Čo môže znamenať takýto sen?

chrobacik41
22. júl 2023

Ahojte, je tu niekto kto sa rozumie významu snov? Pred dvoma dnami sa mi sníval nepríjemný sen. A som z neho taká nesvoja a stále na to musím.myslieť. sen sa týka mojich starých rodičov ktorí sú už hore v nebíčku. Ale v tom sne boli obidvaja živí. Ich syn môj ujo a maminin brat bol na nich agresívny aj ich zbil babka bola celá zakrvavená. A ja som v nočnej košeli vyskočila cez okno( bolo to v dome kde bývali) a utekala som k susedovi pre pomoc. Neviem co to znamená a bolo to veľmi nepríjemné a keď som sa zobudila bola som úplne vydesená z toho. Nechcela som to povedať mamine lebo ona sa s bratom nerozprávajú. No ono to bolo také všelijaké aj keď babka s dedkom žili ten syn teda mamin brat bol na nich agresívny . Takže neviem co by to mohlo znamenať žeby mi chceli niečo starí rodicia naznačiť tam zhora? Bol to taký živý sen.

isis234
22. júl 2023

@chrobacik41 čo ti povie zosnulý v sne, treba to spraviť, Inak nebude dobre.... Na nete je snár... tam si pozri význam slov..http://velkysnar.szm.com/.. napríklad starí rodičia,,, (starec, starena) ..krv...

marianarem
23. júl 2023

@chrobacik41 A nedeje sa teraz nieco neprijemne v tvojom zivote? Nemas v nom niekoho agresivneho? Alebo neublizuje niekto niekomu, koho poznas? Nemas pocit ze musis bezat po pomoc z nejakeho dovodu?

andulka1988
23. júl 2023

@chrobacik41 už som počula o podobných snoch,vraj je to o Tom že treba dať omšu za nich alebo ak máte fotografie po prípade zlé spomienky na nich tak je dobré ísť im zapáliť sviečku na hrob a odpustiť.

chrobacik41
autor
23. júl 2023

@marianarem to ani nie ale v marci mi zomrel švagor, v júni kamarátka 31 ročná a teeaz 1.7 môj kamarát a kolega 41 ročný a z týchto udalostí sa neviem spamätať..a do toho sa mi prisnil tento sen. Ono je pravda že ten mamin brat bol vždy agresívny aj na moju maminu. Teeaz neviem lebo sa s nimi nestretávame. A ešte je tu môj ex manžel ktorý tiež sa mi kolkokrat v sms vyhrážal. Ale to už bolo tiež veľmi dávno teraz mi nepíše vôbec ani sa neozve. Ale tá smrť... neviem mam trosku aj strach ci zase niekto ďalší neodíde lebo to bolo také ze ten môj švagor umrel náhle 4.3, kamarátka tiež náhle 2.6 a ten môj kolega 1.7 , a to je tak veľmi po sebe. Ci aj to nebude mať niečo spoločné🤷‍♀️