Čo mám použiť, aby som mohla obuť topánky na opätkoch?

patik114
18. sep 2014

Baby mam taki problem od porodu nemozem obut topanky na opetkach lebo na lavej nohe ma dole boli vysej prstov ked si dam tak nohu ako ked mam obute vysoke topanky tak nemozem lebo to boli co si mam na nu dat?

victory1
18. sep 2014

@patik114 ...a po slovensky by si sa opytat nemohla? 😠

natuska87
18. sep 2014

Nepomohli by vlozky do topanok?

ivett1
18. sep 2014

@patik114 daj si tam vankúšiky, alebo gélové podušky scholl alebo iná značka ... dostaneš napr. v DM

klincek
18. sep 2014

@patik114 ja by som najprv skusila riesit bolest noh s lekarom. mozes mat spadnutu klenbu alebo aj nejaky zapal na kosti. niekedy sa noha tehotnym zenam zdeformuje tak, ze uz potom opatky proste neznesu, sama som toho prikladom, maximalna znesitelna vyska je pre mna 5 cm. rozhodne sa do opatkov nehrn nasilu, nech si nohy nepokazis nadobro.

sunshineka
19. sep 2014

skus ortopedicke vlozky.mali by pomoct.neporozumela som z tvojho vykladu,co ta tam dolu vlastne boli.ci clenok alebo klenba,teda spodok chodidla.ak ten spodok chodidla,tak ortopedicke vlozky vyriesia tvoj problem a odporucam tieto vlozky nosit v kazdej topanke,noha sa ti upravi.ja som si pokazila nohy v jednym nizkych topankach a musim nosit ortopedicke vlozky,kupila som ich v obuve.

sunshineka
19. sep 2014

@patik114 a este som zabudla.pokial bolest neustupi,nenos opatky.noha sa musi dat do poriadku a zdravie je dolezitejsie ako krasa.nohy ta nosia cely zivot a z tohto sa mozu vyskytnut aj horsie veci a vystrelovat bolest az do chrntice.