Čo môže znamenať tento sen?

14. okt 2022

Čaute.. prosím nesmejte sa keď mi nebudete vedieť povedať niečo k veci tak radšej nič 😀 ale skúsim..
Už veľmi dlho a hlavne často sa mi sníva jeden a ten istý deň.. že prídem do veľkej, dlhej miestnosti kde po oboch stranách sú kabínky s wc.. niečo ako verejné wc alebo wc v obchodných centrách.. len s tým rozdielom že v tom mojom sne je tam všetko zničené a špinavé.. vchádzam do každej kabín a hľadám čisté wc ktoré by som mohla použiť ale nikdy ho nenájdem.. všetky éčka sú plné 💩 toaletného papiera alebo sú rozbité a pod.. a keď aj nájdem nejaký ten najmenej špinavý tak zase to wc nemá dvere a nemôžem sa v ňom zatvoriť aby ma druhý ľudia nevideli.. 😀 viem že v tom sne sa cítim veľmi zle a neprijmne.. len behám hore dole, plačem a som zúfalá že všetko je tam tak hrozne špinavé
Tak teraz mi povedzte či mi len šibe alebo to môže niečo znamenať 🙂 chvíľu som mala od toho sna pauzu nesníval sa mi a túto noc zas.

deti95060810
14. okt 2022

opýtam sa ťa ešte raz... sníva sa ti s hovnom? alebo hovnami????
ak áno, vidíš tento exkrement tak to je super... Hovno znamená - peniaze...
skús podať športku - alebo ako sa to volá najnovšie a malo by ti niečo cenktnúť...
možno ti zvýšia plat, možno príde neočakávané dedičstvo.... proste prídeš k majetku, peniazom...
čím väčšie ho*no - tým viac peňazí.
mne sa sny plnia, len to niekedy trvá aj 3 týždne .... nie je to z jedného dňa na druhý...

autor
14. okt 2022

@deti95060810 áno doslova ich v tom záchode vidím a hnusi sa mi kvôli tomu doňho vojsť 😀 😀 😀 vidíš to som teda ani raz neskúsila možno by som už bola milionárka 😀

zuzinka888
14. okt 2022

A ked sa zobudis netreba ti ist na wc- hoci aj malu?. Mne ked treba vzdy sa mi sniva zs na zachodoch nie su dvere alebo ani kabinky a ja sa musim vycikat takto verejne. No co ti poviem- trauma zo školky a spolocneho cikania.

autor
14. okt 2022

@zuzinka888 nie nie nedá sa mi nič keď sa zobudím 🙂

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jjanulienka
14. okt 2022

Mne sa toto iste sniva už veľmi dlho. Ale ja mám aj reálne fóbiu zo špinavých wciek😅
A v tých snoch je to stále to iste chcem ísť na wc a ono celé špinavé od hovna (dnešnú noc aj od krvi🤦‍♀️) fuj no nechutne 😅🤷🏽‍♀️
Veľa krát je tam aj bordel nahadzany a v niektorých snoch to akokeby musim upratat aby si ten další čo ide po mne nemyslel že som to urobila ja. No nechápem ale som rada že v tom nie som sama 😅😅

deti95060810
14. okt 2022

@nikto2234 a ani na lízatko dedo nedal???

deti95060810
14. okt 2022

@jjanulienka pozor, krv už znamená niečo iné... a nič príjemné.

autor
14. okt 2022

@nikto2234
@jjanulienka
😲😲😲😲😳😳😳😳 Do bodky presne všetko rovnako 😀 už som si myslela že som nejaká vadna

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. okt 2022

@nikto2234 určite si myslím že to niečo znamená ale neviem prísť na to čo

deti95060810
14. okt 2022

autorka....však ti píšem že čakaj peniaze...v akejkoľvek forme...
mne sa sny plnia...

jjanulienka
14. okt 2022

@deti95060810 hej krv sa mi dnes snívala prvý krát... no ale bola menštruačná 😅😅

jjanulienka
14. okt 2022

Tak si asi musime podať lotto🤪🤪🤪
Daj čísla ja ti dam tiež a ktorá prvá výhra rozdelíme sa 😅😅

deti95060810
14. okt 2022

@jjanulienka z krvi peniaze nebudú... to musí byť ho*no.

zojazoja
14. okt 2022

Aj mne sa kedysi sníva ale presne tento sen. Prisaham!😉

bublinka1426
14. okt 2022

mne sa nesniva s hovnami ale ze su zachody plne mocu.

lauriik
14. okt 2022

Neni to trauma z Pohody? Tam to takto vyzera kazde rano 😁

mpg
14. okt 2022

Možno to znamená, že si nevieš nájsť v nejakej oblasti (pracovnej, finančnej a pod.) miesto, kde by bolo všetko čisto a pohodlne napriek hľadaniu.

michu_
14. okt 2022

baby, aj mne sa nieco podobne niekedy sniva,- plne zachody, alebo upchate alebo aj uplne "otvorene akoby bez kabinok... :/ :D .. ja si to zas spajam s pocitmi z wc zo zakladnej skoly , kde tie stare wecka boli ..ake boli,no :D nedali sa zavriet dvere, dakedy ani svetlo neslo a pod. /bezna mestska ZŠ :// :D

stanulienkat
14. okt 2022

@deti95060810 keby to malo znamenat peniaze, tak som uz desat rokov na dochodku.😁

Autorka-sny neznamenaju nic. Je to podvedomie, zazitky,obavy...vsetko co sa moze premietnut z reality.

autor
14. okt 2022

@lauriik nie nikdy som na Pohode nebola 😀 ani na žiadnych verejných toitoi to radšej domov donesiem 😀

3petka
14. okt 2022

Take sny som mávala aj ja ale podľa mna to bolo čisto len z toho že mám paniku zo špinavých záchodov a všade kde idem musím mat istotu že kde je wc a v akom je stave. Presne ako pises miestnosť plná veciek a všetky špinavé a pod. A hlavne myslím že som sa potom aj zobudila a musela som na wc …

autor
14. okt 2022

@3petka ja zas paniku kde aké záchody budú keď niekam idem nemám a ani sa mi nedá ísť na wc po zobudení z takéhoto sna 🤷🤷