Pred 4 rokmi som sa rozisla s otcom.mojho dietata, kt.som sice lubila ale bola som.nestastna vo vztahu. Bola som stale sama, on chodil.do prace a venoval sa svojim zalubam, aj ked s malym.pomohol aj s domacnostou ked bol doma, ale velmi mi chybal.spolocny rodinny zivot. Citila som sa na vsetko sama, peniaze sme mali kazdy zvlast aj ked som bola na rodicaku, ziadne spolocne zaluby, vecer akurat pri serialy..citila som sa sama a nelubena..Tak som sa s nim rozisla ale pocas tych 4 rokov som.nestretla nikoho kto by ma naozaj zaujal.. Teraz mam moznost ist do vztahu s peknym chlapom, ktory ma rad mna aj moje dieta, mame.spolocne zaujmy, je nesebecky, pomaha mi, ale nelubim.ho (nic sme.spoli nemali fyzicky) a moja otazka je - je lepsie byt s chlapom.ktoreho lubite.s ktorym.mate spolocny zmysel pre humor, ale je sebecky, a citite sa na druhej kolaji alebo s niekym.koho mozno az tak lubit nikdy nebudete e vazite si ho, mate vo vsetko spplpcne zaluby viete sa na neho spolahnut a je vam.oporou? Nemala som.vzor v rodicoch tak ani neviem ako to ma vyzerat..
Je super, že sebecka niesi ty. Že pozeras aj nato, čo partnerovi dokážeš dať aj ty, nie len nato čo dostaneš.
Ale zaujímalo by ma, ako je možné nemilovat chlapa, s ktorým máte toľko toho spoločného a ešte ťa aj priťahuje. Veď tam musí byť chémia.
Každopádne, buď popracuj na tomto mužovi, s ktorým máte spoločný humor aj záľuby pretože, to je veľmi dôležité. Daj mu šancu. A ak to nevyjde, hladaj ďalej. Ale v žiadnom prípade, sa nevracaj k svojmu ex. Spomen si, aká si bola smutná po jeho boku.
Držím palce.
Ja ti neviem … moj chlap robieval často nočné . Že dva dni denne tretí nočná alebo tri nočné za sebou no ako kedy . Tetaz síce nerobí nočné ale všetok voľný čas trávim na baraku . A neľúbena sa necítim . Ja si myslím že ak ste sa stretli každý vecer pri seriáli , niektoré ženy nemajú ani to . Keď bol doma a pomáhal ti s dieťaťom je tiež super . A píšeš že sa venoval záľubám pokial to nebol chlast hazard iné ženy . Ja nebiem niektorí chlapi jednoducho nemajú vzťah k tým malým detickam . Ale tak jasne nie každému to vyhovuje a každý poteebuje iné prejavy lásky . Každopádne držím ti palce nech to dobre dopadne
Ani jedno. Ale pri tom druhom moze prist laska casom,ak ta pritahuje fyzicky. Ak nie,tak hladaj dalej. Nevyberaj si z moznosti,ale hladaj takeho,ktory bude po vsetkych strankach vyhovujuci.
Ak mám byť s chlapom tak s tým ktorý mi vyhovuje vo všetkých pre mňa doležitých oblastiach. Volba nebyť s chlapom nie je v ponuke?
s prvym nie som uz 4 roky. Len sa zamyslam ci som sa rozisla zo spravnych dovodov dodnes nie som s tym uplne vyrovnana, ale vtedy som bola extremne nestastna a inaksie riesenie som.nevidela. Rozmyslam ze som mala vydrzat, postupne si najst kamosky, ist do roboty, nebyt na nom taka zavisla - bola som velmi zalubena a on asi az tak.nie. Ale tam uz cesta nevedie. Tento "novy" chlap mi dava presne to co by som.od chlapa chcela ale chyba mi tam iskra..aj ked mozno fyzicke zblizenie by nieco zmenilo..nemyslim ze je nefer ist do vztahu s nim.ked nie som.zalubena, spoznala by som ho zas z inej stranky a uvideli by sme..
Tak toto nie je tragická situácia že z neuváženej volby zničíš jestvujúcu rodinu. Veď sa predsa hneď nebudete brať - tak spolu skočte do postele a po čase uvidíte.
Nemozes vediet ci sa nezamilujes.Zatial ste nic spolu nemali pises, ze je pekny🙂daj tomu cas.
Ked som mala vztah kde boli iskry, chemia o rok som vytriezvela a bolo po laske.S muzom sme boli roky kolegovia a nikdy by som nepovedala kam to dotiahneme
Co si predstavujes pod tym ,,ist do vztahu"? Ved sa normalne zblizte, aby si videla ci to funguje vratane sexu, ked to fungovat nebude, tak nebudes pokracovat. Dieta do toho zatiap netahaj. Coho sa tak bojis? Ides si ho hned brat alebo co?
No úprimne ani jedna z týchto možností nie je ok aspoň pre mňa. Keď už mám byť s niekym tak si vyberiem takého, ktorý nie je ani sebecký a ktorý ma bude ľúbiť tak ako ja jeho.
podla mna ani jedno, ani druhe nie je pre stastny vztah vhodna volba. ak uz si musim vybrat, tak moznost 2 je pre mna prijatelnejsia.