Prosim vas neviete niekto, co je toto za pavuka? Prvy krat takeho vidim, vyzera jak nejaky mravcopavuk 😅. Lozi mi po dome. Fakt by ma to zaujimalo, hlavne ci je neskodny.
To je u mna takzvany pavuk hnusny. Nemali problem lozit nam v byte pravidelne po posteli. Neskodny ale par krat v noci som pomerne nahlas zvrieskla, co ja nezvyknem. Tieto boli ake obzvlast doterne! Koli nim som kupila ten usmrcovač hmyzu do zastrcky 😁.
Ja sa nebojim pavukov, ale rada viem aky je to aspom druh, ze ci nestipu alebo co. Casto ich mame dnu a vynasam ich potom von.
Daj si fotku do Google lens.
fuj nenavidim pavukov.. :D
@liusa82 obyčajný “hajzlový” to nie je 10000%, tie niesú pavúky ale kosce, toto na fotke je pavúk.
@zelenakobyla123 ja neviem do hmyzu ani pavúkov sa ktovie ako nevyznám a ani ma nezaujímaju😀 u mňa je dôležité to rýchlo odstrániť.Preto behám po dome v kuse s papučou v ruke a furt volačo zabíjam🙂
@liusa82 načo teda radíš, keď nemáš tucha? Potom tu píšeš hlúposti😀
Vyzerá ako Tetragnatha 🙂 sú rozšírené po celom svete a existuje xy druhov.
@zelenakobyla123 no ale podla mňa vyzerá ako hajzlový až na tie oči či čo to je.A ako vidím,neporadil jej tu ktovie ako nikto zatial.Furt sa nevie čo je to za pavuka
podla mňa obyčajný hajzlový.Len má trochu inak tie oči😀 aj nám po dome lozí všeličo