Čo nám zakazovali naši rodičia ?

liiinda
31. jan 2020

Ahojte,robím takú diskusiu čo Vám rodičia zakazovali a Vám sa to vôbec nepáčilo , myslím vo vekovej skupine 15-16?

korunka1
31. jan 2020

@liiinda Ideš písať článok?

sissy27
31. jan 2020

@liiinda mne nič vyslovene nezakazovali 😀 ale tak nejak som mala takú prirodzenú brzdu, že "toto nie, naši by ma zabili" 😀 a potom boli veci, na ktoré som si dovolenie nepýtala, lebo by som ho určite nedostala, ale aj tak sa stali a rodičia nezistili (aspoň nie hneď).

lula313
31. jan 2020

25rocneho frajera😂😂😂 dnes je to môj manzel

adamadent
31. jan 2020

@liiinda ja som si nemohla domov vodiť kamarátov. Žiadnych. Ani dievčatá.

simina127
31. jan 2020

Asi nic, vedela som sama co ano a co nie. 😂Ale bola som kvietok.. Aj som si vypila aj zafajcila🤣

eriksonka1234
31. jan 2020

@liiinda vychádzky do 22.00

tenerifka
31. jan 2020

mama mi zakazovala jest nezrele ovocie, ze z toho dostanem hodonku(asi nejaka imaginarna choroba)

airaw
31. jan 2020

nic take.. ale ja som ani nemala tuzbu nieco "zle" robit

1gabriela13
31. jan 2020

@liiinda veľa vecí. Napr telefón. Potom vychádzky boli max do 9ej keď som mala 1ky. Inak nie.

janne318
31. jan 2020

Chodiť do aeroklubu a lietať (vraj tam chodím iba chalanov obháňať, a len chľastať a nadávať sa tam naučím 😅🙈 ). Dnes pracujem ako dopravná pilotka. 😉😁(P. S.: vydatá len raz, nepijem, nehreším 😂)

brita7777
31. jan 2020

prespavat u kamaratok..

maminuska
31. jan 2020

tetovanie , ringle (veľké naúšníce umelé alebo také hrkálky 🙂 ) , dierkované pančuchy a do 18 som nesmela chodiť na mestské diskotéky. Na dedinské zábavy ma púšťali ale do 24 hodiny doma.

leskovael
31. jan 2020

Mne nič, naozaj že nič.. Teraz ked si nato spomeniem som aj rada... 15,16 ročná som chodila neskoro domov cez víkendy po polnoci hocikedy, chodila do baru/na diskotéky, fajčila, samozrejme aj pila, malovala sa jak kraslica, farbila vlasy.. A som rada... Síce spomínam na to obdobie aká som bola trápna, ale patrí to k tomu, v 18,19 ma to prestalo baviť a dostala som rozum. Čo som robila v tých rokoch, robia dnes žiaľ aj 25 ročné a vždy si poviem, že vďaka bohu že si že vo veku ked som tak vyzerala ja, som nemala rozum.. Ale keď vidim že ho nemajú pomaly moje rovesníčky len krútim hlavou. Neviem či má zmysel niečo zakazovať, no tiež si neviem predstaviť že môjho syna nebudem mat po polnoci doma v 15tke🤔

blanblan
31. jan 2020

hahaha tak zhruba vsetko😂😂 az mi je trapne davat priklady...

jaskolka
31. jan 2020

V podstate nič, ale ja som mala v hlave hranice, skrátka som vedela, čo môžem a co nie. Pubertu som prešla, ani neviem ako, nijaké vzdorovanie, nálady, či výstrelky.
Rodičia vedeli, že nič nevyvediem, že viem, čo robím

hrajka
31. jan 2020

@liiinda fajcit pit a brat drogy a sex

malzeville
31. jan 2020

Do 9 doma inac nic len raz som prisla o 22 vsetci uz videli Film Pes baskervillsky nikto so mnou z kamosiek nechcel ist tak ja tvrda hlava som sla sama nasi Ma pustili vedeli ze oridem Neskor no neprajem Nikomu vydrzala som do Konca ale ten Sprint z kina stale som sa obzerala cinto psisko Nebezi za mnou boli to asi 3 ulice ale ani 5 Minut mi netrvalo domov nasi sa smiali ze co kto ma nahanal nevedeli co za Film to bol . Potom Som na V S studovala Aj a bola sommrada ze som Film videla knihu sme museli citat v originale tak som vedela vo co Go. To su moje uz 50rocne spomienky .

deti95060810
31. jan 2020

asi všetko...ale aj tak som im prešla cez rozum...😝

liiinda
autor
31. jan 2020

@korunka1 robím len taký prieskum.Aby sme si zaspominali😊

korunka1
31. jan 2020

@liiinda časopis si uz zalozila?

liiinda
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liiinda
autor
13. feb 2020

@korunka1 nakoniec som sa rozhodla ze nie aj tak mam uplne inu vysoku skolu a nemala by som pri tolkej robote este spravovat casopis🙂tuto temu som vymyslela aby sme si zaspominali na tie casy😊takze ked hocikto by chcel sa o svoje dospievanie podelit nech kludne napise do diskusie😀

saxana000
14. feb 2020

Tato kazdy vikend pred odchodom z domu: nie ze dojdes oblvana s ceckom vonku.. 😀 je to srandista.

martina2ve
14. feb 2020

Mne zakazovali vsetko,kamaratky,kamaratov, chodit von, jest, pit,fajcit... 😂 podla nich by som vtedy mala chodit len do skoly a ucit sa.. ale ja rebelka som musela tieto veci robit za ich chrbtom.. jasne ze s tym pitim a fajcenim to brali ako preventivne opatrenie,ale spominam si nato ako mi to zakazovali.

983
14. feb 2020

Síce to nie je zákaz, ale pamätám si na takú strašnú vec. Raz som prišla domov neskoro samozrejme všetci spali, dvere zamknuté a ja bez kľúčov. Nechcela som zvoniť lebo by ma mama zahlušila, tak som zazvonila u susedov, ktorý boli podľa hluku ešte hore či nemôžem preliezt cez ich balkón k nám 😀 balkón bol v izbe kde spali mladšie sestry. Preliezla som a začala som im klopať nech otvoria. Chudence sa zľakli a išli zavolať mamu, že je tam zlodej 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mama na mňa vybehla s tyčou od vysávača a takú mi čapila, že amen 😀 odvtedy som istý čas mala zakázané asi všetko 🤣🤭

janne318
14. feb 2020
liiinda
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martina2ve
14. feb 2020

@983 neee 😂😂😂😂

mircalla
27. máj 2020

@983 Mohlo to dopadnut aj horsie🙂