Ahojte baby 🙂
Čo si najčastejšie kupujete z Aliexpressu?
Ja som prv nechcela kupovať moc odtiaľ a teraz nejako veľa vecí sa mi tam páči, či do domácnosti alebo oblečenie 🙂
Ja by som si odtial neobjednala nic.podporujem tunajší trh a nie činu
Ja som si kúpila krásne náušnice 🙂
Objednavala som minulý rok 2×. Raz všetko ok,tovar prišiel rýchlo,spokojnosť. Druhý raz tovar nechodil,po termíne som kontaktovala predajcu,vraj eviduje,že tovar už mám. Potom sa mi snažil navravat, že problém je na mojej pošte. Keď som to neporiešila mailovanim, dala som open dispute s tým,že chcem späť peniaze,lebo tovar nemám. Zase prišiel mail od predajcu, že mu kazim obchodnu reputaciu a mám to stiahnuť, posiela mi vraj znova tovar. Na to som už nereagovala,aliexpres mi vrátil čo som zaplatila. Nebola to veľká suma,ale po tejto skúsenosti nemám dôveru a budem kupovať veci z EU.
Oplatia sa tam serepeticky typu gumicky, sponky, prislusenstvo na manikuru. Ruksaky, tasky atd... s oblecenim je to rozne ale tak 80% strasne nedobra kvalita. Obcas sa zadari ale je to hop alebo trop. Fajn je prislusenstvo k mobilom, naramky na hodinky. Plysaci ku podivu ok. Drobne doplnky do domacnosti. Pre zvierata. Kamaratka si chvali prislusenstvo k hackovaniu. Vzdy, ale vzdy pozerajte recenzie a hodnotenia. Ked sa tam zorientujete, budete prekvapena, kolko ich veci sa predava u nas na nasich eshopoch s brutalnou marzou. Napriklad prebalovacie ruksaky 😉 pekny vecer
Ja sem tam objednam. Väčšinou menšie veci. Obaly na mobil máte z tade a sú dobré a za podstatné nižšiu cenu. Oblečenie je trochu lotéria. Dcéra si objednala bundu, je fajn, ale mne sa nepáči ten materiál. Raz nám jedna vec neprišla, ale to bol náhrdelník za asi 1,5 Eura. Ostatné vždy prišlo. Dcéra si vyberá vychytávky, čo sú u nás dosť drahé, ale tam je to za babku. Napríklad skladacia nerezova slamka.
Objednavam dost vela drobnosti (cez 200 objednavok), ale do oblecenia by som nesla, jedine nakrcniky objednavam, dost sa u nas stracaju
Klucenky s fotkou, obaly na mobil, hodinky, nahrdelniky, drobnosti do auta... jediné s čím som nebola spokojná su kojenecke podprsenky, materiál super no ale tie ich veľkosti 0b... 😅 veľmi veľa vecí mame z Aliexpresu, aj vodnú podložku pre malého ktorá tu stojí niekoľkonásobne drahšie a je to to isté či čína či sk... nebudem tu preplacať 4x toľko za rovnakú vec...
Ja uuuuplne drobnosti bud obaly na telefon, pera, farbicky, ceruzky, hodinky, skla na telefon, drobne komponenty atd...momentalne rozmyslam ze objednam remen na sijaci stroj lebo ten isty tu cca 7€+posta a tam 2-3€ este ktomu aj vratane svorky
A deťom hračky nekupujete odtial? 🙂
Ja kupujem obaly na mobil, ochranné skla na mobil, teraz biele bavlnené rukavice, nejaké gumky na ruska, bizuteriu, spojky. S oblečením nemám dobrú skúsenosť, prišlo to malé a zly materiál.
Ako čo, asi babatkám by som uplne nekupovala, ale ataršej som už nejaké akože duplo a plyšakov čo sa tu nedajú zohnať. A nejaké figurky
Tiez kupujem vacsinou blbosticky, na kreslenie vecicky ako sablony, puzdra. detom do školy potreby. na mobil obaly, ochranné sklo za 1,20e a tu v orange za 20e ho maju a je to úplne to iste. Deťom som aj lego objednavala, velku nemocnicu friends za 18e, co u nás ta istá stala 50e. Muž si tam kupuje aj sportove tričká s potlacou co u nás nenájdeš a kvalitovo fajn. Musíš natrafiť na dobreho predajcu. Muz si tam aj holiaci strojček kupil a vraví, že lepší ešte nikdy nemal. Ja som si tam dokonca kúpila raz aj zrkadlo vyklapacie do mojho auta lebo sa mi zlomilo pôvodné a furt padalo a zle sa mi šoférovalo. 😁
Takže ja odporúčam urcite prkotinky, maju tam aj normálne značkové veci ci uz z kancelárskych alebo inych potrieb, nie je všetko len "čína".
Ked si chceš odtial objednať ((hlavne oblečenie) nezabudni pozriet v prvom rade recenzie a fotky, čo ludom prišlo, často krat sa skutočny tovar, ktorý ti pošlú ale že vôbec nestotožňuje s tovarom, ktorý ponúkajú na fotkách. Väčšinou sa jedná o nevydarené kópie (handry).