Čo mi naozaj pomôže na suchý kašeľ?

lucy1801
12. sep 2019

Zdravím, od minulého Utorka som bola chorá bolelo ma hrdlo dosť a taktiež pri prehltaní.. No a stredu ráno som začala kašlať a kašlem aj doteraz nebolí ma už hrdlo ani mi nič už nieje len stále iba ten kašel a neustále ma škrábe v krku a už to je na nervy.. Nejaké rady čo by mi pomohlo konečne nato? Lebo momentálne pijem Stoptussin.. ďakujem.

limetka69
12. sep 2019

@lucy1801 ditustat kvapky su na zachvaty sucheho kasla a fakt, ze funguju ihned

simca06022011
12. sep 2019

A u lekárky si bola? Lebo skrabanie hrdla môže byť za tým kašľom tiež. Čiže to hrdlo by som prvé riešila. Stoptusin kvapky nám na suchý kašeľ zvykli zabrať vždy. Väčšinou aj kalciovy sirup a niečo na hrdlo.ale to už sa neodvazim ja radiť 😁

lenka2710
12. sep 2019

@lucy1801 ja si dávam Calciovy sirup a stoptussin, je super aj prvosienkovy alebo skorocelovy sirup alebo čaj
Ja keď som mala brutalne zachvaty kasla,mi povedala v lekárni,že to môžem mat aj alergiou,dala mi zyrtec v tabletach a za dva dni bol kašeľ preč,tak neviem,čo zo spominaneho pomohlo 😉

bibina666
12. sep 2019

Olejovy zabal na priedusky. Tu v tomto clanku na blogu o tom pisem a je to u mna dost zaruka uspechu aj u deti https://www.mamapauza.sk/domace-recepty-proti-k...

sta0
13. sep 2019

@lucy1801 a kašeľ máš suchý alebo mokrý? Inak to niekedy býva po chorobe ešte aj týždeň kašeľ. Ja u syna používam buď Tannen sirup zo smrekových výhonkov, alebo tymiánový sirup, prípadne ešte klasika cibuľový sirup ;)

77kacena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucy1801
autor
25. sep 2019

Stále kašlem a už som dobrala didustat 😞