Ahojte dcerka mi v piatok povracala koberec od piatka ho mam zaveseny von aj som.ho rajbala dva krat a ked som.ho dala.dnes do detskej strasne smrdi koberec a cela.detska izba poradte ako a cim.ho vyrajbat ? 😡
Skus so zubnou pastou
skús vystriekať sanytolom najlepší je ten s eukalyptovou vôňou, to ho aj vydenzifikuje a aj prevonia
Za mňa tiež jednoznačne ocot. Poriadne ním koberec vyšúchaj ešte raz, aby bol až mokrý od octu. Ocot pohltí pachy, aj dezinfikuje. A typický octový odor o chvíľu vyprchá.
Prípadne postup opakuj.
Ja som skúšala všetko, ale aj tak som to ešte dlho cítila, proste to muselo vypachnut. Mladší syn dosť často vracal, vtedy som myslela že má klepne, a to sme mali koberec na celú izbu ktorý sa nedal vyvesiť vonku. Ble
Trošku zneužije tému a pridám otázočku. Dievčatá syn mi dnes pred spaním ogrcal vankúš z peria. Ako ho prosím vás vyčistím?
Mám overené prásknuť do ho do snehu. Keď prišiel brat v pubertálnom období prvý raz opitý a povracal koberec, leteli obaja do snehu. Pekne to metlou vyčistil, drhol.. koberec premrzol a potom sme ho vnútri vysušili.
@julkaaa1 octovou vodou, to zaberalo aj na grcku a pocikané od psa, nielen od dieťaťa. Ak nezaberie, už jedine dať strojovo vyčistiť tepovačom.