Čaute.. prosím nesmejte sa keď mi nebudete vedieť povedať niečo k veci tak radšej nič 😀 ale skúsim..
Už veľmi dlho a hlavne často sa mi sníva jeden a ten istý deň.. že prídem do veľkej, dlhej miestnosti kde po oboch stranách sú kabínky s wc.. niečo ako verejné wc alebo wc v obchodných centrách.. len s tým rozdielom že v tom mojom sne je tam všetko zničené a špinavé.. vchádzam do každej kabín a hľadám čisté wc ktoré by som mohla použiť ale nikdy ho nenájdem.. všetky éčka sú plné 💩 toaletného papiera alebo sú rozbité a pod.. a keď aj nájdem nejaký ten najmenej špinavý tak zase to wc nemá dvere a nemôžem sa v ňom zatvoriť aby ma druhý ľudia nevideli.. 😀 viem že v tom sne sa cítim veľmi zle a neprijmne.. len behám hore dole, plačem a som zúfalá že všetko je tam tak hrozne špinavé
Tak teraz mi povedzte či mi len šibe alebo to môže niečo znamenať 🙂 chvíľu som mala od toho sna pauzu nesníval sa mi a túto noc zas.
@deti95060810 áno doslova ich v tom záchode vidím a hnusi sa mi kvôli tomu doňho vojsť 😀 😀 😀 vidíš to som teda ani raz neskúsila možno by som už bola milionárka 😀
A ked sa zobudis netreba ti ist na wc- hoci aj malu?. Mne ked treba vzdy sa mi sniva zs na zachodoch nie su dvere alebo ani kabinky a ja sa musim vycikat takto verejne. No co ti poviem- trauma zo školky a spolocneho cikania.
@zuzinka888 nie nie nedá sa mi nič keď sa zobudím 🙂
Mne sa toto iste sniva už veľmi dlho. Ale ja mám aj reálne fóbiu zo špinavých wciek😅
A v tých snoch je to stále to iste chcem ísť na wc a ono celé špinavé od hovna (dnešnú noc aj od krvi🤦♀️) fuj no nechutne 😅🤷🏽♀️
Veľa krát je tam aj bordel nahadzany a v niektorých snoch to akokeby musim upratat aby si ten další čo ide po mne nemyslel že som to urobila ja. No nechápem ale som rada že v tom nie som sama 😅😅
@nikto2234 a ani na lízatko dedo nedal???
@jjanulienka pozor, krv už znamená niečo iné... a nič príjemné.
@nikto2234
@jjanulienka
😲😲😲😲😳😳😳😳 Do bodky presne všetko rovnako 😀 už som si myslela že som nejaká vadna
@nikto2234 určite si myslím že to niečo znamená ale neviem prísť na to čo
autorka....však ti píšem že čakaj peniaze...v akejkoľvek forme...
mne sa sny plnia...
@deti95060810 hej krv sa mi dnes snívala prvý krát... no ale bola menštruačná 😅😅
Tak si asi musime podať lotto🤪🤪🤪
Daj čísla ja ti dam tiež a ktorá prvá výhra rozdelíme sa 😅😅
@jjanulienka z krvi peniaze nebudú... to musí byť ho*no.
Aj mne sa kedysi sníva ale presne tento sen. Prisaham!😉
mne sa nesniva s hovnami ale ze su zachody plne mocu.
Neni to trauma z Pohody? Tam to takto vyzera kazde rano 😁
Možno to znamená, že si nevieš nájsť v nejakej oblasti (pracovnej, finančnej a pod.) miesto, kde by bolo všetko čisto a pohodlne napriek hľadaniu.
baby, aj mne sa nieco podobne niekedy sniva,- plne zachody, alebo upchate alebo aj uplne "otvorene akoby bez kabinok... :/ :D .. ja si to zas spajam s pocitmi z wc zo zakladnej skoly , kde tie stare wecka boli ..ake boli,no :D nedali sa zavriet dvere, dakedy ani svetlo neslo a pod. /bezna mestska ZŠ :// :D
@deti95060810 keby to malo znamenat peniaze, tak som uz desat rokov na dochodku.😁
Autorka-sny neznamenaju nic. Je to podvedomie, zazitky,obavy...vsetko co sa moze premietnut z reality.
@lauriik nie nikdy som na Pohode nebola 😀 ani na žiadnych verejných toitoi to radšej domov donesiem 😀
Take sny som mávala aj ja ale podľa mna to bolo čisto len z toho že mám paniku zo špinavých záchodov a všade kde idem musím mat istotu že kde je wc a v akom je stave. Presne ako pises miestnosť plná veciek a všetky špinavé a pod. A hlavne myslím že som sa potom aj zobudila a musela som na wc …
@3petka ja zas paniku kde aké záchody budú keď niekam idem nemám a ani sa mi nedá ísť na wc po zobudení z takéhoto sna 🤷🤷
opýtam sa ťa ešte raz... sníva sa ti s hovnom? alebo hovnami????
ak áno, vidíš tento exkrement tak to je super... Hovno znamená - peniaze...
skús podať športku - alebo ako sa to volá najnovšie a malo by ti niečo cenktnúť...
možno ti zvýšia plat, možno príde neočakávané dedičstvo.... proste prídeš k majetku, peniazom...
čím väčšie ho*no - tým viac peňazí.
mne sa sny plnia, len to niekedy trvá aj 3 týždne .... nie je to z jedného dňa na druhý...