Čo je toto za babu?

viera
28. dec 2021

Nasla som babu co takto tancuje...Dostava peniaze a zozbierava to...To je nejaky zvyk co maju?Alebo je nieco ako slapka?Alebo o co ide?..Pozna niekto na toto odpoved?Dam link:

https://www.youtube.com/watch?v=86ZsxQ2I2rA
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sweet20
28. dec 2021

@viera podla mna je len tanecnica

bimbambom
28. dec 2021

@viera zistím ti 🙂

bimbambom
28. dec 2021

@viera správa odoslaná, čakajme na odpoveď 😀

simca06022011
28. dec 2021

@viera normalna tanecnica... :D

mamina0078
28. dec 2021

Normalna tanecnica na sukromnej oslave pravdepodobne🤣 mas to aj v nazve = performance - vystupenie.

21oktober
28. dec 2021

no ide o arabský alebo moslimský svet , tam takéto tanečnice sú a mužov vzrušuje už len to že má rozpustené vlasy a nepokryté nejakou pokrývkou . Nemyslím si že by to bola nejaká prostitútka.

hiro
28. dec 2021

@21oktober Je to sice asi v Pakistane ale nie nutne su to moslimovia - moze to byt nejaka Indicka oslava, zavolali si ju na ten tanec a toto som nasiel:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mujra

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
28. dec 2021

@vifoncitta ved nevyzera to zlozito, nechaj narast vlasy po pas a hopsaj😂🤭

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
twins2007
28. dec 2021

Tu by sa na oblecenu objednanu tanecnicu asi stazovali vsetci chlapi 😄

0silvia0
28. dec 2021

@vifoncitta ja by som uz nezarobila, take stare tetky v mojom veku uz dohopsali, sak ma klby bolia... Aj ked vlasy by boli...
@viestta ani sadlo nemam dobre, vo vystrihu nic, vzdy som bola skor vychrtlina, tak to musite odhopsat vy dve🥰

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
28. dec 2021

@0silvia0 ja mám rici aj cici zatancujem aj za teba🙂len tých slintosov nemusím.Som si pozrela viac tých videí a dcéra sa ma pýta či pozerám dovolenku v Egypte podľa hudby🙂ale komentáre pod videami sú milé.
@viera je to normálna tanečnica my sme mali takú na dovolenke toto vyzerá na oslavy, svadby oni ich vždy peniazmi ohadzuju

0silvia0
28. dec 2021

@luccija no aka tancujuca particka sa tu zisla😁

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bimbambom
28. dec 2021

No takže slečna tancuje a dostáva za to peniaze , je to ako striptíz v oblečení 😂😂😂😂😂😂😂
A že to sú indovia , nie arabi 😀

ticko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hiro
29. dec 2021

@bimbambom No prosim, som si tipol dobre :D A tie peniaze aku maju hodnotu, to nie su 100 eurovky, ci? 🙂 Ked sa tu chystaju ist devy tancovat - ze ked po nich budu hadzat 5 centovky v papierovom prevedeni tak zase na tom nezbohatnu...

fido69
4. apr 2024

Je to pakistanská tanečnica Chiriya Qeen. Spieva v západnej pandžábčine. Je to "bežné" hudobno-tanečné vystúpenie. Len to oháňanie sa vlasmi bude jej "špecialita". Od obdivovateľov dostáva pakistanské 50 rupie (= 16 centov, fialové bankovky) a 100 rupie (= 33 centov, červené bankovky)

Skúste si pozrieť akýkoľvek film z produkcie Bollywoodu. Veľa spevu, veľa tanca, veľa zaľúbených pohľadov... ale sex tam budete hľadať márne. 😉