Čo môže byť môjmu psovi?

sally19
15. júl 2023

Ahojte, asi to tu moc nepatrí ale verim že sa tu najde niekto, kto mi poradí. nasla som svojmu psikovi blizko nufaku na papuli takú gulicku, asi 1 mm, na dotyk je to tvrdé. Bojím sa že to je rakovina, akože inak mu nič nie je a nechcem zas zbytočne stresovať ale ak máte skúsenosti co to môže byť tak mi prosím poraďte. Zas zbytočne nechcem robiť z toho veľkú vedu a chodiť ku veterinarovi ak je to len nejaký vyrastok.

kamajka
15. júl 2023

Prepac ale ani veterinar by z foto nevedel co to je. Nie este my tu na konovi. Dokonca ani keby to vyoperoval tak bez dodatocnych vysetreni ti nevyvrati rakovinu ani nepotvrdi. Moj osobny nazor je ze je to neskodny vyrastok, bradavicka, cokolvek len nie rakovina. Ale s istotou ti na toto moze odpovedat jedine veterinar takze ak mas obavu v pondelok sup tam.

colsami
15. júl 2023

Chod k veterinarovi, musi to prehmatat ci je to v kozi alebo hlbsie, aky to ma zaklad, ci nic alebo to vyrasta zosirsia.
Pravda je ze tu to nepatri a z fotky nikto nic neporadi, moze to byt hlupost, vyrazka, moze to byt nieco vazne.

A teda vyzera to skor ako vyrazka/bradavicka. Ak by sa to zvacsovalo a nezmizne to, chod k veterinarovi.

mondolina
15. júl 2023

nemal tam kliešťa?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sally19
autor
15. júl 2023

@mondolina nie, včera som mu len nahmatala že tam ma niečo tvrde

marhulka2022
15. júl 2023

Podla mna psie akne, treba ist k veterinarovi..

palomka
15. júl 2023

@sally19 môjmu sa zvykne urobiť niečo také na mieste kde mal kliesta. A predchádzajúci psík mal také výrastky na viacerých miestach.