Čo podľa vás prezrádzajú šediny vo vlasoch o človeku? Považujete ich za symbol príťažlivosti, životných skúseností? Považujete šediny vo vlasoch za znak možnej dôvery v daného človeka, ktorý nepotrebuje zakrývať pravdu a dôveruje si?
Šediny nespájam s osobnostnými črtami človeka.
Tie moje prezrádzajú, že nemám kedy si dať farbu na vlasy 😀
Že stráca melanín z vlasov.
Ze treba volat kadernicke
Téma venovaná z lásky k ženám, ktoré sa za šediny hanbia.
Ja si myslím, ze šediny sa skrývali tolke roky, ze ich opätovný navrat na vyslnie môže pôsobiť rozpoluplne. Mozu dotvorit celkovy vzhlad, ale mozu posobit aj neuveriteľne zanedbano. Poznam viac zien, co sediny neskryvaju a kazda na mna posobi inak. Plus tym, ze sa sediny dlhodobo skryvali, tak tym zenam tento sedinovy vhľad pridáva vela rokov. Možno vyzeraju na svoj vek, tak akoby realne mali, ale podla mna neuveriteľne zostarli. Takze ja osobne by som sedinove kreacie volila v dost pokrocilom veku. Ale to som ja.
to je proste záležitosť, ktorú inak ako farbením ovplyvniť nevieme. nerobím z toho žiadnu vedu, či má šediny muž alebo žena, či ich chce maskovať alebo nechce.
Pre mňa sú ako kalendár. Ani neviem ako, a prešli 3 týždne a ja zas sedím u kadernicky
Téma venovaná aj mužom, ktorí sa za šediny nehanbia a vedia o príťažlivosti ich šedín veľmi dobre.
Vek? Nedostatok zinku? Iné ochorenie?
A na mužovi že už má svoj vek, šediny väčšinou veľmi pridávajú na veku
Nemá to stále len s vekom, predčasné šedivenie je aj dedičné, mám kamaráta ktorý bol už v 30.tke komplet šedivý. Takže nič o človeku neprezrádzajú.
u mna prezradza ze mam taku genetiku uz v 20tke som mala sive vlasy tak ako moja mama a dedko, oni su komplet sivi ako dedko vecernicek.
Podľa mňa nič, buď genetika alebo stres 🙂
No,neviem.
Ja sa za šediny nehanbím. Ale genetika nepustí. Už tesne pred 40som začala mať pásy bielych vlasov, prameňov. Keby to bolo rovnomerne,ok.
Alebo naraz celá biela hlava.
Ale vyzerá to veľmi neupravené. Rušivo. Divné.
A mne celkovo blond,či odtiene svetlej nepristane,takže farbim. Keby mám po 60viac bielej a hlave,viem si predstaviť nefarbit a mať šikovný strih.
nic neprezradzaju
Mne pride mlada zena so sedivymi vlasmi(do 60 rokov) ako zanedbana, nafarbit je to najmenej, alebo v druhom pripade ako rezignovana na zivot, ze jej je vsetko jedno. Muz ako stary, strasne to pridava na veku a nie je to vobec sexi
Mne začali šediny pri problémoch so štítnou žľazou už v mladom veku, preto si farbím vlasy. Inak by som si nie.
Nechať si sediny pre mňa znamená veľkú slobodu, je oslobodzujúce nefarbit sa a neriešiť, kto si čo myslí. Farbila som sa väčšinu života, prestala som s tým a je to skvelý pocit. Viem, že drvivá väčšina žien to odsudzuje a nepáči sa im to. Mne je to ale totálne jedno. Paradoxne, odkedy mám uz skoro úplne odrastené svoje vlasy, tak mi ľudia chvália "farbu". 😁 Okolie si zvyklo a aj keď som mala aj negatívne reakcie, tak mi to práveže pomohlo prijať seba takú, aká som.
podľa mňa neprezrádzajú nič. Je to fyziologický proces, nemá to nič s charakterom a skúsenosťami človeka. Moja mama mala prvé šediny v 25-ke, brat v 40-tke a ja ešte stále nič.