AShojte baby byvame na dome a uz bojujeme s mravcami kazdy rok na jar si najdu miesto odkial vychadzaju nevieme ako ich uz likvidovat preto pisem a prosim o radu ak poznate niejake pripravky bud aj domace poradte mi moc dakujem skusame kriedu,sprej pomaha ale len docasne.
@ralka aby si dostala upozornenie, tak ta oznacuje zas 🙂
@ralka No nam jedine, co sa osvedcilo boli take tie mini domceky proti mravcom, myslim, ze to bol raid. Su to take ako keby male stany, v ktorych je asi nejaka otravena potrava. Tie sme rozmiestnili do rohov spajze (tam sme ich mali) a oni si tam chodili a umierali.Odvtedy sme mravce nemali 😉
ahoj, u nas zabralo Formitox, to su take modre krystaliky, vyskúsaj 🙂
oj, no pridavam sa do klubu "mravciarov" 😝 😝 mame v dome kooopec mravcov, kazda smietka na zemi, do drezu nam chodia, v zachode, v kupelke ku spinavemu pradlu, proste vsade 😒 😒 😒 . akruat pred 2 dnami mm vystriekal vsetky rohy a spodky stien biolitom a porozsypoval granulky supermravec. zatial ich nevidno, som zvedava dokedy, lebo uz som fakt zufala. ved nemam tolko casu, aby som vkuse zbierala kazdu smietku zo zeme, mala vsetko tip top 😝 😝 😝
Ahoj a neskusala si kriedu proti mravcom ?? aj my sme s nimi bojovali a mame pokoj