Čo komu dať pod stromček?

tilly
18. okt 2011

fiha, je tu nova sekcia vianoce 2011, tak zacneme tak klasicky... 😀 co komu pod stromcek? 😀

titkovamiriam
18. okt 2011

ahoj -ja som založila o varení a hned som chcela darčekovú 🙂 ,mam už založený album o písaní ježiškovi,no je len pre priatelov-tak u nas nesmie chýbat kniha,lego pre starších synov oblečenie 🙂

stanca22
18. okt 2011

Ahojky, tak darčeky, hm, už začínam rozmýšľať nad tým, čo komu kúpime s manželom ale ešte stále nevieme 😀 😀 😀 Ešte máme predsa chvíľku času ale aj tak najčastejšie sa u nás pod stromčekom na Vianoce ako skoro každý rok nájdu - knihy, nejaké spotrebiče, drogéria, oblečenie, obrazy, fotky vo fotorámykoch, hračky, niečo do školy, niečo do kuchyne, obliečky, paplóny s poduškami, také čo najpraktickejšie 😉 Najčastejšie sa pýtam sama seba, čo ten človek potrebuje, až potom hladím na to, čo mu chcem kúpiť 😀

ukmima
18. okt 2011

my v tom mame uz jasno...manzel dostane pamat do pocitaca...plus ponozky, trenky , drogeriu a pod....Tomáško 7r.dostane bicykel, lego, knihu ...Samko 4 r. nejake lego, knihu a teraz ho ocarilo puzzle...Nelka 1r.plienky, nejake satocky....a uvidíme čo ešte...mne sa ujde možno nieco na pečenie...Starká dostane fotoknihu všetkych vnúčat...robila som to ako rocenku....za cely rok 2011 po november....tak určite ju to poteší....svokrovci nič....bohužial si nič nezaslúžia, kedže nepoznajú v delení naše deti..akurát švagrininej mlej nieco kupime, kedze sme krstný rodičia...má 11 rokov..tak asi spol.hru Slovensko junior....a už iba dievčatám čo má sestra..ale jedna má 2r a druhá pol roka....tak jednej bábiku...a druhej plienočky, tie využije najviac.....a brát má tiež dve deťúrence...tak Palkovi 2r nejake kocky..alebo lego duplo...a Elka má 5 dní---do Vianoc to bude trošku viac..ale tiež ich potešia asi len plienky a nejká drobnosť...........bože ...dosť mám toho....najvyšší čas kupovať....

babul83
18. okt 2011

takže my už v podstate tiež jasno. Deťom lego, oblečenie, prípadne kniha. Manžel mikinu, ja ešte neviem 😀 pre seba, spoločne externý pamäťový disk. Svokre luster, našim návliečky. Vianoce vyriešené. :D Vždy po skromne, ale zato s láskou a v pohode. Teším sa nato. Nie sme nároční. Najviac sa teším, že budeme opäť celé dva týždne všetci doma. Malé deti okrem našich v rodine nie sú a my "starí" sme sa dohodli, že nebudeme zbytočne na seba míňať. Navštívime sa, pokecáme, podelíme o pečenie a to stačí. 🙂

andy_rs
19. okt 2011

Hmmm a aby som aj ja ohúrila:D kúsok inak, ja už mám aj všetko kúpené :D ešte mužovi bundu chcem kúpiť tú ešte nemám, ináč malej sme kúpili kuchyňku, taký hriankovač s časomerom, doktorský kufrík, takú hraciu tortu, a ručný vysávač, synovi sme kúpili stolík s náradím, policajný set (obsahuje pištol, kompas, slúchadlá, odznak, ...) skateboard po tom strašne túžil...a takú hračkársku pirátsku loď aj s pokladom s mečmi, s pirátmi....a ešte dostal spiderman peračník :D na druhý rok ide do školy tak aby sme ho kúsok inšpirovali :D mužovi som kúpila jedno puma tričko s dlhým rukávom, jedno adidas tričko s dlhým rukávom, obrúčky sú na ceste :D a dostane sadu náradia....no a ja som dostala vlastne dostanem :D snehule, otepľovačky a zimný kabát :D noooo a potom ostatné neviem :D no a pravdaže mužovi chcem ešte tú bundu dokúpiť, a detskám ešte nejaké oblečko....svokrovci nedostanú nič....presne ako vyššie písali, keď vedia oni robiť rozdiely....:D a akurát švagrinin syn dostane niečo ale ešte neviem čo už má 11 rokov a furt len pred plejkom sedí....takže asi mu dáme 20 euro nech si on niečo vyberie,lebo fakt netuším čo by chcel, :( a netuší to ani on sám, to je na tom najhoršie :D a to je asi všetko...moji rodičia vianoce neoslavujú ani sestra....takže asi tak no :(

annie13
19. okt 2011

syncek autodrahu carrera, dcerka babiku Little Sunshine, nejake knihy, DVD Spievankovo, s manzelom si spolu kupime novy fotoaparat, svorkovci, svagrovci,nasi-kozmeticke balicky, neterka - zvukova knizka, zvieratka

veverka149
20. okt 2011

mi už mamse skoro všetko , už len zo par vecičiek , dcerke 3 roky ,navliecky macko pu , puzzle, sada na kreslenie , detske hodinky , pyžamko , tričko, pokladna ... , muzovi , teplaky , tricka , trenky, ponožky, kozmetiku ..., svokra , tricka ,pyzamo , kozmetika, nohavicky ...,mama tricka , hol, strojcek , nohavicky ,kozmetika ..., otec, tricko ,trenky , kozmetika ... , stryc tricko, trenky ,kozmetika , brat tricko , nohavice kozmetika... , klasika ale ako sa poznam do vianoc este kopu casu este cosi urcite pribudne

zuzkagu
20. okt 2011

tak idem ohuriť aj ja 🙂
pre muža mam vymyslene take kož.kreslo k PC z IKEA strašne sa mu pači
pre NInku 6r. mam už školsku tašku (tiež ide buduci rok do školy a strašne ju chcela tak ju poteším), video barbie girl (tu posuvam svokre da jej ju ona), potom mam pre nu vymyslene ešte genius heeha,a zvieratko furreal, asi koraliky bendeez a no a ešte neviem
Tomi 3,5 r - mam objednane z UK batmanovske auto a lietadlo z rozp. Cars 2 (to liet. mu da svokra), kyblík s tou modelovacou plastelinou, tiež zvieratko furreal, a ešte v tescu maju taku policajnu alebo požiarnicku stanocu aj svysielačkou a autičkami tak jedno ztoho
no a pre seba ako každoročne nič 🙂,a le manžel mi aj tak kupi vždy nejaku somarinku ktoru mam cely rok v skrini 😉 😀
pre švagrininu dcerku 6,5 r mam kupenú taku kratývnu sadu na vytvorenie fotoalbumu a ešte jej dokupim asi ten genius heeha ale tu dievč. verziu alebo knihu moje prve anglicke slovička či ako sa to presne vola teaz začal chodiť do školy
pre druhu švagrinu a jej dcerku 4 r mam vymyslene petshopacky dom pre LPS a pre jej bratčeka 1 rok take autička od Tonka alebo taku drahu od FP, horšie je že Natalka ma v oktobri meniny, v novembri narodky takjej sa tachšie vybera že čo každy mesiac a malinky skoro ročny bude mať 1.1.2012 rôčik tak zase niečo po vianociach vymyšlať je makačina
inak to spievankovo 2 DVD mam jaj vmerku pokial nekupia skôr budem asi aj ja kupovať, mam jednotku a to u nas dlho frčalo

ozi
20. okt 2011

Ahoj baby, potrebujem radu, chcem kúpiť dcérke/2,5/ a synovi/4,5/ pod stromček kuchynku, ale neviem sa rozhodnúť medzi Tefal a Miele /Klein/, máte niekto osobné skúsenosti? Môžte mi poradiť? Ktorá z nich je kvalitnejšia? Deti majú doma obyčajnú tú najmenšiu bez zvukov, radi varia, ale už je pre oboch malá. Ďakujem za každú radu.

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12386974&tab=0

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12536527&tab=0

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10168454&tab=0

ozi
20. okt 2011

@andy_rs , akú kuchynku ste kúpili? Aj ja plánujem, len sa neviem rozhodnúť 😕

andy_rs
20. okt 2011

V Dráčiku mali v akcii, a malá je ešte malá takže nám momentálne stačila taká lacnejšia a menšia, uvidíme či ju to vôbec bude baviť...keď áno tak jej kúpime o rok, dva väčšiu .... 🙂

andy_rs
20. okt 2011

@ozi Joooj mať tak toľko miesta tiež by som brala takéto :( nám sa to bohužiaľ nezmestí :( ale kebyže tak by som brala tú druhú asi...bohovské je na tom že keď zapneš varič tak vystúpia akokeby plamienky....ale raz som videla aj takú kuchyňku v ktorej skutočne tečie voda...tak tá je parádna 🙂

ozi
20. okt 2011

@andy_rs , to je tá tefal excelence, tam tečie voda, nad tou práve uvažujem 😕

no len keď mm poviem, že 100€ 😝 😝 😝

tosomja
20. okt 2011

Keby som mala kupovať celej rodine čo i len po darčeku, tak celoročná úspora je fuč 😅
Manžel - modely tankov z 2. sv. vojny, oblečenie, drogériu
Dcérka - lego, kočík, bábiku, oblečenie, hrací laptop (keďže je "závisláčka)
Mama - rýchlovarnú kanvicu, obraz, dekoračnú vázu 🙂 kozmetiku
Svokra - kozmetiku, čajovú súpravu
Svokor - košeľu s kravatou, kozmetiku.
Mám ôsmich súrodencov s rodinami, manžel má brata s rodinou...takže neprichádza do úvahy kupovať všetkým darčeky...Ja by som bola za, aby sme si darčeky vôbec nekupovali, ale radšej si spravili spoločný deň niekde v reštike ako rodinnú oslavu ...nemusí byť presne na Vianoce, ale hocikedy počas roka 😖

andy_rs
21. okt 2011

@ozi Nooo to hej je dosť drahá....mi by sme si to nemohli dovoliť 🙂 a ani by sa nezmestilo, máme síce 3-izbový byt ale len obývačka je väčšia, spálňa a detská sú celkom malé, ešte ako tak sa bude dať, keď im kúpime poschodovú posteľ, no dcéra ešte stále spáva v posieľke, takže to zaberá dosť miesta 🙂

hoogy
23. okt 2011

no my mame uz vela toho vybraneho akurat na buduci tyzden idem kupovat.aj ked do vianoc maju mm a malym aj meniny takze toho bude viac. ja mam len jednu zasadu radsej bude pod stromcekom menej darcekov ako tam davat ponozky a spodky. ako oblecko kupujem.ale len mm a sebe lebo maly s a z toho netesi. a moj mm ma taku fobiu z detsva ze stale dostaval ponozky a spodky ze som to proste prestala tak robit. tento rok som mu kupila školu skmyku🙂 nech sa konecne jazdit nauci :D

titkovamiriam
23. okt 2011

moji rodiacia -rychlovarna konvica-akurat im dosluhuje,kozmetika
priatelova mama-fotokniha,caje
sestra so svagrom-zehlicka,automapa portugalska

tonkacik
23. okt 2011

tak ja mám už darček pre neterku Sašku,možno je to skoro,ale natrafil sme dobrú cenu...kupili sme jej hojdacieho koníka,,,pre švagrovcov máme fotoknihu malej Sašky....to je zatiaľ všetko

lenka3007
23. okt 2011

Ahojte, tak malemu uz darceky mame vymyslene, mam to v albume, este tam chyba digifotak a nejake encyklopedie... Len dnes cely den mam dilemu, co kupit manzelovi. oblecenie, kozmetika, pc hry vobec neriesim, to si kupuje sam. Asi nieco do auta, do fitka, alebo RC auto benzinove, ale v tom sa nevyznam a bojim sa, ze kupim nejaku hlupost. Mojmu tatovi hodinky, svokrovi volaco polovnicke, Mamine nieco do kuchyne a nejake striebro a svokre vobec netusim, to je dilema kazdy rok, lebo svokra ma vsetko a to si nerobim srandu, kuchynu ma prepchatu vsetkymi moznami vecami, co vymysleli, kozmetiky viac ako ja, parfumov plnu kupelku, kalendare, hrnceky, tricka s maleho fotkami tiez, tak vobec neviem 😒 😒 😒

adka7755
29. okt 2011

@annie13 kde ste kúpili DVD spievankovo??? aj my by sme ho malému brali,lebo sú fakt dobrí pre detičky🙂 teraz ich pozerávame cez net,a malý sa pri ich pesničkách natriasa ako o dušu 😀 😀 najviac sa mu páči pesnička ,,ťuki ťuki ťukalo,, 😀 😀

annie13
29. okt 2011

@adka7755 cez net cez mali tam aj tie hovoriace knizky nasi ich zboznuju brala som aj susedovmu malemu kedze mam skvelu susedu a kazde rano ked idem s malym do skolky ona si vezme malu a ja ju nemusim obliekat tak jej maly bude mat Jeziska aj u nas

adka7755
29. okt 2011

@annie13 ďakujem🙂 idem sa na to pozrieť.-)

sirinka
29. okt 2011

@hoogy skolu smyku od nas dostala svokra teraz na narodky 😀

hoogy
29. okt 2011

@sirinka 🙂 potesila sa ze 🙂 no dufam,ze mm sa potesi ked nie pojdem ja :D

sirinka
29. okt 2011

@hoogy jasné, dokonca si to chce zopakovať...

kawasaki17
31. okt 2011

co ste kupovali pod stromcek 1,5 rocnemu dietatku???

janulinka1
31. okt 2011

moja dcéra mala 2 roky a chceme jej My litle pony, neviem sa rozhodnúť či bábiku chouchou alebo baby born poraďte PROSÍM!!!, knižky oblečenie
Moja mama jej chce kuchynku z dráčiku z jednej strany je rúra a z druhej umývačka riadu a ešte nevie čo k tomu

huxy
3. nov 2011

@janulinka1 moja mama chce kupit mojej dcerke tiez nejaku babiku,s tymi roznymi funkciami.ze si to vraj mam pozriet a vybrat ja,ona potom kupi.tak som pozerala baby born,chou chou a aj baby annabell.no najviac sa mi pozdava bud ta annabell alebo chou chou.lebo tie maju take makke telicka a aj nozky stoja tak krajsie,nez pri baby born 🙂

indiankaindi
3. nov 2011

@janulinka1 ahoj, ja pridám iba vlastnú skúsenosť, dcéra mala minulé vianoce 2 roky a bábiky šli bokom, začala sa s nimi hrať až teraz. Kuchynka bola top, s tou sa hrala do polnoci a od rána zase. Skákací koník a knižky. S bábikami sa ako dvojročná hrať nevedela :(

minitrouble
4. nov 2011

@janulinka1 ak mozem poradit tak my little pony najlepsie taky ten co je chory, tomu ked stlaci jazycek tak rozprava, mame aj takych tych co treba stlacat nozicku, ale tam sa nie vzdy trafi, tak potom sa s tym az tak nehra - ten pony co je chory ten sa lahsie ovlada, navyse sa s tym potom moze zahrat aj na lekarku a liecit ;)
babiku odporucam strednej velkosti a nie s vela funkciami - take tie babiky co vela hovoria a maju prilis makke telicka nie su este vhodne pre 2rocnu na hranie, teraz sa s nimi este len zacala hravat moja 3,5 rocna a to mame take babiky doma uz 2 roky lebo sa nam to zdalo vtedy super...idealne kupit nejaku od baby born strednej velkosti - idealne aj s dudlom a flaskou a najlepsie keby sa mohla aj kupat - nase baby sa kupu aj s babikami, umyvaju ich, mydluju...atd