ahojte, toto číslo +421 970 617 717 mi včera večer volalo dvakrát, no pri zdvihnutí bol hovor zrušený.. neviete čo to je? volalo už aj vám?
Neskusala si si ho dat vyhladat v Googli? 😀 Tam ti vie vypisat, ci sa jedna o cislo, ktore je casto hladane, ci je dake podozrive, otravne a podobne.
No, aspoň vieš, že je to tel. číslo zo Slovenska. Takže asi nie nejaké podvodné zo zahraničia. Môže to byť nejaký predaj, prieskum (ak náhodou zdvihnem, tak hneď aj ruším, že nemám záujem), banka atď. Počkaj, ak budú chcieť, zavolajú znovu.
@kavasmliekom Takýto "ľahký" prístup som minule zvolila pri zmeškanom hovore a po týždni som zistila, že to bol kuriér DPD. Aj som raz skúsila zavolať, ale nikto nezdvihol. A keďže DPD neposiela sms, ale mi poslalo iba mail do schránky, ktorú navštevujem asi raz mesačne, tak som si prečítala správu o uložení balíka až po jeho vrátení odosielateľovi. ☹
https://sk.teldet.com/
Ja som osobne cez túto stránku zistila.. otravoval ma jeden chlap už sme boli s manželom zúfalí a pomohli nám toto
Nehnevaj sa, ale zverejniť tu číslo, ktoré je mimochodom osobný údaj, je hlúposť najhrubšieho zrna.
Neviem, čo je to za číslo, ale stále keď mi niekto vola a bud nestihnem, alebo zruší, poviem si, že keď niečo dôležité, zavolá naspäť. Nevolám ja, ani nepíšem správy, ani ma to nezaujíma. Rodinu a známych mam pod menami a vedia sa ozvať, nie uložiť.