Mamicky prosim poznate tento kren Tymianovy krem just a neviete kde by som ho zohnala?
Tymianova masť je výborná nielen proti nádche. Ak bude treba poradím venujem sa tomu už dlhšie - závislosť 😁😁😁pri troch deťoch používame všetko možné z justu.nedam naň dopustiť
V lekárni sa nedá kúpiť?
@mom311 pri nádche je potrebné natrieť dutiny spánky , pri bolesti hrdla hrdlo, kašli hrudník. Ja pri každej chorobe natierajú aj zátylok - vzadu krk. Ak je silná nádcha upchaté dutiny je dobré natrieť celo a dať šatku nech sa to dostane dňu a spustí nádchu. Pri bolesti bruška natrieť bruško.
Pri nádche je dobrý aj eukasol - sprej s eukalyptom .dobré sa po ňom dýcha
Mam v 100 ml balení k dispozícii, ináč je 60 ml,
Píšte IP poradím
Znova tu máme obdobie častejšieho výskytu prechladnutia a chrípky. Prevencia je lacnejšia ako liečba. Ak máte záujem o podrobnejšie informácie, môžete ma kontaktovať.
ak máte záujem o tymiánový krém, alebo akýkoľvek iný krém z JUST rada poradím s výberom a objednám.
@kittie142 krém je skvelý a má široké využitie, nielen na nádchu. K nemu je na nádchu ideálna kombinácia s eukalyptovym sprejom eucasol. Oboje sa dá kúpiť od poradcov uvedených na oficiálnych stránkach.... ak by si chcela mám doma