Máte skúseností s nejakými napríklad domácimi maskami na vlasy, ktoré zanechajú vlasy hydratované? Mám suché končeky ale strihať sa chcem dať až o mesiac po svadbe, kvôli účesu. Nejaké rady??
Suché a rostrapkane už nezachráni nič. Ostrihať a potom opatrovať aby sa nesusili, nelamali, nestiepili. Okrem kozmetiky treba zvážiť aj ako ich ceses, či sa zbytočne neodieraju o oblečenie, žehlenie, farbenie a slnko ich tiež poskodzuju
Ahoj som si spomenula ze som si pred svadbou robila zabaly zltko/kokosovy olej/med za mna topka mala som to na hlave dlhsie ze aj sacok alebo alobal a po umyti to bolo lepsie ale umy si to studenou vodou inak budes mat prazenicu 😂 a po svadbe ostrihaj 😉
@viestta ja sa starám o vlasy aj ich podstrihujem, len leto je pre mňa kritické. 🙄😏 konce sú suchšie ako obvykle. Dala by som si podstrihnúť už skôr ale chcem ich nechať na svadbu, keďže konečne mi podrástli do peknej dĺžky.
@alex5896 vďaka, vyskúšam 😊
@cocolino234 u mňa olejčeky neplnia až takú záchrannú funkciu 😀 keď ho dám málo nepomôže, keď veľa sú mastné 😄
tiež som trpela dlho suchou pokožkou, robili sa mi strašné lupiny
Rozstiepnene končeky treba odstrihnúť na to nepomôže nič .. hlavne ich treba udržiavať hydratované .. a starať sa o pokožku hlavy, masáže .. vlasové vody. Používať keratín .. masky na hydratáciu ale skôr tie kvalitnejšie ako z drogerky, vlasové oleje .. napríklad agranovy je super. Kľudne si kúpiť bio za studena lisovaný pred umytím dať na vlasy na 1h a zmyť ..