Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára
@terezkaarthuramax pripájam sa k fľašiam🤣 ja nemám rada pomalosť, zdĺhavé a podrobné vysvetľovanie a taká somarina - keď niekto napíše "pól" namiesto "pol"(polovica). Ale sama používam niektoré stredoslovenské skomoleniny, tak som normálne ticho 😬.
@terezkaarthuramax ja napríklad naopak nenavidim keď ma niekto oslovuje zdrobneninou môjho mena
skomoleniny slov a gramatické chyby ústne aj písomné
Ta fľaša nervuje aj mňa 🤣
Nenávidím, keď čakám na výťah a treba mi cikať 🤣🤣
Tak ako pise @ina2405 - ludi, ktori namiesto toho aby popisali udalost 3 vetami a k veci, sa budu tocit okolo pointy 15 minut, zamotavat, spominat nepodstatne veci. Ide mi z nich urvat dekel.
- ked mi niekto iny robi plany a snazi sa ma do nich zakomponovat bez mojho vyjadrenia
- dlhe navstevy znamych a rodiny 😅 celkom sa s partnerom tesime z toho, ze byvame dalej a nemame hostovsku. Neradi prijmame ludi v dome, ktori sa zdrzia viac nez par hodin. Vycerpava nas to.
- chodenie po doktoroch a nekonecne cakanie v cakarni, a este ked sa ludia predbiehaju
- starych ludi, ktori v supermarketoch do mna narazaju s kosikmi lebo sa rvu vyberat z regalov akciove produkty
- ludi, co sa do vsetkeho a vsetkych staraju a sudia sj veci, do ktorych je im velky prd
@ina2405 mne napríklad "upravuje" klávesnica slovo ma /mňa, alebo má/mať... To tiež nenávidím 🫣 a nechce sa mi to kontrolovať
@terezkaarthuramax ked vozickari neparkuju na vozickaroch
Pripájam sa k ṣ̌tuplom na petflasiach
Vytaca ma, ked ludia nevedia triedit odpad. Mame vedla seba modry a zlty kontajner. Bezne vidim v modrom hodenu krabicu, v ktorej su plastove obaly z daneho produktu. Ako by bol problem vnutro dat do vedlajsieho kontajnera.
Vcera vecer som sa v centre Kosic na Hlavnej na dlazbe smykla na psom exkremente. Nespadla som, ale bolo to tesne. Ak by som sa chcela vyhybat takymto "darcekom", prestahovala by som sa na niekde na farmu. Nasledne ku mne v kaviarni ku stolu prisiel staford o velkosti maleho telata, ale podla jeho majitelky sa len tesil a chcel zoznamit, preto mi oslintal kabat. Takze po vcerajsku neznasam ignorantske spravanie niektorych psickarov. Psov mam stale rada.
Tak rozmyslam co nenavidim... Asi ma nic tak neirituje aby som k tomu prechovavala nenavist. Dokonca ani nas laskavy a dobrotivy sudruh uz stvrty krat pan premier to u mna k nenavisti nedopracoval, este stale je (len) na stupni "neznasam"
Keď niekto povie že niečo chce alebo ide spraviť ale pritom len nad tým začal rozmýšľať.. napríklad niekto mi povie že sa ide začať učiť po španielsky.. a ja že výborne super teším sa a už nejak tak myslím na toho človeka ako sa učí nový jazyk a keď sa ho to o 3 dni opýtam že ako sa mu darí tak že vlastne že sa to ani nezačne robiť.. alebo idem si kúpiť to a idem si kúpiť tamto a potom si to vlastne premyslí a nespraví to. Tak proste povedz to že UVAŽUJEM nad tým že, PREMÝŠĽAM že by som a nie že to podáš tak že sa to už ide diať ale vlastne nie.
To miešanie anglických slov do slovenčiny keď počujem red fleg tak sa mi nožik vo vrecku otvára..
- pomalych ludi v obchodakoch alebo na chodnikoch, najlepsie trojica alebo skupinka nech sa ich v ziadnom pripade neda obist
- ked sa mi rukav zachyti o klucku
- stanley cups
- zeny co nosia kabelky na ohnutom lakti
- hlasity odposluch vonku alebo najlepsie vo vlaku
- asi 500tisic slovnych spojeni (citaj s porozumenim, ja som s tebou husi nepasol..)
- spomienkovy optimizmus (ja v tvojom veku, tie dnesne deti, doba je zla…)
- osy
- ked niekto 3 dni neodpise s tym, ze nemal cas. Jasne
@terezkaarthuramax ja neznášam spomalených ľudí predo mnou 😃 alebo keď v obchodoch si niekto niečo vezme, potom si rozmyslí že to už nechce a hodí to hocijakého najbližšieho regálu (nie som predavačka) a ešte to, keď niekomu niečo spadne na zem a nechá to tam lebo sak čo, dvihne to niekto druhý
Fajčiarov, lebo svojím zlozvykom obťažujú všetkých naokolo
Nenávidieť je silné slovo...
Ale nemám rada uvrieskané deti, deti, čo po mne skáču ako malé opičky
Ja sa pripajam k jedlu. Neznasam ked mi niekto hrabe do taniera, ale mi odhryza z niecoho co mam v ruke..
@april171 Pripajam sa - tiez fajciari ma dostavaju do vyvrtky
Nemam rada tie automaty na flase. vzdy je predo mnou daky bezdomovec co ma za 4 tasky flas (byvam v BA centrum a je ich tu dost)
Ludia, co nevedia pouzivat samoobslusne pokladne ma tiez dost vytacaju, potrebujem jednu vec lebo mi nepresiel kod, ale samozrejme musim cakat, kym predavacka dakomu scanuje cely nakup
Tiez neznsam ked niekto ovoniava veci v drogerii, otvori napr. avivaz, potom dalsie 3 a este aj zle to zavrie, pripadne vyberaju veci z obalov a potom to nechaju tak
Nedochvilnost, hmyz (akykolvek), nevetrane priestory, lakomost, spomalenych mantakov, prilis hlucnych ludi
Nenávisť je silné slovo na to som priveľký flegmatik. Ale nemám rada už spomenuté nákupy s košíkom cez celú uličku, popritom debaty so susedom tiež s košíkom na celú uličku a tie pohľady keď si dovolíš košík posunúť 🙄 keď niekto telefonuje a ja mu môžem odpovedať lebo všetko počujem, a celkovo také ignorantske správanie voči ostatným.
@januska12323 To tiez
@earlgrey nedá sa tomu vyhnúť? 😄
Neznášam čakanie na čokoľvek. Aj na autobus keď idem, mám to presne vymerane aby som čakala maximalne minútu 🤣 neznášam pomalých ľudí, ako napríklad, keď idem do trafiky a tete trvá 5 minút kým šťukne prstom do PC 🫣 ide ma drbnut
@terezkaarthuramax Keď si niekto v obchode naberá pečivo bez rukavíc. A všetko dobre poochytáva.
A predtým sa držal tyčky v MHD, kľučky od dverí, ...
@laurika999 alebo keď pučia v rukách paradajky a broskyne a vrátia ich nazad😳
@candii
@laurika999 To tiez.
Este ked niekto vybera zeleninu ci ovocie stylom, ze sa tam 10 min prehrabava a prehadzuje to
@terezkaarthuramax nenávidím keď sa mi niekto pokúša odjesť z môjho jedla bez môjho dovolenia a dám to patrične na javo.. nedovolím to ani synovi