Ahoj, prosím vás asi pred hodinou som si na ňom robila veci do práce , úplne v poriadku fungoval (je nový kupovaný teraz nedávno)a neviem prečo ale keď ho zapnem ,tak mi ukazuje len pozadie (uzamknuté obrázovka )a nič iné, žiadnu pracovnú plochu s priečinkami,neviem či len tak blbne a za pár hodin bude v poriadku alebo je to niečo vážne,ale aj sa mi tam sem tam ukazuje čas ale nedá sa mi zatiaľ dostať do pracovnej plochy (posledné dni som na ňom hodiny pracovala )
Však si hod do Googlu problém a skúšaj návody.
Skús reštartovať a predtým si nič nezadávala napríklad heslo? Alebo netreba to otvoriť nejakým znakom? Tak ako na telefonoch. Proste predtým si to iba zapla a išlo všetko?
@oonnaganamakusai Aký ľudia čo tým chceš povedať? To sa môže stať každému. Ona za to nemôže slušne sa pýtala.
Obyčajne sa pri prvom nastavovaní počítača zadá heslo a potom ho treba vždy zadávať, aby sa otvoril.
Odpojit od nabijacky ak je mozne aj By-pass na baterku … 10 sec s tlacit na on/off gombik (nie dlhsie!) a zapojit nabijacku a mal by sa zobudit. Asi hybernuje … obcas sa zasekne Win a nevie sa preco .. ak nevies odpojit baterku .. tak skus bez odpojenia … nabijacku v kazdom pripade odpojit
@oonnaganamakusai Tak ale napadne ťa to vždy. Prepáč ona nie je ITčkárka. Nie každý má vedomosti v tejto oblasti ako ty. A ked vieš prečo si jej nedala konkrétnu radu?
@oonnaganamakusai takze ked si neviem opravit auto, tak ani za volant nepatrim? 🤷🏼♀️
@oonnaganamakusai vacsiu blbost som uz davno necitala ;)
@oonnaganamakusai Dúfam, že žiješ zo vzduchu, nie že niečo jedávaš, ak nie si schopný/á si odoperovať ani takú banalitu ako "slepák".
@oonnaganamakusai Čiastočne, lebo aj on potreboval asistenciu. Ale tak povedzme, že prižmúrime očko a povieme, že to spravil takmer úplne sám a teda podľa tvojej "logiky" má jediný právo konzumovať nejakú stravu.
@oonnaganamakusai ja na Pc pracujem denne a neinstalujem m si do neho nic, ani neviem aké má špecifikácie. Je tam na to človek ak je nejaký problém, vyrieši to... Dám krk na to, že on o mojej práci nemá ani páru, ani by ju nevedel urobiť... Tak nerozumiem tomu znevažovaniu.
@oonnaganamakusai a aké sú základy opravy, čo si treba vedieť opraviť na aute?
Neodhlasila si sa? Lebo ak áno, stačí sa prihlásiť a malo by to byť v poriadku.
Reštartuj