ahojte. ideme na navstevu k znamym do polska a neviem co tam mam priniest. pamatam si ze ako dieta ked nas niekto pozval, tak mama nosila stangle salam,flase... no ale neviem.
hodilo by sa aj nieco pod zub a aj nejaky darcek. ale co??
záleží od toho akí sú to známy...stretávate sa často,alebo tam idete po dlhej dobe...majú deti?
podľa mňa nič nepokazíš fľašou dobrého vína-dobre sa vám pri ňom bude kecať,možno nejakú kávičku a urobila by som nejaký balík z čipsov a niečoho sladkého
...ak majú deti každému nejaké sladkosti+drobnú hračku primeranú veku
sú to také blbosti,ale neprídeš s prázdnymi rukami 😉
darčekový kôš sa dá kúpiť už hotový.Záleží aj na veku hostiteľov.Tiež nosievame domáce korbačiky to je delikatesa.Vínko,káva či bonboniera.Detom sladké balíčky.Ved čo nosia návštevy k vám domov?Či idete na prvú návštevu vo svojom živote??? 😀 Je jedno či do PL či u nás,na každú návštevu sa patrí doniesť pozornosť 🙂
darčekový kôš by som určite nedoniesla 😲
každému niečo : deťom nejaké sladkosti , chlapovi - dobré víno , alebo nejakú lepšiu fľašu
panej domu - bomboniéru, kávu, porpípade nejaký pekný kvet v črepníku
ked sa tam chcete zdržať dlhšie tak aj syry, klbásky,ktoré si môžete večer upiecť,možno aj chipsy 🙂
ja by som vzala nejaky alkohol najlepsie slovensky ktory tam nemaju a kosik suseneho ovocia bonbonieru kavu
deťom určite sladkosti a dospelým by som ja doniesla bonbonieru + víno + niečo typické pre Slovensko a možno nejaký kvet v kochlíku /orchideu najlepšie/
My tiež často chodíme do Poľska na návštevu a nosíme to čo si myslíme, že máme lepšie. /salámu, domácu klobásu a slaninu, tiež pálenku /vodku Smirnoff, koňak Metaxu/, ale tí naši sa potešia všetkému.