Ahojte,robím takú diskusiu čo Vám rodičia zakazovali a Vám sa to vôbec nepáčilo , myslím vo vekovej skupine 15-16?
25rocneho frajera😂😂😂 dnes je to môj manzel
Asi nic, vedela som sama co ano a co nie. 😂Ale bola som kvietok.. Aj som si vypila aj zafajcila🤣
@liiinda vychádzky do 22.00
mama mi zakazovala jest nezrele ovocie, ze z toho dostanem hodonku(asi nejaka imaginarna choroba)
nic take.. ale ja som ani nemala tuzbu nieco "zle" robit
@liiinda veľa vecí. Napr telefón. Potom vychádzky boli max do 9ej keď som mala 1ky. Inak nie.
Chodiť do aeroklubu a lietať (vraj tam chodím iba chalanov obháňať, a len chľastať a nadávať sa tam naučím 😅🙈 ). Dnes pracujem ako dopravná pilotka. 😉😁(P. S.: vydatá len raz, nepijem, nehreším 😂)
prespavat u kamaratok..
tetovanie , ringle (veľké naúšníce umelé alebo také hrkálky 🙂 ) , dierkované pančuchy a do 18 som nesmela chodiť na mestské diskotéky. Na dedinské zábavy ma púšťali ale do 24 hodiny doma.
Mne nič, naozaj že nič.. Teraz ked si nato spomeniem som aj rada... 15,16 ročná som chodila neskoro domov cez víkendy po polnoci hocikedy, chodila do baru/na diskotéky, fajčila, samozrejme aj pila, malovala sa jak kraslica, farbila vlasy.. A som rada... Síce spomínam na to obdobie aká som bola trápna, ale patrí to k tomu, v 18,19 ma to prestalo baviť a dostala som rozum. Čo som robila v tých rokoch, robia dnes žiaľ aj 25 ročné a vždy si poviem, že vďaka bohu že si že vo veku ked som tak vyzerala ja, som nemala rozum.. Ale keď vidim že ho nemajú pomaly moje rovesníčky len krútim hlavou. Neviem či má zmysel niečo zakazovať, no tiež si neviem predstaviť že môjho syna nebudem mat po polnoci doma v 15tke🤔
hahaha tak zhruba vsetko😂😂 az mi je trapne davat priklady...
V podstate nič, ale ja som mala v hlave hranice, skrátka som vedela, čo môžem a co nie. Pubertu som prešla, ani neviem ako, nijaké vzdorovanie, nálady, či výstrelky.
Rodičia vedeli, že nič nevyvediem, že viem, čo robím
Do 9 doma inac nic len raz som prisla o 22 vsetci uz videli Film Pes baskervillsky nikto so mnou z kamosiek nechcel ist tak ja tvrda hlava som sla sama nasi Ma pustili vedeli ze oridem Neskor no neprajem Nikomu vydrzala som do Konca ale ten Sprint z kina stale som sa obzerala cinto psisko Nebezi za mnou boli to asi 3 ulice ale ani 5 Minut mi netrvalo domov nasi sa smiali ze co kto ma nahanal nevedeli co za Film to bol . Potom Som na V S studovala Aj a bola sommrada ze som Film videla knihu sme museli citat v originale tak som vedela vo co Go. To su moje uz 50rocne spomienky .
asi všetko...ale aj tak som im prešla cez rozum...😝
@korunka1 nakoniec som sa rozhodla ze nie aj tak mam uplne inu vysoku skolu a nemala by som pri tolkej robote este spravovat casopis🙂tuto temu som vymyslela aby sme si zaspominali na tie casy😊takze ked hocikto by chcel sa o svoje dospievanie podelit nech kludne napise do diskusie😀
Tato kazdy vikend pred odchodom z domu: nie ze dojdes oblvana s ceckom vonku.. 😀 je to srandista.
Mne zakazovali vsetko,kamaratky,kamaratov, chodit von, jest, pit,fajcit... 😂 podla nich by som vtedy mala chodit len do skoly a ucit sa.. ale ja rebelka som musela tieto veci robit za ich chrbtom.. jasne ze s tym pitim a fajcenim to brali ako preventivne opatrenie,ale spominam si nato ako mi to zakazovali.
Síce to nie je zákaz, ale pamätám si na takú strašnú vec. Raz som prišla domov neskoro samozrejme všetci spali, dvere zamknuté a ja bez kľúčov. Nechcela som zvoniť lebo by ma mama zahlušila, tak som zazvonila u susedov, ktorý boli podľa hluku ešte hore či nemôžem preliezt cez ich balkón k nám 😀 balkón bol v izbe kde spali mladšie sestry. Preliezla som a začala som im klopať nech otvoria. Chudence sa zľakli a išli zavolať mamu, že je tam zlodej 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mama na mňa vybehla s tyčou od vysávača a takú mi čapila, že amen 😀 odvtedy som istý čas mala zakázané asi všetko 🤣🤭
@983 neee 😂😂😂😂
Všetko 😂😂😂
@liiinda Ideš písať článok?