Čo na cestu do severnej Európy?

20. dec 2022

Ahojte, brat odchadza na dlhsi cas do severnej Europy. Chceli by sme mu spravit taky balicek k Vianociam, vedeli by ste mi poradit ci nejake potraviny, vychytavky, co mu dat. Ja som nikdy nebola v zahranici na tak dlho pracovat, cize moc nemam predstavu. Praca bude manualna. Dakujem

martinmmartin
20. dec 2022

Kremzsku Horcicu, tu nemaju nikde

melanta
20. dec 2022

Tak my sme s mužom od septembra v Stockholme, nič sme si nebrali, varím tu v podstate rovnako ako doma.

diewcatqoo
20. dec 2022

DRU tycinky. To si stale vozim zo slovenska v krabiciach a predavam aj kolegom 🙂

ichbinich
20. dec 2022

Co ma rad a je vyslovene slovenska specialita.
Mozno ako srandu aj ploskacku s palenkou 😉
Aby mohol byt v kontakte s rodinou, tak mozno maly stativ na telefon, sluchadla s mikrofonom,...

thereisabear
20. dec 2022

Čo má rád... Horalky, možno mini fľaštičky slovenského alkoholu ak pije... Merino čiapku, ponožky

kvetinka75
20. dec 2022

nejaké sladkosti, napolitánky, ktoré má rád

martinkatinka
20. dec 2022

Moj muz si vzdy berie horcicu a mila keksy 🙈😆

beata_k
20. dec 2022

Podla toho aka krajina, ale redukciu za zastrcku 😃

marcellka32
20. dec 2022

Keď som bola pred 20 rokmi v zahraničí, chýbali mi horalky, ale tak každému niečo iné chýba

elenka.k
20. dec 2022

teplé gate - termoprádlo, tá horčica je skvelý nápad - aj môj mn. ju chce 😉 , fotku s vami, dynamax - rozmrazovač okien / ak je šofér / nákrčník alebo ľadvonový pás

kiki68
20. dec 2022

Vinea, horalky, kavenky, esicka, take to nase cukrove. To v zahranici dealujeme medzi sebou 😀 zijem len v Rakusku, ale som velmi daleko od Slovenska, cize malokedy idem naspat. Nasa horcica mi prestala chutit, neviem co s nou dorobili.

elenka.k
20. dec 2022

@kiki68 ale Kremžská je mňamka.

danica2711
20. dec 2022

@elenka.k dijonská hrubozrnná je v podstate to isté, ešte chutnejšie, a tú majú všade, aj v Škandinávii

lucik194
20. dec 2022

poriadne hrube oblecenie, za mna este ak teda pije tak alkohol, lebo tie ceny na severe su brutalne 🙂

sladkosti a jedlo netreba ziadne, v podstate vsade vies najst nahrady......

akvi
20. dec 2022

No my sme posielali Horaliek na kila do zahranicia a este mak. Ale to fakt zalezi na preferenciach. A horalky neboli pre vlastnu spotrebu, ale na rozdavanie, istli sa vsetci za nimi utlct 😅

petronellla87
20. dec 2022

Kamaratke do Osla nosim horalky, palene, a mak😆

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
avicii18
20. dec 2022

Arabský slovník.

elenka.k
20. dec 2022

@danica2711 áno? Počula som, že aj francúzska je skvelá

tenerifka
20. dec 2022

@avicii18 si zabil😂

tenerifka
20. dec 2022

inak dcera je Spanielka, miluje horalky, teraz kupila na Sk 20 ks pre svojich kamosov na VS, a veru mali riadny uspech, tak mozno by boli fajn aj na zoznamenie sa brata s novymi kolegami