Čo na upchaté ucho?

vitez
12. júl 2019

Ahojte poraďte..asi.pred 2 tyzdnami ma bolelo prave ucho..pouzila som kvapky bolest presla..no.odvtedy mam lave ucho zapchate...kazdy den umyvam.cistim ..a nic..je to.neprijemne..poradite?

arcticcode
12. júl 2019

@vitez co tak ist na orl?

vitez
autor
12. júl 2019

@arcticcode u nas orl..raz tyzdene a ani to nie je iste ci sa v ten den dostanes..

arcticcode
12. júl 2019

@vitez nuz, tazko ti tu niekto nieco povie. Ak je to dajaky zapal, tak sa bez orl aj tak nepohnes

vitez
autor
12. júl 2019

@arcticcode pri zapale by to malo boliet..ci??

pribinak
12. júl 2019

@vitez v registrácii mas uvedené Trebišov, to mien je na konci sveta. Proste ak nie je dobre orl u vas doma, pohnem sa niekam inam
Tu ti nikto do ucha nevidí, ak mas zalahnute, chod to ukazat doktorke

conspi
12. júl 2019

@vitez u nás je to s ORL podobne. Sadla som s dcérou do auta a išli sme do nemocnice keďže u nás nemocnica nie je,tak sme šli 40km a nebol problém s vyšetrením. Skús to tak aj Ty 🙂 môže to byť zápal, zaľahnutie ale tiež vata z vatových tyčiniek a podo

mamisali
12. júl 2019

To uz mas prilis dlho „zalahnute“ v uchu, aby si nevyhladala odbornika. Bolest ucha nie je len tak, aj ked uz pominula, neznamena to, ze je vstko ok. Ak si ucho cistis, predpokladam vatovymi tycinkami, s najvacsou pravdepodobnostou mas nahromadeny usny maz, za ktorym sa kadeco moze drzat, okrem ineho aj napr. voda a v tej sa teplom mnozia mikroorganizmy, ktore by ti mohli sposobit velke problemy. Takze moja rada je cim skor vyhladat usneho a nechat si odborne vycistit usi, bud vyplachnu ucho alebo to urobia takou malou odsavsckou.

mamisali
12. júl 2019

Ten nahromadeny maz doma sama nevyberies, vatovymi tycinkami sa len zatlaca hlbsie. Nevytiahnes ho ani usnymi svieckami, ak by ti niekto poradil este tuto variantu. Treba ist k lekarovi.

candii
12. júl 2019

ORL a preplach nič iné nepomôže

rainbow82
12. júl 2019

Ušný, á

vinkel
5. jan 2021

Kúp si peroxid vodíka 3% je na čistenie usi. V lekárni predávajú.