodila ona a teda za to vinu nenesies 🙂))
... to len tak... ako sa bezne "admin-neadmin" postupuje... admin po zaslani fotografii tiez musi byt objektivny.
@matilda99 vratila by som jej peniaze a nech ti ho posle naspat. len by som sa bala aby ho nejako neposkodila aby ta presvedcila ci svoje okolie ze ona mala pravdu