Čo pomôže na zle odtekajúci sifón v sprchovom kúte?

lucinkab
10. aug 2013

Poznáte nejaké overené tipy a prostriedky na zle odtekajúci odtok v sprchovom kúte? Veľmi Vám ďakujem za nápady 😉

anidid
10. aug 2013

Sifo, je to najlepšie co som nasla, ale pozor pri manipulacii pretože je to silná zieravina.

jankagun
10. aug 2013

suhlasim s anidid ,mne dokonca Sifo rozleptalo rukavice!

saska.t
10. aug 2013

ak chces prirodny prostriedok tak prasok do peciva zaliat zohriatym octom aspon 3 dcl,ale sifo je bezkonkurencne,,, 😉

freyjanr
10. aug 2013

Tiež používam sifo....len to si poradí s tými chumacmi mojich vlasov v odtoku 🙂 ;)

alabama0011
10. aug 2013

ja som tam naliala domestos na cistenie odpadov, v ciernej flasi to predavaju.. zabralo to uplne super..

amadea3
10. aug 2013

bud chemia ako pisu baby, alebo sa da napr. v hornbachu, baumaxe kupit taky umelohmotny valec s piestom, ten ti vsetok bordel pretlaci cez trubky

m_ij_ka
10. aug 2013

ja takisto sifo používam

lubenka01
10. aug 2013

mne poradili v drogérii "hydroxid sodný" môžem len odporučiť, nasype sa to to odtoku a záleje vriacou vodou.

sissy27
11. aug 2013

sifo, alebo hocijaký hydroxid sodný (dostať pod rôznymi názvami, napr. aj Nurek, ale nie tekutý / gelový, ale v kryštalickej forme... a neriadiť sa návodom na použitie, kde je väčšinou napísané "1 vrchnák prípravku nasypať do odtoku a zaliať studenou vodou" ale polovicu balenia a zaliať viracou vodou... len pozor, nepozerať sa do odtoku, že čo to spraví, ale držať si odstup, lebo reakcia je silná, takže opatrne... po pol hodine prepláchnuť odtok studenou vodou a zopakovať so zvyškom balenia....

qidko
8. feb 2016

Dievcata vrelo odporucam prasok do peciva,1KLsoda bikarbona a zaliala som to vriacim octom (3dcl)neverila som ze to pomoze ale verte ako novy a to som obkukala od saska.t DAKUJEM

lesia22
22. mar 2016
Používateľ lesia22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lesia22.

ja pouzivam bez hydroxidu znacky subio,vycisti pekne, odporucam, maju ho na stranke vitarian. sk

jajkajarmila
26. mar 2017

Ja som mala upchaty odtok v srchovom kute,krory mame kratko a este nikdy nic som tam take nedavala...,tak som jasne, ze siahla po sifo..a horúcej vode.Super napad..bude skvele odtekat si myslim..a aj odteka..no vsetko popod spchovy..na podlahu v kupelni...Som myslela..ze ma vystrie ,,ono tam asi rozleptalo nejake tesnenie a teraz musim volat vodara.Ale ako sa tam dostane ?,,,musi demontovat vanicku..lebo nie je tam iny pristup.Nekvalitny material?..tesnenie,odtokove rury?..neviem,no ked je raz sifo na to,na co sa pouziva,nemalo to tak dopadnut ako to dopadlo.