Palo Habera je to vo hviezdach
Studená si a kozy ma na Aliaške
Piesen asi od Adele
Elisa kam si dala čaj
Pieseň Tones and I dance monkey
Muflony
A v jednej neviem.jej nazov ani spevacku ale počuť tam sem sama doma 😀
Napadajú vás ďalšie?
Zdeno z Popradu https://www.funradio.sk/kategoria/hity-zdena/
@terezkaarthuramax moja maminka vždy v kostole zaspievala: Ó chýr preblahý, nemci prehrali.
Spadla mačka z pôjda, rozbila misku, dostala po pysku ... ja som to dlho chápala, ako že za trest ju dali do klietky v ZOO, kde pri klietke býva popiska.
Müller kedysi hovoril na jednom vystúpení, že ho (v dávnej minulosti) ktosi zvonku oslovil, aké je zvláštne, že u nás nie je problém s "herákom". A to on spieval "pět kil uheráku"... 🙂.
Javory, javory, javory ... dlohý stín vláhu uhlí dá
Niektorí speváci nemajú čistú a jasnú výslovnosť, ja tiež, keď počujem pieseň prvý krát, tak niektorým vetám nerozumiem a ak je zaujímavá, tak si vyhľadám text.
Ja som sa nedávno len dozvedela.
....výroky železných mužov. Ja roky tam spievam tri roky 😄
@petronelag ja som v jednej pesničke od Georga Ezru shot gun na prvýkrát počula že tam spieva šarkan. Pacila sa mi a nevedela som ju nikde najst...az som kamaratke, ktora vie plynule anglicky kusom tej piesne čo som si nahrala na mobil poslala a ona mi uz nazov povedala.
Kolo, kolo mlynske... donedavna sme boli doma vsetci dospeli v tom, ze je tam hoblipilka (sice sme 40 rokov nevedeli, aka to je, ale... 😀 ). Az moja mama, ucitelka v MS nas vyviedla z dlhorocneho omylu, ze je to... vezmeme si hoblik, pilku 😅😅
Inak prsi prši ja som si myslela ako.malá, ze mila ma duša ma su dievčendké mená 😀
A mama mi spievala pluli rytieri po vode a ja som si myslela ze akoze vypustaju do vody sliny😀
Slovenská hymna, časť: “zastame ich bratia, veď sa oni stratia, Slováci ožijú” ja som rooooooooooky spievala a chápala takto: “zastavme ich bratia, veď sa oni stratia, slová, ciožijú … a roky som dumala nad tým, čo to, kurnik šopa je, CIOŽIJA 🤷♀️🤣🤪
od Peter Bič Projekt - pesnička Čoskoro
Čoskoro
Pod modrou oblohou
Z vrabca bude orol - ja tam od začiatku počujem "zvracať bude orol" 🙂
@martul Ja som ako malá spievala Ó, chýr pre mladých, občas pre starých 😅 Nechápala som, prečo len pre mladých 😅 U nás sa z toho stala taká historka otrepaná, že som to omylom zaspievala aj ako dospelá (do mikrofónu, som organistka 🤣)
@gastanka123
To muselo byť epické! 🤣🤣🤣🤣
@lucka_ke umieram 🤣🤣🤣🤣🤣
Michael Jackson - Bidét, bidét. Moja obľúbená.
@terezkaarthuramax ja ti doplním tu tvoju sem sama doma, nech sa páči interpreta:
Z kostola si z detstva pamätám jednú pieseň Verím, verím, v jedného Boha... A sa tam spieva, že "seba samého v pokrm dal" celé detstvo som tam spievala "seba samého POKRMDAL" a neviem prečo si to môj mozog vysvetlil, že to znamená "seba samého povracal" 😀
Vidiek:
Príď, ukáž mi úsmev, štíhly driek...
Ja počujem: Riť ukáž mi...
@terezkaarthuramax
Kostolné.. "tam kde syn tróni" - deti: "tam kde citróny" 🍋
Moja topka - Marika Gombitova - muž nula alias mušula 😂
Pieseň skupiny Lojzo v mojom ponímaní (a ešte som sa ako dieťa čudovala, prečo takú neslušnú pieseň hrajú v rádiu): Anča, si drahá ako neplatené hovno (na miesto voľno). Nehovoriac o tom, prečo by jej mal niekto platiť za vyprodukovanie toho oného?! 🙃
@terezkaarthuramax ja ako decko som v pesničke lietam v tom tiež spievala - bol som chytený v plytčine 😂😂😂
na mojej svadbe začali jeden z rodiny spievať: Zbohom ostávajte, mamičkine prachy😂
@terezkaarthuramax prvé hriechy, vôňa miechy...🤦 Bolo mi to síce divné, ale dlllhe roky som to tak spievala. V niektorom rádiu raz bola táto téma, že čo sme spievali zle a tam som sa dozvedela, že to je viecha 🤣
@terezkaarthuramax Koleda. Dnešný deň sa radujme:
Matka mu vyspevuje, svätý jozef, pes tu je.