Čo je dobré na zarastajúce chĺpky?

adka135135
18. aug 2019

Prosím vás, pomôžte. Určite ste tu také, čo vám neskutočne zarastajú chĺpky, či už po holení, depilácii atd. Ako mám dostať tie chĺpky von, keď už sú zarastené? potrebujem si upraviť nôžky na dovolenku ale nemôžem kvôli tým zarasteným chĺpkom. Vidno to. Peeling mi ich z pod kože nedostane. Keby je ich 10, tak ich vytrham pinzetou... ale ich je fakt moc. Poraďte mi prosím čo s tým , ako ste s tým bojovali a čo je na to dobre? Ďakujem za každú odpoveď

lucinka1988
18. aug 2019

@adka135135 Philips Lumea vyriešil môj dlhodobý problém, efekt minimálne 90%..Mbe osobne to ale trvalo rok, kým som sa zbavila takmer všetkých chĺpkov a kým prestalo byt vidno tie hnusne čierne bodky na nohách po holení...Teraz sem tam ešte niečo nájdem, ale musím sa veľmi sustredit ☺️Teraz operatívne ti veľmi neporadím, silno odporucam používať tuto vecicku od jesene a budúce leto budeš mat pokoj tak ako ja toto☺️Ta investicia za to určite stojí

saluda
18. aug 2019

@adka135135 po ipl fakt zarastaju oveľa menej. Kým som epilovala so strojčekom alebo holila, pomohlo dať si peeling hneď v sprche po tom a aj krém po holení, kľudne manželov 😉 . A potom peeling ešte aspoň 2 dni po epilacii. Ja som sa holila málokedy, je to otrava a strnisko mám hneď na druhý deň, neznam to. Mám silné a tmavé chlpy, dostala som.na Vianoce ipl. Keď používam pravidelne, pekne to zaberá, ale nebolo teraz času. ....Alebo chuti......takze idem zase do toho, tentokrát už dúfam poctivejsie

hulica
21. aug 2019

peeling ako často používaš?? mne pomohol, keď som používala často, našťastie ja som ich nemala kvantum, ale sem tam sa našli, ale hento mi pomohlo, niekedy keď som nemala som si aj doma urobila kávový a fajn pomohlo 🙂