Čo pomáha na nádchu?

kittie142
28. jan 2018

Mamicky prosim poznate tento kren Tymianovy krem just a neviete kde by som ho zohnala?

ducina
28. jan 2018

@kittie142 krém je skvelý a má široké využitie, nielen na nádchu. K nemu je na nádchu ideálna kombinácia s eukalyptovym sprejom eucasol. Oboje sa dá kúpiť od poradcov uvedených na oficiálnych stránkach.... ak by si chcela mám doma

kittie142
autor
28. jan 2018

@ducina a co to prosim stoji? A mozu to aj male deti syn ma rok.

madara279
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ducina
28. jan 2018

@kittie142 napísala som do IP

ducina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aleka
28. jan 2018

Tymianova masť je výborná nielen proti nádche. Ak bude treba poradím venujem sa tomu už dlhšie - závislosť 😁😁😁pri troch deťoch používame všetko možné z justu.nedam naň dopustiť

mom311
29. jan 2018

@aleka kam aplikujete tymianivu pri nadche? Lebo ja som prikasli natierala hrudnik malemu alebo brucho,ked ho bolelo,ale neviem, ci pri nadche rovno naniest na nos,ci pod nos, ci kam? Dakujem

ducina
29. jan 2018

@mom311 ak to dieťa znesie tak pod nos a nad obočie,tam sú dutiny...ale kľudne stačí aj na hrudník alebo krk, aj tak to vdychuje...

eva_eva
29. jan 2018

V lekárni sa nedá kúpiť?

ducina
29. jan 2018

@eva_eva nie, len od poradcov...

aleka
29. jan 2018

@mom311 pri nádche je potrebné natrieť dutiny spánky , pri bolesti hrdla hrdlo, kašli hrudník. Ja pri každej chorobe natierajú aj zátylok - vzadu krk. Ak je silná nádcha upchaté dutiny je dobré natrieť celo a dať šatku nech sa to dostane dňu a spustí nádchu. Pri bolesti bruška natrieť bruško.

aleka
29. jan 2018

Pri nádche je dobrý aj eukasol - sprej s eukalyptom .dobré sa po ňom dýcha

majolenka11
29. jan 2018

Mam v 100 ml balení k dispozícii, ináč je 60 ml,
Píšte IP poradím

nmartinka
11. dec 2018

@aleka Dobry vecer,vedela by ste mi prosim poradit nieco na sople pre 12 roc. syna?Vsetky vysledky ma v poriadku,ani alergia,len v zime a na jar vkuse sopli....Dakujem za kazdu rafu...

danusska
13. dec 2018

@nmartinka tymiánový krém a eukasol určite nič nepokazí. No a tiež posilniť imunitu narosanom (čučoriedkový alebo tropic).

danusska
1. okt 2019

Znova tu máme obdobie častejšieho výskytu prechladnutia a chrípky. Prevencia je lacnejšia ako liečba. Ak máte záujem o podrobnejšie informácie, môžete ma kontaktovať.

evitakovacova
12. dec 2022

ak máte záujem o tymiánový krém, alebo akýkoľvek iný krém z JUST rada poradím s výberom a objednám.

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz