Čo je podľa vás vizitkou ženy?

19. jan 2021

Čo je podľa vás vizitkou ženy? Sú to nechty, vlasy, make up, alebo jej vyjadrovanie, atď.🤔🙂

unicornlady
19. jan 2021

Vizitkou ženy je to, ako sa v jej prítomnosti ľudia cítia 🙂

cookie29
19. jan 2021

preco by mala mat nejaku vizitku? Je proste sama sebou...

lucinka1988
19. jan 2021

Osobnosť, vyžarovanie a charizma ako taká. Do toho spadá všetko, čo si spomenula-vyjadrovanie, prejav, inteligencia, výzor a úprava zovňajšku atď.. Nie je nič horšie, ako keď sa niekto hrá na dámu a je neupravená, resp. otvorí ústa a pohroma. Na druhej strane tiež nič moc, ak žena ide nastajlovaná, ale je totálne umelá, preafektovaná, otvorí ústa a tiež pohroma. Ono je to taká prirodzená symbióza viacerých detailov, ktoré musia spolu prirodzene ladiť a v prevažnej väčšine to niekto v sebe buď má alebo nie. Rovnako nemusím, keď má žena umelé metrové nechty, ale zvyšok zovnajšku je neupravený, vrátane jej postavy a oblečenia...A podľa mňa je najkrajšou a najväčšou vizitkou ženy jej rodina a deti!!

autor
19. jan 2021

@cookie29 tak napríklad aj upravená žena môže byť sama sebou🙂, skôr som to myslela tak, čím žena zaujme, čo o nej niečo prezradí, napovie..

dundulica
19. jan 2021

starká mala vyšité na gobelíne, že vizitkou je čistá domácnosť, ja jej veríííím 🙂

autor
19. jan 2021

@dundulica aj čisté oblečenie 🙂🙏

janussss
19. jan 2021

@dundulica to som chcela napísať, že čistá domácnosť 👍

kristina2015
19. jan 2021

To čo je za otázka nechápem

kristina2015
19. jan 2021

Ak chces vizitku ako takého človeka o to sa zaujímajú kriminalisti a sú nejaké prednášky na YouTube ako štýl oblečenia farba veľa napovie a podobne ,len nechápem túto otázku . Žena je žena má vagí*nu a muž je muž má peni*s

nafka0483
19. jan 2021

Niekto povie, ze vizitkou zeny je:
- ako ma upratanu domacnost
- ako ma upravenu zahradu
- ako chodi obleceny a upraveny chlap (ci ma vyzehlenu koselu, ci ma ciste veci, ci je oholenu a upraveny...)
- ako je chlap spokojny (ci ma navarene, ci ma nachystane oblecenie vyprate a vyzehlene, ci sa doma citi dobre, ci "nemusi" behat za inymi zenami...)
- spravanie deti
- ako sa detom dari v skole
- ako deti vyzera (ci maju ciste a slusne oblecenie, ci sa zaspinia, ci nenosia derave veci, ci su okupane, ci maju ciste usi...)
Toto byvalo vizitkou zeny mozno v minulm storoci a predtym. Ja to povazujem za vizitku celej rodiny.

Vizitkou zeny je ci sa o seba stara v tom zmysle, ze je cista (osprchovana, umyte vlasy, upravene nechty, ciste a zdrave zuby...), ci je slusne oblecena (nie spinave a derave ci vytahane veci) a ako sa prezentuje - spravanie, gesta, slovny prejav (ci je na urovni, inteligentny, slusny). Rovnako tak su vsetky tieto veci aj vizitkou muza.

meluela
19. jan 2021

to je hrozne slovne spojenie ze vizitka zeny 😀 citit v tom vela pasivnej agresivity od cloveka ktory nieco tymto sposobom konstatuje ...

cookie29
19. jan 2021

@meluela presne

dominikac321
19. jan 2021

@kristina2015 tak ty napriklad mas po hroznu vizitku.....

kristina2015
19. jan 2021

@meluela vravím žena je žena lebo ma va*ginu a muž je muž lebo ma pe*nis dobre si to napísala

kristina2015
19. jan 2021

@dominikac321 No áno asi som to po....lopate dala priznavam ale inak mi nedalo

leuchtturm
19. jan 2021

podla mna najdolezitejsie u zeny je to, ci je sama sebou. Ak sa niektora charakterizuje skrz upravene nechty, ci sa umyva alebo nie (preboha, ved to je samozrejmost, ktoru netreba vyzdvihovat), aku ma postavu alebo ako ma doma vylestenu domacnost, tak takto sa hodnotia zvierata na vystavach alebo upratovacky ci otrokyne.

kopytko03
19. jan 2021

@dundulica
@janussss
Keď počujem slovné spojenie "čistá domácnosť = vizitka ženy", napadne ma moja mama a moja svokra, pre ktoré to platilo. Čistá buzerácia celý život - nerozhadzuj, nekrč, nekriv, uprac, vyrovnaj, pozbieraj, povedz deťom aby nerozťahovali hračky atď. Neexistovalo niečo položiť o 2cm ďalej než na pôvodné miesto. V podstate som rada, že už nemusím bývať ani s jednou 😀

kristina2015
19. jan 2021

@leuchtturm 😂👍

kristina2015
19. jan 2021

@leuchtturm presne tak nádych výdych komunizmus už skončil čistá energia nech prudi😂svet je farebný a nie podľa šablón

nafka0483
19. jan 2021

@leuchtturm Ver tomu ze su zeny, pre ktore je ok sprcha len za par dni (a to aj v lete ked sa spotia uz po 2 hodinach v praci), ktore si po pouziti wc neumyju ruky... takze ano, taka banalna vec ako hygiena, ktora by mala byt samozrejmostou, ale nie je.

autor
19. jan 2021

@meluela prosím vás len nemalujte čerta na stenu😅🙈...MIER🙏

jana_eyre_2
19. jan 2021

@kristina2015 myslím, že penis a vagína sú normálne slušne slová, vôbec k nim netreba hviezdičky.. dokonca ich má každá žena a každý muž..

jana_eyre_2
19. jan 2021

Mne táto otázka tiež pripomína čas pred 89.. každá žena je iná a tak má každá inú vizitku..

mamusa34
19. jan 2021

Správanie je vizitkou. Jedine .pekná môže byť ..nalepené môže mať nechty mihalnice hubu ale keď nemá chovanie tak 👎

hindakus
19. jan 2021

Vizitkou ženy (aj muža) je šoférovanie. Sebecké zaparkovanie auta kdekoľvek, blokovanie úzkej uličky len preto, že on (on častejšie ako ona) niekde niečo doviezol..

lesana25
19. jan 2021

Chceš vidieť moju vizitku? Vyrobená vo Faxcopy.

kristina2015
19. jan 2021

@jana_eyre_2 Áno radšej som dala lebo predsa dámy no😁

thoughtfulweirdo
19. jan 2021

Presne, ako je vyššie písané, vizitkou každého človeka je jeho správanie- či už k iným ľuďom, k zvieratám, k životnému prostrediu. A je jedno, či ten človek má penis alebo vagínu.

katka2601
19. jan 2021

@lucinka1988 veľmi pravdivo napísané

janeninka
19. jan 2021

Pre kazdeho nieco ine - food fetisita si hned vsimne nohy, kadernicka vlasy, fyzioterapeut postoj, slovencinarka gramatiku, mamicka na materskej ktoru trapi vychova pristup k detom.
Kazdy do pozorovania vkladame aj svoje veci.
Súhlasíms prispevkami, ktore spominaju celkovu esenciu, ktora spaja rozne detaily a spravanie, z ktoreho mozno odcitat hodnoty.
Mna by napr mrzelo keby vizitkou zeny boli len povrchnosti ako nechty. Snad je dolezite ako co a ako zena hovori, robi.