Čo mi zachráni suché vlasy?

10. júl 2022

Máte skúseností s nejakými napríklad domácimi maskami na vlasy, ktoré zanechajú vlasy hydratované? Mám suché končeky ale strihať sa chcem dať až o mesiac po svadbe, kvôli účesu. Nejaké rady??

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
10. júl 2022

Suché a rostrapkane už nezachráni nič. Ostrihať a potom opatrovať aby sa nesusili, nelamali, nestiepili. Okrem kozmetiky treba zvážiť aj ako ich ceses, či sa zbytočne neodieraju o oblečenie, žehlenie, farbenie a slnko ich tiež poskodzuju

alex5896
10. júl 2022

Ahoj som si spomenula ze som si pred svadbou robila zabaly zltko/kokosovy olej/med za mna topka mala som to na hlave dlhsie ze aj sacok alebo alobal a po umyti to bolo lepsie ale umy si to studenou vodou inak budes mat prazenicu 😂 a po svadbe ostrihaj 😉

autor
10. júl 2022

@viestta ja sa starám o vlasy aj ich podstrihujem, len leto je pre mňa kritické. 🙄😏 konce sú suchšie ako obvykle. Dala by som si podstrihnúť už skôr ale chcem ich nechať na svadbu, keďže konečne mi podrástli do peknej dĺžky.

autor
10. júl 2022

@alex5896 vďaka, vyskúšam 😊
@cocolino234 u mňa olejčeky neplnia až takú záchrannú funkciu 😀 keď ho dám málo nepomôže, keď veľa sú mastné 😄

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krstn003
25. aug 2022

tiež som trpela dlho suchou pokožkou, robili sa mi strašné lupiny

candii
6. máj 2023

Rozstiepnene končeky treba odstrihnúť na to nepomôže nič .. hlavne ich treba udržiavať hydratované .. a starať sa o pokožku hlavy, masáže .. vlasové vody. Používať keratín .. masky na hydratáciu ale skôr tie kvalitnejšie ako z drogerky, vlasové oleje .. napríklad agranovy je super. Kľudne si kúpiť bio za studena lisovaný pred umytím dať na vlasy na 1h a zmyť ..