Prosím čo použivate na flaky na detskom obleceni,napr.spinave od travy alebo melona.
@martina1985ba a pomáha??? Asi nie však?
@alinka183 žlčove mydlo, keď nezaberie Vanish.
@martina1985ba preboha, to je odpoved.
@alinka183 pouzivam zlcove mydlo, a ked periem pridam do bubna za lyzicu jedlej sody.
@simona1306 perem na 60 st bezny praci gel a vobec to nevypere preto pytam radu co by som mohla este pouziti asi skusim ten vanish
@alinka183 ja najskor vydrhnem zlcovym mydlom a potom hadzem do pracky s jedlou sodou . Nikdy mi flaky nezostali.
@martina1985ba super. Teším sa s Tebou...
@simona1306 a zaberie to aj na starsie. Ja totiz az pri vesani zistim co vsetko bolo zaflakovane riadne.. nepozeram kazdy kusok osobitne a muz to tiez nahadze a nepreperie. Melon, rajciny, maliny 😭 a zrovna ked maju najkrajsie veci oblecene.
Rovnako ako dievčatá vyššie. Žlčové mydlo a sóda
@nwnw mne vysli uz aj starsie skvrny. Ale to som nastruhala zlcove mydlo priamo na flak, dala trocha vody a normalne kefou vydrhla. Ale samozrejme z farebneho , z cistobielych veci to uz nejde, tam uz zo zazratym flakom sa neda toho vela vykuzlit.
@simona1306 dakujem. Tak to kupim niekde a vyskusam
@nwnw maju v hocijakej drogerii , mala som viacero znaciek, a teda vsetky boli dobre, tak si myslim, ze velly rozdiel to nebude
@nina004 Kde to prosím Vás kupujete?
@alinka183
@kika18tomi Sestra to objednávala z netu pre ňu aj pre nás,tak neviem kde sa to dá kúpiť.