Čo najhoršie ste kedy videli?

9. jún 2024

Ahojte, čo najhoršie ste kedy videli ? Ja asi pád človeka z cca 8 poschodia. Alebo pokus o podrezanie žil spolužiačkou priamo počas vyučovacej hodiny.
(Len tak pre zaujímavosť z dlhej chvíľky sa pýtam, koho nebavia takéto témy len to preskocte a užite si zvyšok večera)

mamamasama
9. jún 2024

Ako cigánka na autobusovej stanici vyberala ťahajuce obrovské zelené sople z nosa svojmu dieťaťu.

martinkatinka
9. jún 2024

Ja som sla doslova do kolien, ked som videla syna, viezli ho z operacky po operacii hlavy. Zlomilo ma to a musel na drzat muz.

lindusss2016
9. jún 2024

Videla som pad chlapceka prvaka asi cca z 3.-4.poschodia letel (prezil bez nasledkov). Videla som trpiet a umierat vlastneho otca. Videla som svoje 15 mesacne babatko po operacii s vyvodmi. Videla som ako operacia mozgu zmenila moju peknu sestru na nepoznanie. Videla som svoju mamu v truhle.
Zaujimava tema, mozno sa tu vselico vyplavi...

autor
9. jún 2024

@mamamasama och 😂😂😂😂

autor
9. jún 2024

@martinkatinka strašne 😢 dúfam že je už v poriadku

autor
9. jún 2024

@lindusss2016 príšerne veci :( ako sa má sestra a tvoje dieťatko dnes ?

mclissa
9. jún 2024

@mamamasama to mas teda stastie, ze toto je to najhorsie 🙂

minenkak
9. jún 2024

Zrazeneho človeka pod kamiónom a mozog mal mimo lebky.Svoje skoro mŕtve, modré dieťa ktoré,už nedychalo, odvtedy s nim nik iný ako ja, mimo školy a škôlky,dlhé roky nebol ďalšie ako pár minút ,stále som sa bála

andrea2323
9. jún 2024

Ja asi stres a strach mojich rodičov, rodiny a manžela, keď som musela absolvovať ťažkú akútnu operáciu, kedy ma zachránili za 5minút 12..bolo to hrozne ťažké sledovať ich trápenie, či budem v poriadku 🙏🏼 a takisto potom na oddelení osudy ľudí, ktorým prišli povedať, že pre nich vyčerpali možnosti liečby..

autor
9. jún 2024

@minenkak toto si ani len nedokážem predstaviť tieto zrážky ako to tam potom vyzerá.
Čo sa stalo dieťaťu ? Dúfam že už sa to nikdy neopakovalo. Muselo to byť extrémne stresujúce

lindusss2016
9. jún 2024

Sestra ma mnohe dozivotne nasledky, ostala na ID. Zial u nej aj ten vyzor sa zmenil k nepoznaniu, co ma tiez vplyv na kvalitu zivota, ale sme radi, ze zije. Malemu nastastie operacia pomohla a je zdravy, chodime len na kontroly.

autor
9. jún 2024

@andrea2323 verím že už budeš len zdravá.
Ľudia čo si musia vypočuť že už ich nevedia liečiť, to je hrôza

lindusss2016
9. jún 2024

Mozog motorkara na ceste som inak videla aj ja 🙈 uz som aj skoro zabudla.... Telo uz bolo prikryte...

maminkadeticiek
9. jún 2024

Bie sinty tak trochu divna pytat sa na taketo veci a potom vyzvedat viac?Uchylne.

autor
9. jún 2024

@maminkadeticiek 🙄 pre ľudí ako ty platí tá časť kde píšem, že to má len preskočiť a užiť si zvyšok večera. Skús si prečítať tú

kvadrinkaaa
9. jún 2024

Najhoršie, čo som videla bola moja chorá umierajúca teta, ktorú som prišla pozrieť. Vôbec sa na seba nepodobala. ☹️

dollyzv
9. jún 2024

Ja svojho najlepšieho kamaráta 2 dní pred jeho smrťou, voľakedy to bol veľký chalan cez 100kil, keď som ho navštívila kvôli rozluceniiu sa( už cítil že koniec sa blíži) bol kosť a koža,nohy opuchnuté,celý šedý,oči vpadnute,ledva rozpraval..pre mňa najhorší pohľad vidieť tak ,tak veľmi blízkeho človeka mojmu srdcu.vzala si ho rakovina..mali sme tesne po 20ke,najlepší kamoši sme boli od skolky..partner ten videl svojho otca ako ho nakladajú do pohrebného auta(zrazilo ho auto) mal vtedy asi 11/12 rokov..keď chodil na strednú ,pred ním vlak zrazil jeho spolužiačku keď prichádzal vlak do stanici..toto si ja nechcem ani predstaviť asi by som odpadla v oboch situáciách a museli by ma kriesit

maminkadeticiek
9. jún 2024

Pre ludi ako ty len informacia,ze sa to da liecit.

negymama
9. jún 2024

velky epi zachvat 13 mesiacneho syna

jovka
9. jún 2024

Umierajúceho tatiho , bola som s nim do posledného vydychu , zastreleneho kamarata môjho brata .

lija22
9. jún 2024

obeseneho psika

sylvia217
9. jún 2024

@mamamasama a ako mu ich vyberala?? 🙈🙈
Pýtam sa len preto, lebo tiež je to prvá vec ktorá ma napadla..
tu u nás v dedine jedna svojej dcére sople normálne, že so svojimi ústami potiahla von a potom ich išla vypľuť..
Som myslela, že sa porigam keď som toto videla.. 🙈🙈🙈

janai1
9. jún 2024

Keď brata dohrýzol pes do tváre
Pokus o samovraždu keď sa bodol nožom
Starší pán ktorý zvracal krv a musela som s ním byť kým neprišla záchranka
Kým som ešte chodila na detskú onko, tak všetky tie deti kde ich veľa neprežilo

tilly
9. jún 2024

Dvojročného chlapca kotulat sa pod suv. Je to už asi aj 14 rokov, ale výkrik jeho matky a to, ako sa kotulal pod tým autom mám stále pred očami. Našťastie mal len otras mozgu.

svetlonos
9. jún 2024

Videla som matku ako počas krajania zeleniny veľkým nozom otočila nôž na 2,5 ročnú dcéru. A povedala: ako rýchlo by sa mohol taky malý zivot skončiť. Nestihla by som zasiahnuť...
Žena sa za pár dní psychicky zrútila- burnout.

barus26
9. jún 2024

asi to keď sa mi dusil týždňový syn a museli sme volať 112.. A ešte vždy zažívam infarkt keď ma dcéra respiracny afekt- keď odpadne a je ako handrová bábika

alickapusinka
9. jún 2024
alickapusinka
9. jún 2024

Nielen videla ale aj zažila na vlastnej koži smrť našej jedinej dcérky s tým s tým sa nikdy s mužom nezmierime. Dokým budeme žiť nás to bude ťažiť na duši spomienky zážitky. Smrť vlastného jediného dieťaťa ktoré si nosila potom ťažko porodila nato sa zabudnúť nikdy nedá. Tento bôľ a žiaľ neprajem prežiť žiadnej žene a mamine na svete a ani tu na MK.

jeanne14
10. jún 2024

Dve veľmi ťažké autonehody. Pri jednej 7 ťažko zranených. Boli sme priamo svedkovia ktorí pomáhali kým prišli záchranné zložky. Mala som 17 rokov.

bylinka25
10. jún 2024

Pád bábätka zo šiesteho poschodia, jeho matka ho vyhodila zámerne.Trpela popôrodnou depresiou. Dostala 16 rokov.