Čo kúpiť babičke k narodeninám?

alubinka
30. júl 2010

mam strasnu dilemu co kupit babke k 72narodeninam.. ma velmi rada kvety ale uz ma asi vsetky druhy co existuju... bonbonieru zakazdym podaruje dalej pretoze ma cukrovku.. nech premyslam ako premyslam, nic rozumne ma nenapada.. a zasa nechcem k nej ist s prazdnymi rukami kedze ona nam na kazdy sviatok da peniaze.. poradte prosim co by ste kupili vy??

sjuzi
30. júl 2010

@alubinka my sme babke kúpili taký menší fotoalbum a dali jej tam fotečky celej rodiny, detí, vnúčat atď a aj jej ho dopĺňame, ak má napr. meninky a tak... a mala z toho obrovskú radosť a stále si ho opatruje... 😉 A aj ona si tam poukladala nejaké svoje obľúbené fotky, ktoré odkladala kade-tade... 😵

gabrielos
30. júl 2010

ja davam križovky lebo moja babka rada lušti.. 🙂 a ešte jej osmažim kurací rezne lebo tie miluje a v penzione nemaju 😀

brnka
30. júl 2010

a co keby si jej kupila nejaku diabeticku sladkost alebo dobry dia lekvarik? Alebo nejaky krem na tvar alebo ruky?

moniqe3
30. júl 2010

Naša babka je parádnica. My jej kupujeme šperky a oblečenie.. a to má 75rokov.. 🙂 no alebo jej urobíme veľký nákupný kočík s potravinami. Kde nesmie chýbať, olivový olej, keksíky, čaje, vitamíny pre dôchodcov, caro alebo bezkofeinová káva...

ludka140281
30. júl 2010

aj nasa babicka ma milion kvetov.....kupili sme jej orchideu vo farbe,ktoru este nemala a bola neskutocne stastn a...myslim,ze kvetom nic nepokazis aj ked ich ma milion 😀

andrea_b
30. júl 2010

my sme nechali urobit profi fotku vsetkych vnucat a dali sme ju zaramovat ako obraz na stenu - malo to uspech...

jasminet
30. júl 2010

knihu? zobrat ju na nejaky vylet? poukazky niekam? my sme teraz nasej k meninam dali cela rodina digitalny fotoramik a do neho kopec fotiek pravnuciek - tak ma kazdu chvilku inu fotku v ramiku. na vianoce jej chcem dat urobit fotoknihu s nasou malou.
uz mas velke deti, tak tie by jej mohli nieco urobit, nakreslit... 😉

majkaa76
30. júl 2010

jeden z najkrajsich darcekov ake mozme darovat starsim ludom su zazitky,,,
mala som babku-najlepsiu na svete- dozila sa 89 rokov. vzdy na nejaky sviatok, ale aj mimo sviatku sme ju bravali "na vylety", myslim tym napriklad na zmrzlinovy pohar do niektoreho ineho mesta,alebo pozriet si lyziarske stredisko v lete, kde sme si posedeli na vyhliadke pri dobrom cajicku a chutnych palacinkach, pritom pozerat na hrajuce sa pravnucatka, alebo len tak do hôr na prechadzku, i ked s chodenim mala problem,ale aspon trosicku,,hlavne na tom bolo to, ze mala zazitky a spomienky,,vzdy sme spravili zopar fotiek, z ktorych sa mohla dlho tesit,,, ked jej bolo smutno a zatelefonovala, tak sme zacali spominat na tieto vylety, ako sa tesila z pravnucat ,,, a hned jej bolo veselo,,, 😉 myslim si, ze starsi ludia (hlavne osameli) to nemaju jednoduche,,,a aj z takychto malych veci sa dokazu dlho- dlho vytesovat,,, 🙂

lucinka1230
30. júl 2010

kniha,výlet,fotky o vnúčatkách ( pravnúčatkách) a do nejakého digitálneho fotorámika alebo do fotoalbumu) vstupenka do divadla na obľúbenú divadelnú hru 🙂

ilijanka
30. júl 2010

ja som dala mojej starkej predplatne casopisu Zdravie a na dalsi sviatok Slovenka 😉

murinka
30. júl 2010

ak je to nábožná žena tak by som kúpila nejakú veľkú sochu napr.svätých 😉

lucia375
30. júl 2010

My sme dali starej mame naposledy termohrncek, nech ma dlhsie teplu kávu alebo čaj a nemusí odbiehat od telky. A k tomu este bonbonieru, v tvojom prípade by mohli byt nejake dia sladkosti. 🙂

aero
7. aug 2010

mi sme svojej kúpili sadu čajov s hrnčekom a podšálkou
na značku čajov si neviem spomenúť , ale to boli také kvalitnejšie....

annie13
7. aug 2010

nieco taketo ju urcite potesi
uterakova torta na MMB ich mas kopu ked si das do vyhladavaca uterakova torta
a urcite ju to potesi
alebo ak si sikovna zvladnes to aj sama a das tam co chces kozmetku aku ma babicka rada

barsa
27. dec 2012

Ahojte neviete co mam kupit nasej babke k 60 natodeninam? Ja uz fakt neviem 🙂

julca15
16. nov 2015

Kup jej fotoalbum a vyplň ho starými rodinnými fotkami, alebo je kúp nejaké doplnky výživy, alebo ak má napríklad rada levanduľu, tak tu máš tip:http://skvelydar.sk/levandulovy-kosik-velky/p989168c35680

jarmila64
16. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

ten fotoalbum je velmi dobry napad

ali223
16. nov 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

ja by som tiez poradila nejake výživove doplnky alebo nejaky obraz s vasou spoločnou fotografiou