Žienky, ktoré sa vyznáte ako a čo kombinovať, poraďte prosím - mám nové smotanové elegantné nohavice, zúžený strih, kratšie, na puky, lesklé...Čo si mám k nim nakombinovať? Mám pocit, že mi k nim nič až tak nejde, som zvyknutá len na bielu... Ak máte nejaký link na niečo pekné - elegantný look, môžete mi prihodiť. Ďakujem 🙂
Ďakujem, sú to presne tieto http://store.orsay.com/index.shtml?lg=de#url=ho...
neviem, či to ide otvoriť. vek 38, konf veľ 38-40
mám rada aj modernejší štýl...
top tmavozelenej farby, odtiene teplej zelenej, cokoladovo-hnede satenove, kvetinkovy sifonovy top a uplne najsaaam je podla mna kombinacia smotanovo-bieleho spodku a medeno-satenoveho topu
@ginepra top ciernej farby, s tym nic nepokazis 🙂
musím niečo pozrieť v meste, len nemám moc času behať po obchodoch a aj u nás v malom mestečku je dosť slabý výber, ale aspoň sa budem vedieť troška od niečoho odraziť 🙂 banujem, že som nekúpila radšej tyrkysové v tomto strihu, je to moja obľúb. farba, ale manžel ma od nich odhovoril :(
K tým nohaviciam by sa hodilo aj kvalitné čipkované tričko-buď čierne, alebo kto sa v akom dobre cíti, mohlo by byť aj farebné, niekto má rád aj farby napr. tento rok je korálová moderná, ale aj smaragdovozelená, ale niekto rád ružovú, odtiene fialovej, alebo tričko s trblietavými efektami.
Aj z katalógov napr. Bonprix alebo CELLBES/bývalé QUELLE/, alebo MAGNET Blancheporte sa dá vybrať - aj rôzné farby.
@ginepra ako pise @mpg popozeraj tie katalogy, minimalne sa v nich da inspirovat...v podstate sa k tym nohaviciam hodi akakolvek farba (aj ta tvoja oblubena tyrkysova 😉 ), ja by som volila volnejsiu tuniku/tricko pod zadok, cez to bud v pase, alebo cez boky opasok (podla typu postavy)...alebo moze byt aj kratky top, ale tam by som cez to prehodila nejaky lahky blejzer...
Aj na stránke výpredaj24.sk majú kvalitné a moderné veci, je to výpredaj z katalógov CELLBES a HALENS za znížené ceny - bez zháňania po obchodoch.
Dávnejšie som navrhovala modely, záleží na veku, postave a na príležitosti, na akú budú určené. K smotanovej sa hodia v podstate všetky farby, teraz je moderná čiernobiela, alebo kvietkované tuniky, sieťované tričká, predlžené tričko a krátky blejzer. Niekedy je problém v tom, že určitá osoba si nevie na niektorú farbu zvyknúť a trochu dlhšie to trvá kým ju príjme.