Niečo čo dobre dezinfikuje a zároveň z toho nie je zápach ako po "save"
tiez Sanytol
tak zo zeme nejeme, nedenzifikujem ju, ale za mna zeleny konvalinkovy ajax, boze voni cely byt z neho
@nicol_hreg takisto Sanytol, za mňa najlepši na všetky typy podlahy
Tak isto Sanytol
@limetka69 tak ja mam psy a dezinfikovať potrebujem 🙂 ale som rada, že neješ z podlahy, bolo by to divné 🙂
Ďakujem baby 🙏 a používate ten univerzálny alebo vyslovene na podlahy?
@nicol_hreg ja ten na Podlahy a plochy
Tiež na podlahy a plochy a na zvyšok domu ten univerzálny
@nicol_hreg ja sanytol, tiež mám psy. Ale nepreháňam to zas 😉 Občas ten levandulovy prostriedok z DM
Ocot
Parný čistič na podlahy. Stačí čistá voda a horúca para zničí bacily . Laminátka je krajšia ako keď som používala čistiace prostriedky.
@nicol_hreg tiež mám psa a používam Sanytol na podlahy. Kuchyňu so Sanytolom na kuchyne a zvyšok univerzálnym
@nicol_hreg ocot so sodou a vodou, dexinfekcia skvela
Baby, a používate to isté na dlažbu aj na parkety? Lebo ja používam zvlášť.
Parný čistič
ja sanytol s tým som spokojná
@akinom0077 https://kidmarket.sk/na-povrchy-a-podlahy/71-sa...
striedam Sanytol s modrym Ajaxom
ja pouzivam sice savo na podlahy a povrchy, ale mam take s vonou kvetin 🙂 savo je savo a doverujem mu ze to 100% vydezinfikuje, inemu by som mozno asi ani neverila alebo skor nemala ten pocit dezinfekcie 😀 plus nie je citit ten typicky zapach, ale pekna vona 🙂
Obyčajný ocot s troškou anivaze do kýbla s teplou vodou dlhé roky takto 🙂
@otazka1 ja mám tento: https://www.alza.sk/concept-cp2000-2v1-perfect-... Som s ním spokojná, akurát by som brala náhradnú tú handru na suché zipsy, lebo keď sa táto zoderie, druhú nemám. Podlaha je pekná bez čmúh, ale treba používať len čistú vodu. Raz som dala čistič a tiež som mala čmuhy.
@amienne / na dlazbu ok, ale na plavajucu asi nie....
@nicol_hreg ja tak robim, ze raz za cas zmyjem podlahu najprv s octom zmiesanym s vodou a tak ked to vyschne prejdem este raz s AJAXom (orgovanovym alebo to je jedno).. a super to je raz za cas. Ocot neutralizuje pachy aj sa po nom pekne leskne podlaha aAJAX pekne vonia
Nič cistim parou ..na mop kvapnem levanduľový olej a celý byt máme prevoňajú...mam Kärcher parný mop
Sanytol - topka 👍