Čo kúpiť tehuľke na meniny?

damiankad
12. jún 2011

baby, možno blbá otázka ale fakt neviem vymyslieť nič originálne...viac hláv..viac rozumu.dúfam že niečo poradíte 🙂
takže ide o budúcu maminu, 25 ročnú, ktorá má všetko, na čo ukáže prstom..je krstná mama mojmu synčekovi a ja neviem čo by sa jej hodilo, má skoro 2ročného syna....takže veci pre bábatko...hračky,oblečenie-..neviem...toho majú kopu,nemajú kam dávať....šperky nenosí no čo by ste kúpili vy??

vefi89
12. jún 2011

asi záleží od toho, koľko si schopná investovať 🙂 s týmto mávam vždy problémy aj ja, najmä keď ide o človeka, čo má doma "všetko"...možno nejakú masáž? 😅 pre deti by som nič nekupovala, pretože predsa maminka má sviatok 😝

jankako
12. jún 2011

tiež by som asi nejaky poukaz na niečo.kozmetika,oblečko a pod...

bosoriak
12. jún 2011

Dobru cokoladu, ovocny kos, kos so sladkostami... Pokial teda nema tehotensku cukrovku 😀
Ona ma meniny, nie jej dieta, takze kup nieco dobreho jej 😉

tenty
12. jún 2011

mna by potesila kniha 🙂 vzdy a za kazdych okolnosti 🙂

aknaj
12. jún 2011

môžeš kúpiť jedno z tých vtipných tehotenských tričiek, s obrázkami na brušku
😉 😉 😉

melpomene
12. jún 2011

kvety, bonbonieru a nealko šampanské 😅

annaopialova
12. jún 2011

ahoj nieco neutralne aj pre babo urcite sa potesi

lucia.kl
12. jún 2011

ja by som sa tiež priklonila k nejakému tehu tričku s nápisom prípadne obrázkom...

marthuska
12. jún 2011

kupila by som jej sadu na vyrobenie otlacku nozicky babatka, to isto nema🙂 a k tomu nejaky caj pre tehotne. ako pisu baby, zalezi, kolko chces investovat

jedina30
12. jún 2011

kedze su to jej meniny,tak by som jej kupila nejaku dacekovu kartu na masaz alebo niekde na pedikuru..urcite by sa tomu potesila,lebo taketo nieco je ako balzam na tehotensk dusicku...ja by som bola takemu darceku rada,len mne take nikto nekupil... 😀 😀 😀

zuzan_ka29
12. jún 2011

@damiankad ahoj, ja som kamarátke nechala nedávno vytvoriť fotoknihu zo spoločných fotografií, čo sa nám za pár rôčkov nazbierali a hrozne ju to potešilo, aj sme si zaspomínali na staré spoločné zážitky🙂 je to modrooká blondýnka, tak som jej vybrala taký detský vzor s vílou amálkou, čo som našla u firmy piklio a fakt sme sa na tom dobre zasmiali:D ale vyzeralo to fakt hrozne pekne🙂