Ahojte čo si myslíte že najviac nahnevá vytoči muza....
@mara2010 záleží od typu osobnosti, niekto vybuchne pre maličkosť, iný by sa nad tým pousmial....
@mara2010 a to akože záleží od pohlavia? 🙄🤦♀️ povedala by som stres z rodiny, finančnej situácie, práce ale to dokáže rovnako rozhodiť ženu. Niektorých sedlákov naštve, keď im žena večer nedovolí ísť na pivo (a rovnako aj také ženy sú) alebo ich vytočí, keď nemajú sex (zas rovnaké pri ženách), nevera (tiež rovnaké pri ženách), nie je navarené/opraté/upratané (to vytočí ženu aj muža), neplánované tehotenstvo (to vie rozhodiť obidvoch) a niekoho proste naštve, keď ten druhý dýcha (znovu uplatniteľné pri obidvoch pohlaviach). Táto otázka je naozaj strašne primitívna. 🤦♀️ Nehovoriac o tom, že to čo človeka vytočí, tomu môžu predchádzať rôzne faktory ako trauma, neustále riešenie rovnakého problému, povaha a podobne.
Ked po dobrom srani zisti, ze na wc chyba toaletak 🙂
Vazne taka otazka? Kazdeho snad vytoci nieco ine 🙄
asi keď zisti že tie deti nie sú jeho...
Niekoho všetko, niekto má jednoducho pár svojich "spúšťačov", niekto je úplná flegma a musí to byť naozaj veľmi vážna vec ... môj chlap je celkom pohoďák, z takých bežných vecí ho zvykne sem-tam vytočiť, keď niekto šoféruje ako idiot... niekedy ho nahnevá niečo v práci a tak... no a občas ho vytočím aj ja, keď sa niekam ponáhľame a ja sa zamotám a šuchtám, ale nie je to, že by bol rozžeravený do biela a hulákal, či predvádzal scény, len vidím, že je tým otravený a chápem to 😅
@mara2010 keď je hladný 😀
Ked nema saturovane 4 N. Cize ked je nenajedeny, nevyspaty, nevys...ty a nevysexovany.
Keď ho žena ťahá do divadla/kina,/opery. 🙂 V poslednom čase sa mi na toto snáď sťažujú všetci manželia kamošiek.
@michellemary to je individuálne, mňa ťahá do tej opery on, ale ja sa ťahať rada dám, nás baví opera obidvoch, na rozdiel od divadla, s výnimkou Radošínskeho
@mara2010 mozno ak nie je doma co jest....?
@deti95060810 Alebo zisti ze ma dieta 3r ked ma ist na DNA koli vyzivnemu 🤣
môjho...? keď má nejaký problém s autom...
Vedla bola diskusia, ze chlap bol unaveny, rano vstaval. Zena na neho vecer vrieskala niekolko hodin, nedala mu pokoj a neustale riesila nejake stare konflikty. Az jej vlepil, zhodil na zem a kopol. A ze ho to na druhy den mrzelo. Berie sa to ako poriadne vytocenie?