Zdravím, od minulého Utorka som bola chorá bolelo ma hrdlo dosť a taktiež pri prehltaní.. No a stredu ráno som začala kašlať a kašlem aj doteraz nebolí ma už hrdlo ani mi nič už nieje len stále iba ten kašel a neustále ma škrábe v krku a už to je na nervy.. Nejaké rady čo by mi pomohlo konečne nato? Lebo momentálne pijem Stoptussin.. ďakujem.
A u lekárky si bola? Lebo skrabanie hrdla môže byť za tým kašľom tiež. Čiže to hrdlo by som prvé riešila. Stoptusin kvapky nám na suchý kašeľ zvykli zabrať vždy. Väčšinou aj kalciovy sirup a niečo na hrdlo.ale to už sa neodvazim ja radiť 😁
@lucy1801 ja si dávam Calciovy sirup a stoptussin, je super aj prvosienkovy alebo skorocelovy sirup alebo čaj
Ja keď som mala brutalne zachvaty kasla,mi povedala v lekárni,že to môžem mat aj alergiou,dala mi zyrtec v tabletach a za dva dni bol kašeľ preč,tak neviem,čo zo spominaneho pomohlo 😉
Olejovy zabal na priedusky. Tu v tomto clanku na blogu o tom pisem a je to u mna dost zaruka uspechu aj u deti https://www.mamapauza.sk/domace-recepty-proti-k...
Stále kašlem a už som dobrala didustat 😞
@lucy1801 ditustat kvapky su na zachvaty sucheho kasla a fakt, ze funguju ihned