Ahojte poradte mi.nieco na suche pery používam Jeleni luj,alebo Labelo balzam ale nepomaha mi to dakujem 😊🙏
@julkaaa1 daj si do poriadku slezinu a žalúdok a nebudeš mať suché pery. Suché pery signalizujú problémy s týmito orgánmi
@monikafeliz problemy so zaludkom.mam uz dlho. Nahodila som dietu, vyeadila toho kopec. Pomaly sa lepsi, hadam bude lepsie.
Balzam na pery bioderma rada Atoderm
Pit vela neoblizovat.
Tiež mám najradšej vitalos - cherry
Po xyz značkách čo som vyskúšala som konečne našla niečo, čo mi sadlo a pomohlo - eos organic.
Treba skúšať rôzne značky a hľadať, čo bude fungovať
@monikafeliz nemám problémy so žiadnymi vnútornými orgánmi, žijem v oblasti, ktorá ma veľmi nízku vlhkosť ovzdušia a sucha pokožka vrátane pier je tu problémom 90% ľudí. Mne stačí zájsť na dovolenku k moru a nemusím používať ani krémy ani balzami na pery.
Akonáhle sa vonku ochladí, mám pery v hroznom stave a nepomáha takmer nič. Ako tak balzam od Piz Buin... a aj to musím mazať mazať mazať mazať mazať... akonáhle prestanem.. stačí jeden úsmev a prááásk...
Pit viac vody
Tiež mám problém so suchými perlami. Ale lanolin mi ich dá dokopy za deň, dva. Takže pozri balzam s lanolinom. Nie tie shity s petroleum. Lanolin sa používa aj na popraskané bradavky pri kojeni a na akékoľvek hojenie. Ja mam z Japonska dovážané. Alev EÚ je známa napr. značka Lanolips.
Tiez som mala tieto problemy a potom som si zacala vyrabat domaci balzam. Vsetko prirodne zlozky, ziadna chemia. Vyrabam ho aj pre svojich znamych a zatial ho kazdy chvali, ze sa neda s tymi z obchodu vobec porovnavat
A Labello rovno vyhod
@julkaaa1 Ahoj, tiež sa pripájam k priaznivcom balzamu na pery Vitalos. Vyskúšala som už veľa balzamov, ale tento je najlepší. Môžeš ho mať napríklad aj na lyžovačke vo vrecku a nestuhne ani po niekoľkých hodinách v mraze, s inými balzamami som si niekedy vôbec nedokázala natrieť pery.
@julkaaa1 mne tiez absolutne ziadny balzam z drogerky v zime nepomaha. Uz kupujem len v lekarni tento
@benit odporúčam kvapky Gynex z Energy mne dosť pomohli na žalúdok
@julkaaa1 mne aj tak najlepše pomáha obyčajný astrid, ten malý biely alebo ružový za 70 centov
mne pomaha len blistex med plus, alebo blistex lip comditioner
@julkaaa1 ja používam balzam na pery od značky Larens. A ak aj tak prasknú, osvedčila sa mi očná mastička VitA-POS. Riadim sa presvedčením, že ak to môže isť do očí, tak kamkoľvek. 🙂 Samozrejme pery si neoblizuj a ak je chladno, tak si ich premasťuj zvlášť dôsledne. A niečo na pobavenie - môjho 6-ročného syna svrbeli pery a hovorí: "Svrbí ma perie."... 😄😄
@monikafeliz hej ten aj mne sa najviac osvedčil a potom ešte klasická placenta z lekárne 🙂
@monikafeliz astrid je klasika, mne sa tiež len ten osvedčil, lebo hydratuje úplne super 🙂
Vazelina
@julkaaa1 ani mne. Som zvedava, co ti poradia.