Čo na malé mušky v dome?

16. nov 2021

Zdravím.. Už som zúfalá, prosím poraďte..... V dome máme pivnicu a tam zemiaky a strašne veľa mušiek ide asi od zemiakov a všetko je to na schodoch.... Už som použila savo, biolit, klinčeky vo vode, zrnká z kávy... A mušky sú stále.. Neviete niečo poradiť? Ďakujem... Nebaví ma to 6x denne vysávať schody 😔

simca06022011
16. nov 2021

tak zbytocne budes odstanvoat musky zo schodov, ked zdroj mate v pivnici. Treba urobit poriadky v pivnici.

autor
16. nov 2021

@simca06022011 každú jednu sme prezreli....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
16. nov 2021

musky urcite nebudu na zemiaku, skor treba vyriesit pivniuc, vyriadit to vsetko a vyvetrat. Tie musky su kadetade, niektore z kvetinacov, niektore su octomilkove... existuju na to aj pasce. Lenze ak ich mas tak vela, ze ich vysavas 6x denne, tak to nebude urcite len "tak" a niekde sa ti tam beru...

xtina1711
16. nov 2021

My sme ich mali v kuchyni dlho a za par dni nam pomohlo dat jablcny ocot do zavaran pohara a hodili tam polku hrusky pripadne ine ovocie a lievik ..a napadali dnu von sa nemali ako dostat..za par dni zmizli uplne a uz ich niet🙂

liljana
16. nov 2021

Vysavacom pozbierat musky na viackrat, az zmiznu,

nikaeli
16. nov 2021

mne vyliezajú z hliny, používam na ne také žlté lepivé doštičky, kúpiš aj v obchodoch typu Obi

luci_ba
16. nov 2021

tak ako pisali vyššie, treba odstrániť zdroj tych musiek kde sa liahnu a oni zmiznu. Ja som našla postrek na nete, daj do googlu smútivky postrek- mali sme to v kvete, tym sme to postriekali a mame pokoj

orta
16. nov 2021

je asi nejaky problem, ked sa tam drzia, ja som nedavno riesila doma, ze nam vychadzaju z kvetinacov a teda dost ich bolo, tak som v dm kupila take tie lepiace pasky ci akoby som to nazvala, ale tak v tvojom pripade treba pozriet preco vznikaju