Pekný deň dámy, zaujimalo by ma, čo všetko máte v bežnej kabelke do práce či mesta, proste v kabelke ktorú bežne nosíte. Nemyslím teraz detskú kabelku s detskými vecami pre bábätko. Zaujíma to len preto, či len ja nosím zbytočne veľa vecí 😔
takisto 😁 ruksacik a v nom kluce, telefon, tehotenska knizka, penazenka a vreckovky 😁
Ja mám taký malý ruksak koženný, keďže kabelky nemám rada a mám tam peňaženku, kľúče, servítky, antibakteriálny gel, okuliare a malú fľašku s pitím
ahoj,,mobil,kluce,dezin.na ruky,servitky,zuvacky a jasne penazenka,niekedy voda
Mobil, kľúče, servítky, tampón, peňaženka 🙂 a teraz aj rúško 😄
Mobil, kľúče, servítky, peňaženka, voda, hrebeň, voňavka, 2 tampóny, sprej na tvár, zvlášť doklady, balzam na pery, lesk, pero, notes
Mobil,kľúče,servítky,žuvačky,cigi,zapalovac,hrebeň,peňaženka,parfum,cukríky,šminky 🙏🏻😂
Penazenka, kluce, mobil, kapesniky, pocas mojich dni tampony. To je vsetko. Ja sa chlapom necudujem, ze sa boja zenskej kabelky, aj mne su nechutne, ked vidim aky svincik tam dokazu zeny mat. Fuj
Peňaženka, kľúče, mobil, Rusko...
Všetko iné sa dá kúpiť 🙂
Ja v nej nosím telefón, peňaženku, vreckovky, kľúče, cigarety
Ja tam mam mobil, peňaženku, dez. na ruky, vodu, balzam na pery, kľúče, vreckovky, pero
bordel
V prvom malom vrecku mam kluce a maly ruzenec, v druhom kartu do prace, balzam na pery. V prvom velkom priestore mam penazenku, krem na ruky, vonavku, antibakterialny gel. V druhom velkom priestore mam kozmeticku tasticku( v nej mam nahradne silonky, tampony, liekovy organizer, lesky na pery, sprey proti zahmlievaniu okuliarov a handricku), hyg.vreckovky(aj vlhcene) a rusko v uzatvaratelnom obale. V takej tej zipsovej casti medzi tymi dvoma "vacsimi" mam pero, maly diar s telefonnymi kontaktmi a jednorazove rukavice ...mi tam zostali este z osialu korony . A mobil mam v dalsom malom vrecku v druhej casti. .....pozeram ze je toho moooooc ale kabela nieje velka a ked ma vsetko svoje miesto tak do nej vlozim aj cast nakupu
Penazenka, kluce, mobil, vreckovky, nozik rybka, paralen, diar.
Omnia mea, mecum porto... držim sa doslova tohto hesla 🤣🤣🤣 obsah mojej obrej kabelky: peňaženka, kľúče od auta a od bytu a domu mojich rodičov, telefón - 2 ks (služobný aj súkromný), nabíjačka na telefon, slúchadla, powerbanka. Vlhčené obrúsky na intímnu hygienu, papierové vreckovky, intimky. Kozmetická tasticka (makeup, puder, špirála, rúž, lesk, atď.). Parfem, deodorant, hrebeň. Asi 4 krémy na ruky, mineralka v spreji na osvieženie tvare, mala fľaša s vodou. Slnečné okuliare, rôzne gumicky na vlasy pre mna a pre dceru. Veci mojich detí - autíčka, bábiky 🤣🤣🤣🤣 pracovny diár... a niekedy aj liter mlieka a chlieb 🤣🤣🤣
uz teraz len penzenka s dokladmi.tehu knizka.rusko.kluce.mobil..to je vsetko
mobil, kľúče, peňaženka, nákupná taška, vreckovky, handrička na okuliare, rúž, kontúrka na pusu, balzám, mini parfém, gumičku, žuvačky, štipec do vlasov, sáčiky na psie hovienka, USB kľúč, pero, menšia fľaša na vodu, tampóny, 2 rúška, gumové rukavice, antibakteriálny gél. Všetko má svoje miesto.
A keď mám mini kabelku: mobil, peňaženka, kľúče, vreckovky, rúž, dva sáčiky na psie hovienka, dve rúška.
Penazenka mobil kluce a ruz na pery(opat konecne😀)
Niektore asi nemaju kabelku ale kabelisko😂
V poslednom case nosim skor ruksak namiesto kabelky. Mam v nom: kluce, 2 telefony (svoj a sluzobny), penazenku, deodorant, parfem, krem na ruky, dezinfekcny gel, vlhcene obrusky, balzam na pery, puder, tampon, intimku, slnecne okuliare, kavovu lyzicku (obcas sa niekde zdrzim, nestiham sa najest, tak si kupim aspon jogurt, vtedy je lyzicka na nezaplatenie), zuvacky, dazdnik, nahradne ponozky, zrkadlo a obcas aj sluzobny notebook 🙂
@extempore 🤣🤣🤣 pýta sa na kabelku, nie na kufor 🤣🤣🤣 ale nie, srandujem 🤣
Kľúče, telefón, peňaženka, rúško
Peňaženka, kľúče, mobil, vreckovky, dezinfekcny gél, vlhké vreckovky, pomada, handricka na okuliare, pero, platenna taška na nákup, tic-tac, niekedy male zrkadielko a skladacia kefa na vlasy, predtým aj vložky, teraz intimky,voda a tehotenská knižka. Skôr také ruksaciky nosím.
penazenka, kluce, hyg.vreckovky, dezinfekcny gel, mobil, flasa s vodou a "mini kit prezitia" t.j. endiex a migralgin :D
Ďakujem za odpovede, tak sa necítim jediná s toľkými vecami v kabelke 😃
Penazenka,kluce,mobil,dez.na ruky,ruska,servitky,malej keksik,dzus,mala flaska s vodou pre mna,pero,pilnik☝️😅
podľa veľkosti tašky 😅 keď si dám maličkú crossbody stačí mi karta, kľúče, telefón, žuvačky a servítky..keď mám nejakú väčšiu nosím pol domácnosti 😅 ale väčšinou teda nosím sieťky na ovocie, taštičku kozmetickú s leukoplastom, krémom na ruky, ibalgin, balzam na pery, peňaženku, kľúče, 200000 bločkov z obchodov, letáky, lístky, špáratká, rozsypané drobné, 5 zapaľovačov z ktorých ide možno jeden, tampóny, platenú tašku, keď je škaredo malý skladací dáždnik a plus teda vodu a veci pre malého ako plienku, vodu, dudle 😂 a to si ani neuvedomím a vlečiem sto kilovú kabelku 🤦🏽♀️😂
Ja odkedy som tehu, tak som prešla na batoh taky ten menši imidžovy. Mam tam telefon, kluce, penazenku, predtym som mala aj zapalovac a cigi, teraz su tam tehotenske dosky, antiperspirant a malu vonavku a maly hrebeň. Vyhoda toho batozku je ze sa mi tam vpohode vojde aj malemu keksik alebo voda ked sme isli niekam aby mal so sebou( ma 7r)