Čo si najradčej vy kupujete cez jarmok?
Oblečenie a kozmetiku kupujete?
varené vino 😀
nič.
tradičné jarmočné sladkosti: medovníky, žužu, kokosový kmeň a na jesennom pečené gaštany
Varechu 🤣
väčšinou NIČ. Ale najbližšie sa chystám varešky...😉
Väčšinou iba občerstvenie, cigánsku a podľa sezóny burčák/punč 😄 raz som si na Vianočných trhoch kúpila šál, lebo bol fakt krásny, ale nechodím tam so zámerom nakupovať
.. A už vôbec nie darčekové lapače prachu 😅
asi vedu medovniky, oblatky, parance … ale ak sa niekde nachadza “Hanina patina”, tak milujem jej domceky a tvorbu … ak je to jarmok typu Trnavsky rinek, tam ma clovek chut kupit vsetko 😁
Ja tiez len obcerstvenie. Max. propolisovu masticku ked mi dojde 😀 Ja som minimalista, takze tie cacky-macky vobec nie su pre mna. Ano, pokocham sa nad sikovnostou niektorych ludi, ale doma by som tie haraburdy nechcela.
U nas je tradicia trdelnik, sladky popcorn, velky pelendrek, varene vino.. to su veci, ktore si doprajene vzdy len na jarmokoch.
A inak podla potreby. Doplnky a koreniny do kuchyne..
Ja vzdy nieco sladke, nejake koreniny, orechy , nieco ma zaujme a co aj chcem, neviem konkretizovat. Ale uvidime, zajtra idem na jeden predavat 🙃
Alkohol a tradičné sladkosti, možno niečo čo mi brnkne do nosa, naposledy dámsky ruksak pred tromi rokmi.
Varené víno, punč, klobása, langos, medovníky, gaštany. Inak nic, chodíme tam kvôli atmosfére a takým vianočným maskrtam
Možno nejaký pekný handmade výrobok, sviečky,. Medovinu, a dáme si tam aj niečo pod zub.
Lopar na krajanie a deťom balóny a ešte všetko čo sa dá zjesť a vypiť
Punc,vino,wafle,langos,trdelnik a detom lizatka. Inak nic
A vlastne kazdy rok varesku alebo nieco z dreva do kuchyne
@patka06 kokosový kmeň to je čo?
varené víno, keď práve nešoferujem 😀 a kožené rukavice boli super kúpa , aj pre mňa a ďalší rok som kupovala manželovi pod stromček. Ale neidem tam vyslovene niečo kúpiť....
Turecky med za 1€ XD ked som pazrava, tak si kupim aj dva. Ak idem s niekym, tak sa ulakomim aj na burcak. Haraburdy ale urcite nie.
Trdelník a pelendreky😃
Trdelník, zemiakové placky.
Hand made veci, ktoré sú typické pre jarmok a nie sú bežne k dostáni.
Niečo na zjedenie a keď deti vypytuju nejakú hračku tak nejakú hand made dostanú, určite by som nekúpila tie lacné jarmokove čínske smejdy co stoja 3 krát toľko ako v hrackarstve a vydržia 2 dni
Jedlo ako ciganska, klobasa a pod. Vzdy cukrovu vatu, tu mavam len na jarmoku, pelendreky a cukrovinky, kolotoce si uzivan. Teraz su deti a uprimne jarmok sme zmeskali, totalne mi vypadol nejaky jarmok a napadlo nas to o 20 ked uz deti spali 😀
Trdelníky, oblátky, manželovi cez leto kôš na hríby,mne varechu.
Deťom, keď boli malí balóny,a teraz vnukovi balón.
A fazuľu a mletú červenú papriku.