Čo je toto za rastlinu?

miskajankova
25. feb 2023

Ahoj mamicky viete poradit co je toto za rastlinku?pripadne ci je vhodna k detom?dakujem

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
duunlo
25. feb 2023

Stiahni si aplikaciu PlantNet. Odfotis a ukaze ti nazov.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
duunlo
25. feb 2023

@bilberryday suhlasim, ale ked to nevie toto je najjednoduchsi sposob. Stiahne appku, odfoti a neriesi, hned vidi nazov. Ked tak jej napis sposob ako to vie spravit pomocou google 😁 lebo takto si jej pomohla len ciastocne.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
25. feb 2023

Je to jeden druh prystca, rastlina ma jedovate mlieko, ktore dokaze poleptat sliznice a pokozku. Ku detom v ziadnom pripade nie

miskajankova
autor
25. feb 2023

@viestta dakujem a mozem Vam napisat spravu ?chcem sa nieco opytat

miskajankova
autor
25. feb 2023

@bilberryday este nie je to v anglictine

lubmar
25. feb 2023

Podla mna je to kaucukovnik, ked do neho zastrihnes, tecie take huste biele lepkave mlieko, zle sa to cisti z podlahy. Aby bol pekny, husty, musis ho zastrihavat, tvarovat, inak bude vyhanat iba take lodyhy malo olistene.. My ho mame v robote, je pekny husty, ale ako vravim musis ho zastrihavat co je obtiazne, lebo pusta tu bielu hmotu. K detom neviem, ja by som to osobne do bytu nechcela, zas tak pekna rastlina to asi nie je😒

petka9
25. feb 2023

Synadenium grandii myslim. A urcite nie k detom ☹

ivanaks
25. feb 2023

Ja ako dospelá mám vážne kožné problémy a spuchnuté oči, kde sa dostanem do blízkosti tohto zázraku, a to na mňa nemusí ani kvapnúť jeho mlieko... K deťom by som ho neodporúčala.