Čo k smotanovým nohaviciam?

ginepra
19. máj 2013

Žienky, ktoré sa vyznáte ako a čo kombinovať, poraďte prosím - mám nové smotanové elegantné nohavice, zúžený strih, kratšie, na puky, lesklé...Čo si mám k nim nakombinovať? Mám pocit, že mi k nim nič až tak nejde, som zvyknutá len na bielu... Ak máte nejaký link na niečo pekné - elegantný look, môžete mi prihodiť. Ďakujem 🙂

mpg
19. máj 2013

Dávnejšie som navrhovala modely, záleží na veku, postave a na príležitosti, na akú budú určené. K smotanovej sa hodia v podstate všetky farby, teraz je moderná čiernobiela, alebo kvietkované tuniky, sieťované tričká, predlžené tričko a krátky blejzer. Niekedy je problém v tom, že určitá osoba si nevie na niektorú farbu zvyknúť a trochu dlhšie to trvá kým ju príjme.

zivika
19. máj 2013

@ginepra skus dat nejaky link, ako nohavice vyzeraju, nech si to vieme lepsie predstavit...a mozes aj popisat aj aku mas postavu a na aku prilezitost 😉

ginepra
autor
19. máj 2013

Ďakujem, sú to presne tieto http://store.orsay.com/index.shtml?lg=de#url=ho...
neviem, či to ide otvoriť. vek 38, konf veľ 38-40

ginepra
autor
19. máj 2013

mám rada aj modernejší štýl...

dazdovka
19. máj 2013

top tmavozelenej farby, odtiene teplej zelenej, cokoladovo-hnede satenove, kvetinkovy sifonovy top a uplne najsaaam je podla mna kombinacia smotanovo-bieleho spodku a medeno-satenoveho topu

linda20111
19. máj 2013

@ginepra top ciernej farby, s tym nic nepokazis 🙂

ginepra
autor
19. máj 2013

musím niečo pozrieť v meste, len nemám moc času behať po obchodoch a aj u nás v malom mestečku je dosť slabý výber, ale aspoň sa budem vedieť troška od niečoho odraziť 🙂 banujem, že som nekúpila radšej tyrkysové v tomto strihu, je to moja obľúb. farba, ale manžel ma od nich odhovoril :(

mpg
19. máj 2013

K tým nohaviciam by sa hodilo aj kvalitné čipkované tričko-buď čierne, alebo kto sa v akom dobre cíti, mohlo by byť aj farebné, niekto má rád aj farby napr. tento rok je korálová moderná, ale aj smaragdovozelená, ale niekto rád ružovú, odtiene fialovej, alebo tričko s trblietavými efektami.

mpg
19. máj 2013

Aj z katalógov napr. Bonprix alebo CELLBES/bývalé QUELLE/, alebo MAGNET Blancheporte sa dá vybrať - aj rôzné farby.

zivika
19. máj 2013

@ginepra ako pise @mpg popozeraj tie katalogy, minimalne sa v nich da inspirovat...v podstate sa k tym nohaviciam hodi akakolvek farba (aj ta tvoja oblubena tyrkysova 😉 ), ja by som volila volnejsiu tuniku/tricko pod zadok, cez to bud v pase, alebo cez boky opasok (podla typu postavy)...alebo moze byt aj kratky top, ale tam by som cez to prehodila nejaky lahky blejzer...

mpg
21. máj 2013

Aj na stránke výpredaj24.sk majú kvalitné a moderné veci, je to výpredaj z katalógov CELLBES a HALENS za znížené ceny - bez zháňania po obchodoch.