Čo poviete na môj adventný veniec?

florianabotosova
28. nov 2019

Ahojte možno to sem ani nepatrí no chcem sa opýtať? Robila som si adventný veniec. Mam rada jednoduchosť a nič prehnane takže preto vyzerá tak ako vyzerá. Aj keď sú strieborné ozdoby ja som si zvolila sviečky medenej farby ( tie ktoré tam sú sú iba skúšobné) aj keď viem ze to farbou nesedí ale mne sa to tak páči. Problém je v tom ze som svoj vytvor dala na fb stránku a tam mi ho ženy okomentovali že je dosť chudobný že ho mám ešte do zdobiť a ze nemám dat sviecky medenej farby ale ze mam dat strieborné. Mne sa to tak páči ako som si to spravila. Bude to len na mojom stole a budu ho vidieť akurát tak len moji rodičia, priatelia. Nepríde ku mne premiér z vlády načo ho budem zdobiť ako na svadbu. Týmto som sa teda chcela vyrozprávať že mi to tak zle padlo od tých žien a rozmýšľam nad tým ci ho neprerobim alebo ci si nekúpim niečo nové a spravím nový. Áno je chudobný no nechcela som ho veľmi vyzdobiť. Robila som prvýkrát v živote takýto veniec.

fokuska
28. nov 2019

@florianabotosova A naco ho davas na fb ked nechces pocut ine nazory a kritiku? Kazdy je iny a rovnako ma kazdy aj iny vkus. Niekomu je to vela, niekomu malo, niekomu krasne, niekomu gycove.
Ak sa to tebe paci, tak co ta trapi co si o tom myslia ini?
Ak si potrebovala pocut pochvalu a povzbudenie, tak to ukaz doma rodine. AK ides takto "s kozou na trh" a zverejnujes to na internete, tak musis byt pripravena na rozne reakcie.

Na moj vkus je tam toho zas vela a cele je to uplne nezladene. Ale co na tom zalezi ak sa tebe paci a si spokojna. Nepacili by sa ti zasa moje veci a to je v poriadku.

amienne
28. nov 2019

Prepacte ale ak sa Vam paci, a to je podla mna najdolezitejsie, potom preco zvazujete kupu alebo vyrobu ineho? Bohuzial ked zozdielate na socialnych sietiach, vzdy sa najdu ludia, ktori budu pridavat arogantne nazory. Ak sa chcete takto pochvalit, potom bud netreba citat diskusie alebo byt nad vecou.

judar
28. nov 2019

Ani sa im nedivim ale fakt prepáč ale to slovo " ochudobnený" sa tam nájde...a predpokladám ze na fb to je grupa šikovné ručičky 😀

selya
28. nov 2019

Nedaj si pokaziť radosť, každému sa páči čosi iné. Na mojom mám pre zmenu okrem sviečok len oriešky a slamené ozdoby.

dskjhfdlkdjhl
28. nov 2019

@florianabotosova no, ked s niecim ides na verejne forum, tak musis pocitat s roznymi reakciami, ale ak si Ty so svojim vytvorom stotoznena, tak potom Ta predsa nemozu rozhodit nejake komentare druhych ludi. Jedine ak Ty sama nevies, ci sa Ti vobec paci.

florianabotosova
autor
28. nov 2019

@judar neviem presne ako sa vola ale nejak že usilovne ručičky a keďže pracujem celý týždeň nestíham vymýšľať nejaké super ozdoby naň tak som to vymyslela iba takto

0silvia0
28. nov 2019

@florianabotosova ja celkom nechapem to prezentovanie kazdej blbosti na fb. Tiez som robila adventny veniec, uz po 20ty krat, kedze nemam fb, tak som ho nikde neprezentovala, nikto mi nic nekomentoval, tak som cela spokojna... Muz mi povie, ze je pekny, on by mi pochvalil hocico, syn povedal, ze pekny minimalisticky a nemusim riesit ziadne adventnovencove sklamania...
Ak si so svojim vytvorom spokojna, nie je co riesit, je to len adventny veniec...

florianabotosova
autor
28. nov 2019

@selya mne sa paci taky aký je len ma sklamalo to ze ľudia nevedia oceniť už nič. Okrem niektorých výnimiek. Písali mi komentáre hlavne dôchodkyne (nemám proti nim nič) ale keď nechodia do prace tak oni môžu vymýšľať honosné vence. Ja som cely týždeň v práci a som rada ze som aspoň takýto venček spravila.

dskjhfdlkdjhl
28. nov 2019

@florianabotosova No, tak na buduce budes vediet, ze ten veniec patri na stol/dvere a nie na FB.

oli18
28. nov 2019

@florianabotosova je to také detinské, chváliť sa a potom nezniesť kritiku 😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
asia83
28. nov 2019

@florianabotosova Treba vedieť prijať kritiku. Veniec nie je škaredý, máte zmysel pre estetiku, ale je vidieť, že nemáte prax. Detaily nie sú prepracované. Konkrétne tie gule inak usporiadať, striedať malé, väčšie, veľké a pod. Ešte mi chýba fotka venca zhora. Keď budete robiť päťdesiaty veniec, bude určite krásny.

florianabotosova
autor
28. nov 2019

@asia83 no tento som robila prvý krát ešte som veniec nerobila predtým.

veronikaszabova
28. nov 2019

Za mna nie, rusive su tam tie divne jablcka.
Gule by som inak preskladala a dala strieborne sviecky.

lucyluv
28. nov 2019

Podla mna je obstojny, tie gulicky by som este s niecim tak jemne prekryla zjednotila, dala by som cez ne mozno nieco ako take tie pozlatka, alebo hocico, co ich jemne prekryje, uz by sa mi nechcelo prerabat ho 🙂

whatever1
28. nov 2019

@florianabotosova Ved je to len veniec, preco to tak prezivas? Nemusi sa kazdemu pacit to co tebe. Musis to mat v zivote tazke ked ta take male veci dokazu rozhodit.

lintu
28. nov 2019

Preco by ludia mali hikat nad niecim, co sa im nepaci? Ak sa vyjadrili slusne, aj ked negativne, je to v poriadku. Sto ludi, sto chuti. Ak nie si pripravena na iny nazor, staci svoje vytvory nezdielat s inymi. Najma na internete sa da postretat naozaj s vselicim.
To ako vyzera veniec nie je vzdy len otazkou casu, ale aj otazkou vkusu. Niekto ma vela casu, ale jeho vytvor nikdy nebude vyzerat dobre.
Ak sa ti tvoj veniec paci, neries. Ak chces nabuduce vyrobit nieco lepsie, zamysli sa nad tym, co ti pisu baby aj v tych naoko neprijemnych komentaroch. Je to o skusani. Nikto mudry z neba nespadol.

asia83
28. nov 2019

@florianabotosova Je to vidieť. To je normálne. Prvýkrát nič nie je dokonalé. Musíte sa ešte učiť. Skúste popozerať inšpirácie na internete. Čo vy viete, možno časom budete robiť také vence, že ich budete aj predávať. 😉

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankapepe
28. nov 2019

@florianabotosova nechápem potrebu či tvoju či ostatných čo vešajú verejne kamkoľvek čokoľvek že to ostatní budú oceňovať chváliť.......
Veď ak sa ti veniec páči nemusíš vôbec riešiť či sa páči inému a už vôbec ho nemusíš dávať na net.
Ak ho dávaš na net s tým čo si o ňom ostatní myslia a chceš mať doma veniec čo sa páči iným tak prijmi kritiku a veniec prerob.

Ja by som taký nechcela. Mne sa vôbec nepáči. Ale ak sa páči tebe kašli na ostatných a hrdo ho doma vystav ako svoj prvý výtvor. 🙂 O rok správ iný potom ďalší.....sú to tvoje Vianoce nie?

melody5
28. nov 2019

@florianabotosova je celkom pekny, neries blbiny.

kristiii
28. nov 2019

@florianabotosova mne sa páči, akurát by som ho zladila s nejakou studensou farbou sviečok, napr. tyrkysovou, to by sa mi aj hodil do obývačky 🙂 inak baby ti pravdu píšu, hlavné je, aby sa páčil tebe, aby ti robil doma radosť a je to len dôkaz toho, že netreba všetko vešať na sociálne siete. Ľudia sú zlí a neprajni v dnešnej dobe, nie každý vie pochváliť či dopriať druhému, preto si treba robiť veci pre vlastnú radosť a nie pre druhých

arcticcode
28. nov 2019

U nas je adventny veniec naozaj adventny, to znamena ihlicie a sviecky. To je jednoduchost

dopolbokaodrata
28. nov 2019

To ta vážne tak vzalo, že sa niekomu nepáči tvoj veniec? Mne sa teda tiež nepáči, to budeš kvôli tomu plakať? Keby som náhodou niečo také vyrobila, bolo by mi jedno čo si o tom kto myslí, hlavne ze ja som spokojná.
Samozrejme ak by si to nechcela predávať, vtedy by asi bol problém, keby sa nikomu nepáčil však 😂

w123
28. nov 2019

ahoj, ja si myslim ze je pekny a ze si sikovna ale tiez by sa mi pacil viac keby nieje vidiet to prutie ale je to zakryte ihlicim 🙂 a medene sviecky sa mi hodia k striebornej farbe .. podla mna sa ti tym nesnazili povedat zeny na fb ze je skaredy len ti povedali co by si mohla spravit lepsie, aby sa viac pacil aj inym nielen tebe

modrykoniicek
28. nov 2019

Ja som študovala dizajn a v jednoduchosti je krása.Mne sa páči 🙂
Každý má iný vkus.Nemôžeš si brať všetko osobne.

dadus_ka
28. nov 2019

@florianabotosova na to ze si ho robila prvý krat je pekny. Hlavne aby tebe sa pacil. Ja napriklad neznesiem tie gule na vencoch ale to je len moj osobny nazor lebo kazdemu sa ine paci. Ty ho budes mat na stole takze ked si snim stotoznena tak kasli na nazor inych. 🙂

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
florianabotosova
autor
29. nov 2019

@taskataska nechcem sa predajom živit. Hneď ako som skončila školu som išla pracovať takže týmto s živit určite nechcem