Čo kúpiť na 1. Valentína?

siska012
2. feb 2020

Ahojte, toto bude môj 1. Valentín s priateľom a ja neviem čo mu kúpiť :D niesom na také veci ako fotky na šálke, vankúši, prívesky a pod. Veci :D čo kupujete vy partnerom? Ďakujem

petulda333
2. feb 2020

Nikdy sme si nic extra nekupovali. On mne kvet a rafaelo a ja jemu cokoladu a pekne trenky. Sli sme na veceru a potom si uzivali jeden druheho. Akurat raz som kupila listky na kabat, zohnala mu pohare na pivo ake chcel a pivo k tomu. Ale to bolo take spolocne. A on mi raz kupil vibrator 😀 romanticke velmi 😀😀

pribinak
2. feb 2020

Fľašu kvalitného vínka, syr, šunku, olivy

siska012
autor
2. feb 2020

@pribinak :D fúú tak na to on nieje

pribinak
2. feb 2020

@siska012 tak mu kúp to na čo je

77kacena
2. feb 2020

my si nekupujeme nič dame si šampanske sadneme si spolu, alebo niečo pod zub

kristina2412
2. feb 2020

@siska012 kúpila by som nejaký " spoločný zážitok",lístky do kina,divadla,na koncert,vstup do sauny, wellnessu, ochutnávku vína atd

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika3136
3. feb 2020

@siska012 Spolocny zazitok maximalne, adrenalin, zazitok alebo oddych, zalezi od povahy a rozpoctu. Ak na to nemas, nekupuj ziadneho trapneho macika ani pernikove srdiecko, kup flasu sampanskeho, zapal sviecky, urob romantiku, pustite si dobry film a vychutnavajte si jeden druheho

evkamotka
3. feb 2020

Dobru cokadu a hotovo, netreba to tak prezivat

bayuska
3. feb 2020

moj manzeln neznasa vsetko, co sa da oslavovat (meniny, narodeniny, vianoce....) cize ani na Valentina si nic nedavame, ale aspon nejaku dobru veceru zvyknem spravit, akoze len tak a pripadne nejaky puding, to mame radi a robime len vynimocne 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siska012
autor
3. feb 2020

Jq by som to. Tiež neriešila, nemám rada kupovanie darčekov, ale on chce, chce mi niečo kúpiť a mne by bolo blbé keby ja niečo dostanem a on nie. Sviečky a večera, to nieje možné keďže obaja bývame u rodičov :D zážitok? To sú trošku drahé darčeky na Valentína... Takže ja naozaj neviem

petulda333
3. feb 2020

@siska012 strieborna naramok, to nieje velmi drahe

ivangeline
3. feb 2020

Robím valentínku a nejakú maličkosť k tomu. Spoločný deň/večer.. xD

petulda333
3. feb 2020

Urob mu takuto krabicku s tym co ma rad

hettinka
3. feb 2020

@siska012 nic, upeciem tortičku alebo koláčik a spravíme si pekný večer. Pripadne divadlo, kino, vecera...

lenuska1907
3. feb 2020

My si nic nekupujeme ale ideme na naozaj dobru veceru do restauracie :P

angelinja
3. feb 2020

@77kacena presne neivem kolko ma teda zakladatrelka rokov ale nech ma aj 20 myslim ze ludia mame vsetko co ptorebujeme...ja by osm zakazala aj vankuse a podobne somariny s valentin...sak to je total zbytocne akoze uz len vankus niekomu chyba...nic spravit si pekny vecer myslm ze to staci

jovana9
3. feb 2020

Spoločný zážitok nemusí byť drahý, môže to byť aj pekná spoločná prechádzka, ktorú ukončíte v obľúbenej kaviarni, reštaurácii alebo aj doma a dáte si niečo dobré, pozriete si film... My sme jeden rok boli na valentínske korčuľovanie a bolo to super (neskôr sme skončili na pohotovosti, ale to už je vedľajšie :D ) Lístky do divadla na denné predstavenia sú napríklad tiež lacné. Páči sa mi aj nápad - upiecť koláč. Inak kľudne by sa mi páčilo aj dostať/darovať darček, ktorý potrebujem/potrebuje - teda ak nie ste napr. na pohár s fotkami a pod., môžeš kúpiť normálne tričko, alebo mikinu, ktorá sa mu bude páčiť a dáš mu to ako dar na valentína. Nemusí byť ten darček "červený, srdiečkový" alebo inak zjavne "valentínsky" 🙂
Inak, som vďačná, že si otvorila túto tému. Dúfam, že aj mne to pomôže pri konečnom rozhodnutí s výberom 🙂

tosomja
3. feb 2020

My len drobnosti. Sme spolu kratko, ale uz nie sme deti 😃 minuly rok dostal magnetku 😋 a tento rok dostane pohladnicu a nieco mu pribalim osobne 😉

anuska300
3. feb 2020

@siska012 mi s priatelom sme spolu desat rokov a valentina neoslavujeme ked sa dvaja maju mat radi valentin ma byt u nich kazdy den neznasam ked sa niekto v tento den vystatuje jak je stastny a co dostal a cely rok nic nam sa tento rok narosi nas valentinsky darcek nas syn

alberto1
3. feb 2020

Casto chodíme na vylety, a práve tak vyslo, ze budeme na pobyte s Slovenskom raji. Ale chystám pre priatelku vlastnorucny darcek, zrestaurujem novym náterom a patinovaním stary rám od obrazu pre nasu spolocnú fotku.

4stanka4
3. feb 2020

Môj manžel tento rok dostane originálny darček- prvý krát uvidí na sone naše bábätko ❤ inak len maličkosť-čokoláda alebo tak...vo všeobecnosti Valentína neoslavujeme lebo bežne si robíne radosť len tak pre potešenie 🙂

evik1515
2. jan 2023

Ja som tento rok dostala od sestry pod stromček takú sklenenú tabuľku - stránka sa volá glassery - je to veľmi pekné a dosť ma to dojalo. Takže som dostala krásny darček a zároveň skvelý tip na Valentínku pre priateľa, keďže spolu budeme presne rok. Na stránke si ju vytvoríte na mieru - takže určite vyskúšajte. Mňa to veľmi potešilo 🙂