Ahojte ženy...co také tam kupujete ?
Mate niektorá hrniec alebo panvicu ? Je to aj na viac použití ci za tu cenu ani nie ? Ďakujem
Vcera som bola pozriet na ten zazrak a teda des. Ako vypredaj pre chudobnych. Z tovaru priam kricalo, ze je lacny a nekvalitny. Bola som zhrozena, co su ludia ochotni kupit. A to ja som vcelku setrny clovek. Nebolo tam absolutne nic, co by som si odtial chcela kupit.
Príbory som tam kupovala len a tie su ok.
Bola som tam na nákupe raz, keď som potrebovala vo veľkom jednorázový riad na grilovačku (na takéto veci je to fajn) a rovno som kúpila aj super deku 😅 ale inak ma nič neoslovilo tak, že by som sa tam vracala pravidelne...
Ka tam kupujem blbosti. Ozdoby,dekoracie,fixy a ceruzy pre syna,farbu do tlaciarne,taniere mam,oriesky,cistiace prostriedky. Mne to tam nepride ako pre chudobnych. Su tam aj krasne kusky a aj gycove,pre mna.
@petulda333 my sme chodili do rakúska keď ešte nebol na svk ale nedá sa porovnať.. v AT je to veľký obchod a u nás také malé nič. Tiež tam kupujeme od kuchynských veci cez kancelárske až po detské hračky, rôzne čistiace prostriedky a veci do WC, kúpeľne a dekorácie ani nehovorím hlavne vianočné a jesenné 😍 svokra tam kúpila nádherné sošky na veľkú noc, krásne lacné lampaše a kúpila aj betlehem ktorý u nás stojí 50€ a tam bol možno za 20€
Ozdoby, predložku pred dvere, skicare a nalepky pre deti som tam kúpila naposledy. Ale nič ako riady, dosky na krájanie alebo čokoľvek z čoho sa je alebo sa to oblieka alebo kozmetiku by som tam nekúpila.
Bola som v Actione v Nemecku aj v Poľsku a nič ma tam neoslovilo. Kúpila som akurát nejaké omaľovánky pre deti a to je všetko. Veci mi prišli hroznej kvality a panvice by som tam určite nekupovala. Teda ak nechceš mať v jedle čiastočky teflónu a neviem čoho všetkého.
manž. kupoval pumpu na pneumatiky... spokojnosť...
za mňa haraburdy tak ako v Tedi
@lenuska9999 tiež sa bojím všelijakých ftalátov a chemikálií v tých veciach
Odišiel mi ručný mixér, tak rýchlo niekde kúpiť volba padla na action. Kúpila, šla som vyšlahať jednu piškotu a šlahač zhorel. Takže za mna už nič z elektroniky tam nekúpim. Kúpila som tablety do myčky, to bola hotová katastrofa, vrátila som sa pekne k lidlackym.
Ale čo kupujem tak sú vône do wc, a dentálne tyčinky hafanovi. A teraz cca dva týždne do zadu, mali batohy rozmermi presne do lietadla tak tie som kúpila.
Ja tam kupujem hračky, baterky, papiernictvo, veci na tvorenie, sáčky do koša, občas nejaké dekorácie a sladkosti.
Oriešky a hračky pre mačky. Ale dcéra má odtiaľ veľa veci na tvorenie
Chodim pravidelne na sladkosti. Napr snickersky bezkonkurencne😂 mam rada aj arasidy s roznymi prichutami. Aj kabel na nabijanie do auta. Ale chodim tam prioritne kvoli velkym vyhodnym baleniam pochutin
@stanulienkat no u nas v TN ho otvorili. Tak som cakala asi dva mesiace ze urcite bude osial,a potom pojdem kuknut. No odchadzala som rovnako ako ty. Ja napr fakt neznasam obchod kik,neviem preco a toto je teraz uplne rovnake. Obcas zbehnem do tedi ked treba daku blbost na tvorenie napr.
Ja som ešte nebola v tomto obchode, ale švagor kúpil také lietadlá obrovské na hádzanie, sú super. Snáď čoskoro tento obchod navštívim, chcem si kúpiť nejaké DIY pomôcky
Jediné čo som tam kúpila boli boxy na hračky a veľký bublifuk do škôlky 😉
@stanulienkat ja som bola v piatok prvý krát pozrieť, mňa teda zatiaľ nič neohurilo.. cca rok je v meste otvorený...
Ja tam beriem prášok na pranie inak nič .maximálne na oslavu keď niečo nieje v Teddy a nestíham objednávať.
Kalendar, Clonu proti slnku do auta, snurky do topanok …
Škatule všetkého druhu (prázdne, na uskladnenie veci), závesné sufliky na police (v Action 2,79 v Tescome za 19,90. Tie isté, identický výrobca), príležitostne jednorazové dekorácie (narodeniny, Halloween), občas nejaké lepidlá a ceruzky pre deti. Panvice, riady a potraviny nie.
Veci na tvorenie deťom a malé keramické misky na dresing. Nič iné ma neoslovilo..
Ja som tam bola zatiaľ len 3x, naposledy som tam kúpila koberček pred sprchový kút a svietnik/lampáš do altánku na stôl.
Tu je zbytočné sa inak pýtať, pretože z Mk predsa nikto nenakupuje v Kik,Action a pod.
Ženy tu ani len neprejdú okolo lebo fujky fuj.
Nekúpia ani "fejk" parfumu.
Hups, jedine že by áno, a tu hrajú macherky 😉
Netuším 🫣 tiež v okolí všetci spievali aké je to tam super...Dobre teda...spravili sme si výlet,ale raz a stačilo 🫣 My sme si tam s dcérkou akurát pár veci na tvorenie kúpili a to je všetko 🤭
@mamickalisticka niekedy majú slabý výber, v tedi majú viac. Ale vždy tam obzerám...
Deckam som nakúpila veľa drobností
Ja som dostala teplovzdusnu fritezu odtiaľ a je perfektná