Čo odpisať chlapovi cez internet?

18. máj 2022

Muz ktorého vobec osobne nepoznam, stretávali sme sa len párkrát v práci pred dvoma rokmi, aj to sme sa len pozdravili, mi prave zacal pisat. odpísal mi na jeden motivačný citat na instagrame, chvíľu sme popísali a neskor sa mi priznal že som najkrajšia zena akú videl (čomu moc neverím Haha). Ale napisal mi vetu ktorá ma zarazila a vobec neviem že čo mu mam na to odpovedať. Podotýkam že sme si pisali len jeden deň a on mi napisal že ak ma nieco trápi že sa mu mozem zdôveriť a že vždy tu bude pre mna!Vzdy!!! (Doslova takto to napisal) :D a mne je z toho normalne trapne. Ako na jednej strane je to pekne, ale na druhej strane, napíšete toto niekomu koho “poznate” deň a aj to len cez internet? Normalne mi je to take trapne a neviem čo mu mam na to povedat

barbi28
18. máj 2022

Možno je do teba tajne zaľúbený ☺️

anjelicek26
18. máj 2022

Tak ja si myslim, ze uz pred dvoma rokmi bol s teba mimo, nie, ze teraz za den sa poblaznil ;) Len to v nom dozrievalo podstatne dlhsie... povedat, ze ma ubrat plyn a bude dobre 🙂

limoncino
18. máj 2022

Klasická namotavacka, vytvoriť ilúziu aký je pozorný a spoľahlivý, pretože v realite toto niekomu povieš? Ponúknes mu pomoc v akejkoľvek situácii? No asi nie

deti95060810
18. máj 2022

už by som mu neodpísala...

lindous
18. máj 2022

Podľa toho ako to cítiš mu môžeš buď úprimne napísať, že aj keď to určite myslí dobre a vážiš si to, tak máš bližších priateľov, ktorým sa môžeš zveriť, ale ja som napr. povahy, že by som to skôr uhrala na obyčajné "ďakujem" a viac by som to nerozoberala, iba si pomyslela svoje 😅 či tú konverzáciu ukončíš alebo v nej chceš pokračovať je len na tebe ...

dzulli1980
18. máj 2022

To sú také lacné namotávačky ... ach ja ... keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú ... poďakovala by som sa a tým by to pre mňa skončilo.

autor
18. máj 2022

@limoncino presne, pride mi to od neho take “silené”, neúprimné.

whatever1
18. máj 2022

Máš stalkera. Dnes to nevydržal a nadviazal kontakt. Neodpisuj nič, nemusíš pokračovať v konverzácii.

petamich
18. máj 2022

napisala by som mu "uff na to, ze si piseme prvy den prisilne slova, mne to chvilu trva, kym niekoho vnimam, ako osobu, ktorej sa zdoverujem, radsej to opat zlahcime, co vtipne sa ti dnes stalo" alebo nieco v tom zmysle, aby pochopil, ze prestrelil

andreatytler
18. máj 2022

Povedala by som mu presne to iste co si povedala nam, ze takymto reciam sa neda verit a povazujes ich za falosne a neuprimne a neskocila si mu na to a nechces si uz s nim pisat. On ta zarucene bude presviedcat ze to tak neni a ze to mysli uplne od srdca.

whatever1
18. máj 2022

Alebo mu odpíš, že ťa trápia mrle a genitalne bradavice🤣

moonlight1210
18. máj 2022

Pisal to najskor preto, ze si podla citatu nejak domysla, ze mas trapenie a vycitil sancu na kontakt.

Tak mu trebars napis: Dakujem za ochotu, ale nepotrebujem pomoc, som v poriadku. A ospravedlnujem sa, ale nezdielam tvoje sympatie a nemam zaujem si s tebou pisat.
Nepis nic blizsie, nic o svojich pocitoch z toho, ci z neho samotneho (ani zo slusnosti veci typu: si inak sympaticky muz, ale…), nic extra hlbsie nevysvetluj.
Akekolvek vysvetlovanie mu moze byt len navodom, co ta teda nakoniec zaujme a bude pisat stale znova a znova a skusat to s roznymi temami a navrhmi podla toho, co mu poskytnes ako voditka v snahe mu vysvetlit napr. co teba zaujima viac a preco u teba teda on nepochodi.

A ked by napriek vsetkemu stale skusal nadhadzovat rozne ponuky a temy (nevzdaval sa), tak uz viac neodpisuj. Mlc.
Bud po chvili pochopi, ze uz v tej prvej odpovedi si ho odmietla, myslis to vazne a necha to tak, alebo ho v najhorsom nakoniec zablokujes.

zuzanka.zuzu
19. máj 2022

@whatever1 neee 😂👍

mimka1402
19. máj 2022

Aj mne to jeden, ktorý vyzeral veľmi dôveryhodne povedal a vieš čo sa stalo? No nebol tu pre mňa v čase, keď som ho potrebovala.😀

kassandra25
19. máj 2022

No. Mas sa nad cim zamyslat. Je to vážne. 🤣🤫🤪 a urcite treba aj odpísať.

elenita
19. máj 2022

Mozno sa spytam hlupost, ale vie on vobec, ze si to Ty, ze ste sa pred tymi 2 rokmi vobec parkrat stretli? Nie raz sa mi stalo, ze ma niekto balil, po par mesiacoch, rokoch skusal opat, a ani nevedel, ze uz ma videl. K veci, suhlasim s babami, ktore pisu, ze ide o klasicke namotavacky, na mna by to bolo tiez prehnane a silene.

mell27
19. máj 2022

Už by som mu nenapísala po tejto správe 😃 zablokovať a máš vybavené 😃

autor
19. máj 2022

@elenita Ano vie, ešte mi aj napisal že hneď ako ma videl tak na mne pozoroval že ma nieco trapi, že nie som šťastná 🙄😃

tara42
19. máj 2022

Podla mňa sa do teba zaľúbil, ved aj chlapi sa dokážu poblaznit :D

simca06022011
19. máj 2022

Ze ta normlane namotava. Aky vazny je jeho zaujem tazko povedať, ale nevyskusas = nevies. Co odpisat no napr dakujem, nech nezostane trapne ticho a neriešit, popise sa kadečo

thereisabear
19. máj 2022

Mne sa to zdá trochu psycho. Príde mi ako typ, čo keď sa s ním rozídeš, tak pôjde skočiť z okna 🙄 Aj keď možno mu krivdím...

makova333
19. máj 2022

Nadviazal na citat (pravdepodobne) a zacal namotavat. Kazdopadne, ak z toho nemas dobry pocit, co asi nemas, tak napis, ze dakujes za ponuku, ale ak by si mala nejake problemy (co nemas) vies ich vyriesit sama alebo s pomocou blizkych. Tu mu das "nenapadko" najavo, ze on k nim nepatri. A zas daj na svoj pocit ci s nim dalej vies konverzaciu alebo nie.

vifoncitta
19. máj 2022

Trapas 😃 diky čauko

sashabb
19. máj 2022

Tak záleží ako komunikujete. Napísala by som, že by mi mohol poskytnúť čísla do športky, keďže má očividne vešteckú guľu keď vie, že ťa niečo trápi. 🙈 A že inak sa CUDZÍM ľuďom nezdôverujem 👍

stanulienkat
19. máj 2022

Iny psychos. Dospela zena by sa tym ani nezaoberala.

rora
19. máj 2022

Nechcem byt hnusna, ale doteraz bol kde? ci mu prave krachol nejaky vztah a z nudy skusa dalsie dvierka??

1radula1
19. máj 2022

Tožvie prečo niečo také napísal, je možné, že sa mu páčiš, ono ja pri takýchto vyjadreniach by som bola skeptická, opatrná, lebo to je príliš rýchle, silné a to často môže vyjsť ako problém.

autor
19. máj 2022

@rora Ano, tiež nerozumiem čo sa teraz zobudil, už sme sa nevideli skoro tie 2 roky…a teraz mi pise ako keby sme boli starí známi

slapina
19. máj 2022

No hlavne neviem ani ja na čo čakal tie dva roky, ale tak, ozval sa a zrejme má záujem ale chápem, že ti je to trápne predsa len po jednom dni písania, asi už nechce na nič čakať :D

modryzrebec
24. máj 2022

Na tej vete by nebolo nič čudné keby to povedali najlepší kamaráti. Ale práve to je chyba že to nepovie kamarát ale ďaleký známy (úplne cudzí nieste keď ste boli kolegovia). To je ako keby mi nejaký sused povedal že odteraz som tu pre teba a môžeš sa mi zdôveriť. Ale zase treba vyšetriť aj o čo ide. Možno sa pomýlil alebo tak.