😀 čo vas v spojitosti z vasimi milacikmi najhlupejsie napadlo?
dnes jedna taka hlupost napadla aj mna a zdalo sa mi vhodne sa aj pobavit na nasich napadoch. 😎
takze ja by som si priala,aby sa vynaslo nieco na spomalenie rastu nechtikov. 😅
a co vase nezmyselne priania?
Fajn téma 😀
Já si říkám,že by děti mohli být od mimi do 2let ,po dobu 18ti roků a pak být rovnou dospělé 😀 .Užiju si mrňouska a pak ho rovnou předám partnerovy 😀 😀
...čo by som dala za možnosť..keby sa dala "zavariť" na staršie-dospelácke časy ..detská-bábätkovská vôňa 😅 ..nepoznám na svete krajšiu vôňu ako je vôňa vášho dieťatka 🙂 🙂 🙂
Hehe to je taky dobrý 🙂
hehe expertka, videla si film Parfum - pribeh vraha? ten tiez chcel zakonzervovat vonu zeny na vecne veky a tak vlastne vrazdil.
...alebo..možnosť "cestovať do minulosti"...pripomenúť si reálne obdobie..keď som prvýkrát na pôrodnej sále objala vlastné detičky...pritisla ix malé labky na moje líca...ix prvá pusinka...prvé kroky..slová.....to sú nezabudnuteľné momenty..ktoré sa už "nikdy" nezopakujú ☹
lucinkaaa
brrr 😨
..lucinkaaa... 😅 ...aj ja sa niekedy hrám doma na obdobného "sadistu" 😅 ..najmä..keď ix obidvox tak stííííííískam..že až mám miestami dojem..že vypustia dušu 😅 😀 😀 😀
expertka ani nehovor, mne uz je teraz smutno ake bola moje kuriatko, ona je sice zo dna na den uzasnejsia, ale ten moment, ked som ju porodila a prvykrat mi ju ukazali, by som chcela zazit este milionkrat
film takto vyzera hrozny, ale nastastie sa tam neslo do detailov, len sa tie vrazdy naznacovali, takze som to zvladla pozerat aj ja. pointa bola, ze chcel vyrobit z vone zeny jedinecny parfum, ktory ked si na seba da, vsetci ho budu milovat.
expertka, ake to je ked mas dve deti? Ja mam teraz pocit, ze viac ako lubim Lujzinku uz lubit nedokazem, co potom bude s druhym babom? nechcem robit rodiely
ja by som si priala, aby sme sa vedeli telepaticky presuvat v priestore. Hned by som zaskocila ku mame na kavu 😀
..magg...keď som mala "len" Kristi...nevedela som poxopiť konštatovanie mnohýx mám..že "všetky svoje deti ľúúúúbia rovnako"...pre mňa to bolo nepoxopiteľné...a mala som predstavu..že..jedno z detičiek budem predsa len ľúbiť aspoň o niečo viac....OMYL....ak by som bola postavená pred voľbu..ktoré z detí???..ako v knihe "Sofiina voľba"...nedokázala by som ukázať prstom a vyrieknúť "ortieľ"...obe svoje deti ľúúúúúúúbim skutočne rovnakou materinskou láskou 😔 😵
jé holky,já bych si přála sebe naklonovat!Abych si mohla hrát s Vojtou a zároven nerušeně uklidit barák,navařit,napéct a vyšívat 🙂
.....ze aby sme prdeli parfemy - chanel, hugo boss..... 😉
tak to by u nas vonalo ako v kvetinovom sade, pri nasom malom 😨
melory tak moja Lujza take parfemy pusta ze sa ani manzel nechyta, ale aspon ich ozvucuje, tak mozme utekat 😀
ale super hlupost, ze?
jjitulina- 😀 😀 😀 no to ale vobec nie je blbost 😅
uzasna 😀
no mna minule napadlo,ked som varila v kuchyni, ze co ak moje dvojmesacne babo zrazu za mnou dostvornozkuje? 😀
dadus to je ten lepsi pripad, ja mam 7 mesacne a mi to nenapadlo... a ono dostvornozkovalo...
prevychovat mojho muza,je strasny bordelar ale to je fakt blbost to sa totiz neda ho prevychovat 😀 😝
ja by som este chcela byt aspon na jeden den chlapom. Hadajte, co by som robila 😀 😀
netusim elli 😅 co?? 😕
elli nic... 😉 prdela chanel
som akurat docitala o tych parfemovych prdoch som sa fajne zasmiala ale nebolo by to spatne tak krasne by mi doma vonalo ked muzik spusti hmmmmmmm 😀 😀 😀
😀 😀 😀 , to by som robila druhy den, ale prvy
elliana-no nenapinaj nas 😉 😀
elli, to sme dve 😉 , ja nad tym casto rozmyslam, ake to asi je, mat a pouzivat... 😀 😀
Jéééé no to je téma 😉
Mě napadají pořád blbosti 🙂 třeba aby Kuba zůstal takhle malej, nebo když si řeknu ať je sníh a lyžuju tak ať....když se mu nechce spát ať spí....pořád něco 😀