Ahojte, brat odchadza na dlhsi cas do severnej Europy. Chceli by sme mu spravit taky balicek k Vianociam, vedeli by ste mi poradit ci nejake potraviny, vychytavky, co mu dat. Ja som nikdy nebola v zahranici na tak dlho pracovat, cize moc nemam predstavu. Praca bude manualna. Dakujem
Tak my sme s mužom od septembra v Stockholme, nič sme si nebrali, varím tu v podstate rovnako ako doma.
DRU tycinky. To si stale vozim zo slovenska v krabiciach a predavam aj kolegom 🙂
Co ma rad a je vyslovene slovenska specialita.
Mozno ako srandu aj ploskacku s palenkou 😉
Aby mohol byt v kontakte s rodinou, tak mozno maly stativ na telefon, sluchadla s mikrofonom,...
Čo má rád... Horalky, možno mini fľaštičky slovenského alkoholu ak pije... Merino čiapku, ponožky
nejaké sladkosti, napolitánky, ktoré má rád
Moj muz si vzdy berie horcicu a mila keksy 🙈😆
Podla toho aka krajina, ale redukciu za zastrcku 😃
Keď som bola pred 20 rokmi v zahraničí, chýbali mi horalky, ale tak každému niečo iné chýba
teplé gate - termoprádlo, tá horčica je skvelý nápad - aj môj mn. ju chce 😉 , fotku s vami, dynamax - rozmrazovač okien / ak je šofér / nákrčník alebo ľadvonový pás
Vinea, horalky, kavenky, esicka, take to nase cukrove. To v zahranici dealujeme medzi sebou 😀 zijem len v Rakusku, ale som velmi daleko od Slovenska, cize malokedy idem naspat. Nasa horcica mi prestala chutit, neviem co s nou dorobili.
@elenka.k dijonská hrubozrnná je v podstate to isté, ešte chutnejšie, a tú majú všade, aj v Škandinávii
poriadne hrube oblecenie, za mna este ak teda pije tak alkohol, lebo tie ceny na severe su brutalne 🙂
sladkosti a jedlo netreba ziadne, v podstate vsade vies najst nahrady......
No my sme posielali Horaliek na kila do zahranicia a este mak. Ale to fakt zalezi na preferenciach. A horalky neboli pre vlastnu spotrebu, ale na rozdavanie, istli sa vsetci za nimi utlct 😅
Kamaratke do Osla nosim horalky, palene, a mak😆
Arabský slovník.
@danica2711 áno? Počula som, že aj francúzska je skvelá
inak dcera je Spanielka, miluje horalky, teraz kupila na Sk 20 ks pre svojich kamosov na VS, a veru mali riadny uspech, tak mozno by boli fajn aj na zoznamenie sa brata s novymi kolegami
Kremzsku Horcicu, tu nemaju nikde