Čo je vaše posolstvo a zmysel vášho života?

21. mar 2024

Čo je podľa vás vaše posolstvo a zmysel vášho života ? Čo vás robí šťastným ?

barbora0308
21. mar 2024

Podla mna nic take ako "zmysel zivota" neexistuje. Podla mna vsetcia iba "prezivame", snazime si zveladovat zivot tak, aby sme ho mali co najkrajsim, obklopujeme sa ludmi na ktorych nam zalezi a snazime sa vyhybat negativnym veciam. Aspon teda ja fungujem takto 🙂. Reciam, ze tu ma kazdy jeden jedinec nejaku ulohu a posolstvo neverim.

tiezjedna
21. mar 2024

tak mať posolstvo a byť šťastným sú dve rozličné veci... Ja v žiadne posolstvo neverím, proste som sa narodila a žijem 😀 A šťastnou má robí x vecí - niekedy aj to, že len tak môžem sedieť na terase a chlípať kávu, inokedy dobré jedlo a vždy cestovanie, to je moja veľká vášeň a som fakt šťastná, že si ju môžem napĺňať. Sama aj s rodinou.

dskjhfdlkdjhl
21. mar 2024

Clovek by sa mal vediet tesit aj z malickosti a nesnivat o niecom neurcitom, co by ho asi mozno mohlo urobit stastnym. Zivot treba zit.

minenkak
21. mar 2024

Čím ďalej viac si myslím,že sme len zábavka pre niekoho ,ako pre nás SIMS

majlo1234
21. mar 2024

Zmyslom mojho zivota je zrat. A cestovat. A uzivat si zivot. A mat rada svoju rodinu a travit cas s nimi, co to da.

justxme
21. mar 2024

Súhlasím s tým, že život nemá nejaký hlbší zmysel. Jednoducho si ho všetci nejako prežijeme ako každý iný živý organizmus, koniec koncov je teda ten pocit šťastia hlavne o vnútornom nastavení. Každý by si mal odsledovať čo ho robí šťastným a povzniesť sa nad veci, ktoré nakoniec možno ani nie sú tak podstatné. Často ľuďom chyba taký zdravý egoizmus, aby dali svoje potreby nad potreby ostatných či spoločnosti, potom robia rozhodnutia, ktoré neskôr ľutujú.

mamamasama
21. mar 2024

Zmysel života? My ľudia sme pre Zem prakticky parazity. Len využívame zdroje a ničíme prírodu. Pre náš druh by to malo byť teda o rozmnožovaní. Takže pravdepodobne by mali byť zmyslom našich životov naše deti. A čo ma robí šťastnou? Východ slnka, západ slnka, more, čerstvý chlieb, vôňa trávy,dobré jedlo, veľa peňazí a hlavne tie moje malé parazity 🥰

bloger
21. mar 2024

Mňa napríklad robí šťatným to, ak pomôžem niekomu. Ak sa mi podarí niekomu vyčariť úsmev na tvári. Verím tomu, že máme žiť jeden pre druhého. Pomáhať si niesť aj to ťažké. Láska dáva zmysel životu.

ivangeline
21. mar 2024

Hľadať Boha. Menej seba a viac ostatní.

pe_mi
21. mar 2024

Našim zmyslom,je naháňať sa za lepšou alebo správnejšie ľahšou budúcnosťou pre naše deti.kupili sme zatiaľ investičné byty, šetríme každému na auto a snažíme sa našetriť každému balík peňazí.
Život je ťažký,máme možnosť,dobré zárobky,aby v budúcnosti nemali ťažký začiatok.
Aj keď sa môže stať čokoľvek a všetko dopadne inak.
Dcéra má hendikep, drahé rehabilitačné pobyty.aby aj ona mala ľahší štart,ale samozrejme aj prvorodený syn.
My sme si vysnívali ideálny stav a po ňom ideme.
Pre niekoho je to naháňanie za peniazmi.
Každý si to nazve po svojom.

sisi4
22. mar 2024

@bloger nezabudaj popri tom aj na seba..