Ahoj mamicky viete poradit co je toto za rastlinku?pripadne ci je vhodna k detom?dakujem
Stiahni si aplikaciu PlantNet. Odfotis a ukaze ti nazov.
@bilberryday suhlasim, ale ked to nevie toto je najjednoduchsi sposob. Stiahne appku, odfoti a neriesi, hned vidi nazov. Ked tak jej napis sposob ako to vie spravit pomocou google 😁 lebo takto si jej pomohla len ciastocne.
Je to jeden druh prystca, rastlina ma jedovate mlieko, ktore dokaze poleptat sliznice a pokozku. Ku detom v ziadnom pripade nie
@viestta dakujem a mozem Vam napisat spravu ?chcem sa nieco opytat
@bilberryday este nie je to v anglictine
Podla mna je to kaucukovnik, ked do neho zastrihnes, tecie take huste biele lepkave mlieko, zle sa to cisti z podlahy. Aby bol pekny, husty, musis ho zastrihavat, tvarovat, inak bude vyhanat iba take lodyhy malo olistene.. My ho mame v robote, je pekny husty, ale ako vravim musis ho zastrihavat co je obtiazne, lebo pusta tu bielu hmotu. K detom neviem, ja by som to osobne do bytu nechcela, zas tak pekna rastlina to asi nie je😒
Synadenium grandii myslim. A urcite nie k detom ☹
Ja ako dospelá mám vážne kožné problémy a spuchnuté oči, kde sa dostanem do blízkosti tohto zázraku, a to na mňa nemusí ani kvapnúť jeho mlieko... K deťom by som ho neodporúčala.