Ahoj poraďte čo je najlepšíe na mykóza bez predpisu ďakujem
@limetka69 jem veľa sladkého.☹
@noemikatka tak nejedz
Ziadne sladkosti! Sladkostami sa tie hnusoby zivia. Ja osobne uz 4 roky nejem mliecnu a bielu cokoladu (horku 70% a viac si obcas dam) a mykozy odvtedy chvalabohu nemam. A pritom sladke mam rada 🙂 A pravidelne uzivaj probiotika!
Fungicidin
@noemikatka ahoj, mykozu som mavala strasne často, hlavne po návšteve verejných kupalisk. gynekológ to vzdy riešil antibiotikami, ktore zabrali len na urcitu dobu a potom sa všetko opakovalo. zacala som uzivat prirodne produkty, zmenila som sprchovy gel za prirodny, pretože pri tomto probléme je dôležitá hygiena a odvtedy sa mykoza uz nevratila
@neluskas používam len intímne mydla bavlnenú bielizeň na termálne vôbec nechodím neviem s čoho sa mi to prejavuje chvála Bohu nemám to až tak hrozne ale predsa to vadí škodí chcem vyskúšať rosalgin máš stým skúsenosť?
@noemikatka v lekarni poradia, dobry je canesten alebo mala som nieco z cajovnika to tiez zabralo, zalezi ci to mas z vonku alebo z vnutra a v akom stadiu
@noemikatka rosalgin mne osobne nepomohol, zabrali mi len tieto prírodné produkty
Canesten, imazol, kokosovy olej, probioticke tampony, tampon v bielom jogurte namoceny, vysadit sladke. Jest kyslomliecne vyrobky a hned na to zelenina,