Napada ma ,lebo v poslednej dobe vidim vela oblecenia v obchodoch a vsetko mi pride rovnake a niet si z coho vybrat a to si mysl ,ze nie som narocna...
Posledne kusky som si kupila tu na MK a su moje oblubene..tak ma napadlo sa spytat ci tu nakupujete a co pekne?alebo podliehate trendom v obchodoch?
@maminkajanka84 ja väčšinou kupujem len pre deti, momentálne pre mladšieho, lebo rastie ako z vody a pre staršiu dcéru tiež, veľa vecí sa mi páči omnoho viac tu na bazáre ako niektoré nové z obchodov 🤷♀️
Ja som si niekoľko posledných X vecí kúpila tu a vlastne všetky neplánovane- kupovala som deťom, pozrela, či nemá predávajúca aj niečo iné zaujímavé a hop, už som mala nakúpené aj pre seba 😄 nebaví ma nakupovať, či online alebo v kamennom obchode, takže cielene som pre seba nič nehľadala už dosť dávno.
ja absolutne nesledujem trendy, je mi jedno, kto si co oblieka. nasla som si svoj styl, v ktorom sa citim dobre a idem si svoje. nieco kupim tu na MK, ale vacsinou pre seba natrafim na najkrajsie veci v sekacoch. nosievam sukne, saty, farebne-kvetinkove kombinovane s univerzalnymi jednofarebnymi trickami-svetrikmi. vonku s malou na ihrisko leginy a predlzene tricka. moj muz neznasa tu vrecovu modu a ani ja sa v niecom takom neforemnom necitim dobre
Ja vyuzivam sekace a vacsinou take basic kusky. Este co to z roboty, kedze mi to prechadza rukami 😉
uz od korony a od tych opatreni nechodim nejako do obchodov, kedysi to bolo tak ze som sa isla aspon pozriet co maju ale ked viem ze sa daju veci zohnat aj lacnejsie a nie v klasickych predrazenych obchodoch tak na co.
@maminkajanka84 tu som kúpila veci pre malú. Rastie raketovo, nevidím zmysel v nových veciach, čo oblečie trikrát. Na vianoce dostala kopu nového oblečenia od rodiny, ani sa nepriznám, že to už ani neoblečie,malé.
Sebe som už strašne dávno nič nekúpila, minulý rok som kúpila pár tehotenských vecí v Lidli a v Bonprixe, tričká som si ušila. Za mňa osobne, súčasná móda mi dáko nepasuje, všetko je také mechoidné, oversized, vyťahané.. a asi už starnem alebo čo, no nemôžem sa pozerať, v čom chodia mladé žaby, mám pocit, že čím viac dogabané, tým lepšie.