Čo kupujete často aj do zásoby?

darius_a
16. dec 2022

Len tak na odľahčenie.
Co kupujete veľmi často aj do zásoby?
Ja sa cítim bezpečne😀 keď mám zásobu tolateneho papiera, kuchynských utierok a mliek (do kávy) 😀

melany4
16. dec 2022

@darius_a káva,ovsené vločky,mlieko a nátierkove maslo.😆

darius_a
autor
16. dec 2022

Zásoba kávy tiež u nás musí byť, ale tu si sleduje manžel😉

hederamonstera
16. dec 2022

Cokoladu😂

54tinka54
16. dec 2022

@darius_a caro, mlieko, morca-della, cestoviny 😁

ivana11155
16. dec 2022

@darius_a ja veľa veci čo sa týka potravín, pretože varím denne a neznášam sledovať že mi stále niečo dochádza. To isté platí aj o drogérii.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
masinka
16. dec 2022

WC papier, papierove vreckovky a damske hygienicke potreby.

simsalabim
16. dec 2022

V zasobe mam prakticky vsetky trvanlive potraviny.

syslik81
16. dec 2022

vino

evica17
16. dec 2022

Strukoviny,múka,cestoviny,zemiaky (cez zimu) , kukurica konzervy,kečup,ryba v konzerve, vločky, cukor sol mlieko kvôli mužovi, v mrazaku maslo,ryby,droždie,mrazená zelenina, maso. V chladnickejogurty, syr vo väčšom mnozstveProste tak aby som vedela fungovať aj tri týždne,muž chodí do obchodu tak zvyčajne raz za tie tri týždne a na malé.nakupy nechodíme skoro vôbec . Ale tohoto mám veľké zásoby že by som aj tri mesiace vydržala

veronika3110
16. dec 2022

mäso, cestoviny, zemiaky, múku.. trvanlivé potraviny a skôr jedlo.... teraz sme si zvykli chodiť na veľký nákup do PL, kde nakúpim 3x lacnejšie ako tu a tu max. po nejaký chlieb, ak vôbec..

laurika999
16. dec 2022

@darius_a Aj ja, ako tu bolo už spomenuté. Všetky trvanlivé potraviny

sense
16. dec 2022

Cesto iný, múka, vlocky

mamadievcatiek
16. dec 2022

Všetky trvanlivé potraviny sa snažím mať v zásobe ale dbám na to aby mala v zásobe trvanlivé mlieko ak by mi došlo čerstvé.Často pečiem a deti milujú kaše.Mäso nemrazím,to sa snažím kupovať čerstvé 😊

bayuska
16. dec 2022

Asi jedine, co ani za tie roky netusim kolko miname je toaletny 😄 takze to furt beriem do zasoby. A potom tiez take trvanlive mam rada po 1 ks v zasobe resp kupujem aspon v predstihu, nie az uplne ked dochadza - olej, kecup, horcica, kysle uhorky, mlieko… a vzdy sa snazim mat doma spagety a morcadellu, pesto alebo klasika kecup/syr. Kedysi som mala “uchylku” na kysle smotany 😄 tiez som mala vzdy nejaku v chladnicke ale teraz uz ich nepouzivame az tolko, cize uz len podla potreby.

dadaa1234
16. dec 2022

Toaletný, jar, vlozky, vlhčené obruzky.

noami12
16. dec 2022

@darius_a cestoviny nerobím veľké zásoby ale z každého aspoň 1ks nech mam ryža, vody, mlieko, cukor, olej, ocot
Môjmu pasteky a pod.
Z drogérie toaletné papiere, sprchač, šampon, prostriedky ako sú savo a pod., jar
Inak zeleninu a mäso chodíme kupovať čerstvé a môj aj tak chodí do obchodu minimálne 5x do týždňa pre chleba a pod.

drzaopica
16. dec 2022

@evica17 ovocie, zeleninu kupuješ raz za 3t?

terry658
16. dec 2022

@darius_a cestoviny, červená šošovica, múka, olej, cukor a soľ.

janinah
16. dec 2022

toaleťák a bezkofeínovú kávu

lenqua_12325
16. dec 2022

Voda a lieky 🙂 to je jediné, čo máme v zásobe

oli18
16. dec 2022

@veronika3110 tak v Polsku3x lacnejsiep otraviny iste nekupis. Aj my chodime na vylety a vsetko je tak drahe, ako u nas, nieco drahsie. Pozerali sme v marketoch, nie na trhu.

veronika3110
16. dec 2022

@oli18 aj my chodíme do normálneho obchodu, nie na trh... a veru je všetko ovela lacnejšie.. jasné, že to 3x je zaokrúhlené, ale ten rozdiel v cenách je veľmi cítiť... boli sme predvčerom... napr.. veľký chlieb 0,7€, syr gouda 0,6€ za 100g, bravčové kare 3,6€/kg , niťovky 0,25€/250g, vrtuľky cestoviny 0,99€/1kg... takže ak som trojnásobok prehnala, tak dvojnásobok minimálne..
ty si čo našla drahšie? ja akurát som si všimla, že pivo sa dá kúpiť lacnejšie, napr. radlery niektoré vyjdu narovnako, ale kto hľadá, nájde aj lepšiu cenu

slavomira236
16. dec 2022

@darius_a cestoviny tak z každého kúpim po 3-4 balenia 4vrtulky 4 špagety 4 nitivky a tak....kečup , maslo do mrazáku, toaletak, múky to tak po 2 ks mlieko tých 5ks šľahačkovú smotanu pár ks, jogurty kupujem na celý týždeň naraz tak 14 ks deti hneď ako sa zobudia jedia jogurt každé rano
,

kristiii
16. dec 2022

@darius_a keď silno rozmýšľam, tak mäso do mrazáku a inak mám po viac kusov asi len rajčinového pretlaku. Ja neznášam mať doma nič navyše 🙈 Jaj a ešte synovi perá do školy 😆

lindusss2016
16. dec 2022

Absolutne nic

oli18
16. dec 2022

@veronika3110 chlieb by ma ani nenapado😃. Pozerala som maslo, kilo bolo ako u nas v akcii, okolo 8€ za kilo, cukor malo cez 1€, muka drahsia, smotanakysla a vajcia, ako u nas. Jedine sunkt cerstve boli lacnejsie a udena ryba bez hlavy. Tu kupujeme vzdy, nic ine sme nekupili. To su ceny zo septembra. Prepocitavala som kurzom NBS na kalkulacke.

kristiii
16. dec 2022

Inak, pozerám a väčšinou sa opakuje múka, cestoviny..kde sú zrazu všetky tie ženy, pre ktoré je múka smrť a zbytočné prázdne kalórie? 😅

zuzanka.zuzu
16. dec 2022

od minulého leta sa postupne zásobím detskými liekmi, predtým som nikdy neriešila, ale v dnešných dňoch zisťujem, že som lepšie urobiť ani nemohla 😎

zara0201
16. dec 2022

V podstate vsetky trvanlive potraviny. Minule sme upratovali spajzu...viem ze sa nema zartovat o vojne...ale keby prisla,prezili by sme hodne dlho