Čo kúpiť 2 - ročnej slečne na Vianoce?

exupery
17. okt 2011

Poradte mamicky,ja som zufala,fakt ma nic nenapada-kuchynku ma,odrazadlo tiez...ja neviem,pomoc!

murinka
17. okt 2011

detsky bicykel,smykalku,reporelo,nieco vedomostne 😉

lily1983
17. okt 2011

ahoj, ja mam tiez 2 ročnu slečnu 🙂 kuchynku sme kupili uz teraz, nech sa má s čim hrat do vianoc..ked uz vonku sa moc nepohrá..a tak som sa prešla do dráčika, a poviem, že bebude problem čo jej kupiť, ved je toho plný odchod..pre dievčatá maju toho naozaj požehnane vela..bola si sa už popozerať?? moj muž ma odtial ťahal von
😀..a kedže som si všimla, ze môžem napisať len jednu odpoved, tak doplňam tuto:

bicykel, smykalku mame. repolero to ju moc nebavi..ale vedomostne pohladam aj ja:o)
diky pa

franka83
17. okt 2011

vlani to bol u nas problem co kupit nasej 2r dcerke🙂) tak sme jej kupili kuchynku,riadiky,kocky,kresliacu tabulu,puzzle,kresliace potreby,detsky mikrofon,detsky pocitac,babiky,mikrovlnku a oblecenie 🙂)...

emanka
17. okt 2011

ahoj, naša mala minulé Vianoce niečo cez 1,5 roka a kúpili sme jej ten veľký plastový domček, môže ísť aj na záhradu.

janka_pn
17. okt 2011

velke lego kocky, alebo daku podobnu skladacku, plastove zvieratka, knizky, sanky, ak mate dom, tak elektricke auto, pekne postelne pradlo, magneticku tabulu...

hori
17. okt 2011

nejaku sadu Lego duplo... farma so zvieratkami alebo rodinny dom... to sa chystame kupit nasej... aj ked neviem ci sa s tym nebudu viac hrat rodicia... 😉 vsak nevadi, aspon malu navnadime...

sidon
17. okt 2011

Moja mala mala minule vianoce okolo 1 3/4 roka, smykalku, stavebnicove kocky, kociky, babiky, kuchynku sme uz mali...Takze na vianoce to u nas bol domcek so zvieratkami a hospodarstvom, taky vacsi z plastu. Velmi sa potesila detskym noznickam, farebnym peciatkam, lepidlu, nalepkam..vsetko zabalene v klasickom detskom kufriku z tvrdeho kartonu, ako sme nosili na telesnu 🙂 Detske riadiky, z ktorych moze sama jest + farebne slamky. Alebo hracia skrinka na klucik v tvare domceka, co sluzi aj ako sporitelnicka a natahuje to doteraz. Bolo to viacero drobnejsich darecekov, ale zas dieta nepotrebuje super velke a najdrahsie hracky, mala sa tesila hlavne z tych malych veci, co stali par eur.

radlinka
17. okt 2011

bicykel, detsky riad, barbie dom, kocik, babiku, kolisku/postielku, trampolinu (mensiu) do zahrady, pieskovisko, knizky, LEGO stavebnicu, umelecke potreby - ako stetce, farby, farbicky, farebne papiere, pastelky, plastelinu ...no proste vsetko v jednom 'balicku' pre rozvoj kreativnych schopnosti 🙂 ...
DVD/CD so slovenskymi alebo aj inymi pesnickami.
Mozno zariadenie do izbicky alebo prisposobenie izbicky uz pre 'velku slecnu' 😀 Moznosti je neurekom, staci inspiracia 😉 Hlavne aby ju to zaujalo, spytaj sa, co by si zelala pod stromcekom 😉

dara76
17. okt 2011

knizku, lego, domace spotrebice -samozrejme detske, kresliacu tabulku, pokladnicu - hra na obchod, peciatky, farbicky, vankusik s obrazkom oblubenej postavicky, kocik pre babiku, .... ale u nasi ficia auticka, vlaciky a rozne drahy 🙂

katka888
17. okt 2011

my nasej ideme kupit malu stolicku a stolik , nejake veci na kreslenie, tabulu a pod a nejake drevene hracky na podporu logiky, hmatu ci ako to opisat

vivusika
17. okt 2011

u nás vtedy frčali drevené koľaje a vlaky, veľké autá ... proste všetko, čo malo kolesá a dalo sa voziť 😀 bábiky a podobné veci ju začali zaujímať oveľa neskôr a bavia ju ešte stále, síce s obmenami, ale hrá sa 🙂

inffinity
17. okt 2011

Tak my máme doma kupu dupla, puzzle, kuchynku panenky....drevene kostky ji drzi co je zacala vnimat.tabule na kridy, fix i magnetky, pokladna-obchod, plastelina play doh a na vanoce chci koupit tu penovou nevim ted jak se jmenuje a k tomu samozrejme mame vykrajovacky valecek a vse co k tomu patri, dale jsem ji jednu sadu s valeckem koupila drevenou tu mame kdyz peceme opravdu to ma svoje v kuchyni 🙂 a na vanoce mam v planu zatim: dreveny vlacek s kolejema, nejake nakladni auto a bagr, naradi jako sroubovak, kladivko atd (ano mame taky holčičku 😀 ) dale jsem objevila super stranku s hrackama a jsou tam bomba nalepky do vany(vodolepky) co drzi na obkladackach a vane jsou tam panenky ktere se oblikaji, kyticky co se daji ruzne menit, znacky auta a cesty no moc tam toho je..u nas fici i omalovanky, pastelky vodovky atd. ale co bych ji chtela jako hlavni darek na vanoce je houpaci domecek od haba caverna stoji cca 229€ ale ma to nosnost až 80kg a kdo ma misto v detskem myslim ze se to neomrzi.. dale taky knižky milujeme knižky takže asi i ty se najdou,přemyšlime i o te male trampoline , razitka, žehlička, vysavač.. fí jak si to tak čtu už jsem měla začít loni šetřit ani mi nepřišlo kolik toho je 😀 😀 😀
a jinak ji hodně pozoruju i na navštěvách u kamarádek, s čím si hraje a pak si zapisuju, nebo když vidím někde něco..musím si to psát bo skleroza to je mazec 🙂 držím palce na dobrý výber a postačující peneženku 😀

katren
17. okt 2011

Plastelinu Play-Dooh...nasa sa s tym prehra cele poobedie, neskutocne ju to bavi a trenuje motoriku ruk 😉
My ideme kupovat kuchynku a rozmyslame tiez nad trampolinou 😎

lucula73
17. okt 2011

baby vy sa máte,ale ja netuším,čo kúpiť takmer 2r. chlapčekovi ☹

pre dievčatko sa ľahšie vyberá...,mám aj dcéru,takže podľa toho viem 😉

knichna
17. okt 2011

my sme kúpili stan/domček do izbičky, kocky a kopec oblečenia- všetko s peppinkou, má v tom úplnú mániu...nejakú knižku so zvieratkami...trampolína aj šmýkačka sú super, deti ti milujú 🙂 možno kočík pre bábiky

lubicac
17. okt 2011

ja mam 2 a pol ročnu dceru a velmi sa zahra s pokladničkou,stavebnicou lego ale tie vacsie kocky,kufrík s lekárskym naradím alebo koník Stars song to je taky maznačik na spanie a tiez aj ta plastelina Play dooh,dokonca ked je skarede pocasie tak si s vodovymi farbami malujeme na velkyyyyyy vykres a z toho bola nadsena.tieto vianoce jej chceme kupit postielku pre babiku....

blumka
17. okt 2011

starsej sme na vianoce ked mala okolo 2 rokov kupili domcek pre babiky, s tym sa nasledujuci rok hrala denno denne, teraz uz je to pomenej, ale aj tak stale fici, potom este hojdacieho konika, puzzle, knizky.
Teraz mam horsiu dilemu, co kupit takmer 2 rocnej, ktora ma takmer vsetko po starsej sestre 😅

zuzinr
17. okt 2011

my kupujeme malej kuchynku a vseliake tie pristroje do kuchynky ako kanvicu, mixer alebo tak lebo ona my kazde rano rano kavu 🙂 tiez sa rada hra s plastelinou a kockami a sama od seba si pytala babiku a plienky pre babiku a samozrejme nesmu chybat knizky o zvieratkach a princeznach

olifcek
17. okt 2011

super otazka, nakolko my budeme 19.12. mat narodky a paq pridu i vianoce. uz mame sane, dalej chcem od rodiny lego duplo a par veci, ktorymi ste ma inspirovali. dakujem krasne

ja teda radim sane, ine som obkukala tu x;o)

ivka288
6. nov 2012

zienky aj ja potrebuju poradit na vianoce dcerke ma 2 roky hracek vela aj babik diky🙂