Čo máte v pláne na Silvestra?

30. dec 2024

Ostanete doma alebo sa idete dakam zabaviť? My sme prvý krát neni doma, zabookovali sme si hotel s večerou že vyskúšame niečo nové.

anjelicek26
30. dec 2024

My sme naopak po dlhej dobe doma... na dovolenke sme uz boli, vcera sme sa vratili...tak chcem pre maleho trochu pokoj... Budeme robit raclette, cokoladovu fontanu, vytiahneme nejake hry...bude fajn... papucova kultura, o rok vymyslime nieco ineho 😅

dzulli1980
30. dec 2024

Ja zajtra doobeda robím, poobede urobím nejaké chlebíčky, čosi sladké a papučová kultúra ... ak vydržíme do polnoci OK, ak nie, nič sa nedeje.

stela567
30. dec 2024

Spánok.

doriiis
30. dec 2024

Papucova kultúra.V tomto počasí nejdem nikam

miskakyska
30. dec 2024

...do 18.30 v robote🙈

katica06
30. dec 2024

Papučová kultúra, teplomer horúci čaj a pred.polnocou ďalší Paralen

arianna25
30. dec 2024

Mám našťastie dovolenku, tak oddych doma, nejaké dobré jedlo, aperitiv, o pol noci šampanské a prskavky. Na dobrú hudbu sa však nezabúda. Celý deň bude hrať hudba. Hop čip 🥰

pe_mi
31. dec 2024

Práca , po práci večer jednohubky,počas dňa manžel pripraví kapustnicu.vecerny ohňostroj,prípitok a hor sa správnou nohou do nového roku 2025🎉🍹

miadi
31. dec 2024

Pojdeme na plaz zbierat purpurove musle. Pozrieme obchod kde predavaju steniatka a diamanty, vecera a onhostroj na plazi .

zuzanka.zuzu
31. dec 2024

svokra urobila šošovicovú polievku, tak u nás možno bude bitka o wcko 🤔

bmolko
31. dec 2024

o 22 spat, kym vypukne ten bordel

maca1984
31. dec 2024

Podvečer ideme na 2-3 hod.k susedom, a potom dopozeráme doma From 😄

kamatopo
31. dec 2024

Ja sa chcem ísť kúpať do Wellness a večer na námestie. Len škoda tej hmly zas nič nebude vidieť...

bessie12
31. dec 2024

Budeme doma. Urobila som nákup, vyšla na prechádzku so psom, pretože večer už s ním nepôjdem kvôli bláznom. A neskôr už len umyjem riad, pripravím jedlo na večer a potom si s mužom pustíme koncert Andre Rieu v TV, o polnoci prípitok a spať.

nynia
31. dec 2024

Tá slovenčina 3x som to musela prečítať aby som pochopila ten text 🤦🏼‍♀️ a tento rok doma ale väčšinu silvestrov za posledných 10 rokov som bola mimo domu s partiou

lenkakamen
31. dec 2024

Deň ako iný😁odkedy mám deti pekne spinkame😄

autor
31. dec 2024

@nynia čo si nepochopila ? 🙈

My sme posledné roky boli len doma pri telke 😁

Tak sa docela teším že budeme mat program 😁

barbie2023
31. dec 2024

Vidím, že my Slováci sa vieme zabávať 🤣 my sme tiež doma lebo máme malé deti,ale už by som aj išla niekam.

dankabetka
31. dec 2024

Ahoj, my na chalupe s celou rodinou, varime kapustnicu v kotliku na gulas 😀 vonku...decka na snehu na boboch... Potom posusime oblecko pri peci...dame rozpavky v podkovi a pustime ohnostroj....

panonia
31. dec 2024

O 19:30 pridem z prace, v noci som spala 2 hodiny a tešim sa na moju mäkučku teplučku postelku

gaia14
31. dec 2024

po dlhej dobe doma, mame male babatko, a este som aj chora. Keby som zdrava asi naposlednu chvilu zhanam chatu. Takto si len spravime doma s muzom chlebicky a pomozeme v pohode prezit silvester nasmu babatku aj psikovi.

lucia13022023
31. dec 2024

Nič. Neoslavujeme silvester 😁 a keď niekde sme, nie je to kvoli silvesteru

kikusenka1
31. dec 2024

My sme doma a i polnoci sa budeme s manželom modliť nech sa nezobudia deti😂😂😂

btus
31. dec 2024

papučová kultúra, ticho, kľud. Niečo pozrieme v telke, zahráme sa dáke hry a spať. Na prípitok kofola. 🙂 Našťastie bývame mimo obce, pod horou, tak máme aj ticho. Žiadne petardy ohňostroje.

timejka80
31. dec 2024

Nočná