Poznáte nejaké overené tipy a prostriedky na zle odtekajúci odtok v sprchovom kúte? Veľmi Vám ďakujem za nápady 😉
suhlasim s anidid ,mne dokonca Sifo rozleptalo rukavice!
ak chces prirodny prostriedok tak prasok do peciva zaliat zohriatym octom aspon 3 dcl,ale sifo je bezkonkurencne,,, 😉
Tiež používam sifo....len to si poradí s tými chumacmi mojich vlasov v odtoku 🙂 ;)
ja som tam naliala domestos na cistenie odpadov, v ciernej flasi to predavaju.. zabralo to uplne super..
bud chemia ako pisu baby, alebo sa da napr. v hornbachu, baumaxe kupit taky umelohmotny valec s piestom, ten ti vsetok bordel pretlaci cez trubky
ja takisto sifo používam
mne poradili v drogérii "hydroxid sodný" môžem len odporučiť, nasype sa to to odtoku a záleje vriacou vodou.
sifo, alebo hocijaký hydroxid sodný (dostať pod rôznymi názvami, napr. aj Nurek, ale nie tekutý / gelový, ale v kryštalickej forme... a neriadiť sa návodom na použitie, kde je väčšinou napísané "1 vrchnák prípravku nasypať do odtoku a zaliať studenou vodou" ale polovicu balenia a zaliať viracou vodou... len pozor, nepozerať sa do odtoku, že čo to spraví, ale držať si odstup, lebo reakcia je silná, takže opatrne... po pol hodine prepláchnuť odtok studenou vodou a zopakovať so zvyškom balenia....
Dievcata vrelo odporucam prasok do peciva,1KLsoda bikarbona a zaliala som to vriacim octom (3dcl)neverila som ze to pomoze ale verte ako novy a to som obkukala od saska.t DAKUJEM
ja pouzivam bez hydroxidu znacky subio,vycisti pekne, odporucam, maju ho na stranke vitarian. sk
Ja som mala upchaty odtok v srchovom kute,krory mame kratko a este nikdy nic som tam take nedavala...,tak som jasne, ze siahla po sifo..a horúcej vode.Super napad..bude skvele odtekat si myslim..a aj odteka..no vsetko popod spchovy..na podlahu v kupelni...Som myslela..ze ma vystrie ,,ono tam asi rozleptalo nejake tesnenie a teraz musim volat vodara.Ale ako sa tam dostane ?,,,musi demontovat vanicku..lebo nie je tam iny pristup.Nekvalitny material?..tesnenie,odtokove rury?..neviem,no ked je raz sifo na to,na co sa pouziva,nemalo to tak dopadnut ako to dopadlo.
Sifo, je to najlepšie co som nasla, ale pozor pri manipulacii pretože je to silná zieravina.